- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.141
O da minik akros cnkuCidden oyle gulom yaa benim kizimda kus kalmayi sevmez hic
Siz samdanla iki akroslari everin
Dünya bir deprem görsün
Kakajsnsnsnmsnsndnsmsm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da minik akros cnkuCidden oyle gulom yaa benim kizimda kus kalmayi sevmez hic
Hiçte geçmediYok poncigim benden gecti artik
İns seninkinde tam tersi olurtembellik babasının sülalesinin genetik özeliği zaten. hiç şaşırmam rosss
bi tane Allah için çalışkan insan görmedim
İns seninkinde tam tersi olur
koca senin koca olduğundan sorun yokO iş bende
Eki Görüntüle 2608426
Tesekkur ederim tatlim sag olGünaydın kertenkelelerim
Sabahın köründe yatınca bu saatte uyandım
Geyşam 3.5 gün evde. Enteresan bir durum. Biri pozitif mi çıktı doğruyu söyle boşuna izin vermezler diyorum hayır diyor. Şubede bekleyeceğinize evde bekleyin demişler. Çok mutluyum ilk defa 3.5 gün bir arada olacağız. Heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum gidip göğsündeki kılları tek tek çekip koparasım geliyor
Arada uğrarım kuzularım. Önemli şeyleri özel msjla atın, bazen yazmasamda girip çıkıyorum görürüm.
C Cay6 85K yı kapmışsın kutlarım
Evet samdanim benim kizimda akros ayni dedigin gibi tuhaf sacma sapan korkulari var anlam veremedigimiz ama karanlikta yukari babaannesine cikiyor tek basina ozaman korkmuyor akreplere has biseymi bu samdanimmimzos benim oğlum da çok korkaktir. oturup anlatirsin büyük insana anlatır gibi hemen anlayip kabul eder. ama saçma sapan korkulari var çocuk korkusundan öte:)
geçen çok cilek yedi. kreşte kabarmis alerji yapmış. neden olduğunu anlamayinca korkmuş ağlamış anlam veremediği için. büyük insan gibi kaygıları olan bi çocuk. senin kız da akros demi bence akroslarin içten gelen bi özelliği bu.
ikinci çocuğa benim de cesaretim yok
ben de sadece odamdan korkardim küçükken. sanki sadece o oda korkunç şeyler olan bi yer gibi gelirdi.
Ahahah valla iki akros yapabilirmi kii bildin kaos olur vallaO da minik akros cnku
Siz samdanla iki akroslari everin
Dünya bir deprem görsün
Kakajsnsnsnmsnsndnsmsm
İkisi de birbirine kus kalamaz işte jajanansbsbsnaAhahah valla iki akros yapabilirmi kii bildin kaos olur valla
Hedefinden vazgeçmez samdanmaşırı hareketli tezcanli hırslı ama bir o kadar gözü kara ve anında vazgeçmekten çekinmeyin bi tip
neye benzeyecek çok merak ediyorum inşallah evrim eğrisinin doğru tarafında kalır
Valla poncigimm inan gozumde yok su virus olmayaydi dusunuyodum son 3 ay once yalan yok hap kullanmayi birakmayi bile dusundum ama iiihh yok valla 2. Simdi cok yanlis bi zamanda olur kanaatimce yinede herseye ragmen Rabbim verirse basimin ustunde yeri var ama ben illa olsunn diye caba gostermiyorumHiçte geçmedi
Ama dedigim dedikleri inatlarii fena olur inatlarindan birbirlerini yerlerİkisi de birbirine kus kalamaz işte jajanansbsbsna
Bizim gbiAma dedigim dedikleri inatlarii fena olur inatlarindan birbirlerini yerler
Yya ahahahah yarildimmO iş bende
Eki Görüntüle 2608426
Bende yayim gulom ama mirayla hic anlasamiyoruz yaa valla didisip duruyoruzBizim gbi
Ahhahahaha
Ama ben koç
Kızımda var bide canım. Geçen hafta o da ateşlenmişti. Ama diğer belirtiler tutmuyor çok şükür. Allah korusun da virüste sürekli ateş oluyordur demi?Mirandam evde başka öksüren var mı çocuklar dışında?
Ates 38 ve uzeri oluyor hep caydasim ayricz ishal ve mide bulantisi oluyor cok dikkat et caydasimmKızımda var bide canım. Geçen hafta o da ateşlenmişti. Ama diğer belirtiler tutmuyor çok şükür. Allah korusun da virüste sürekli ateş oluyordur demi?
Evet samdanim benim kizimda akros ayni dedigin gibi tuhaf sacma sapan korkulari var anlam veremedigimiz ama karanlikta yukari babaannesine cikiyor tek basina ozaman korkmuyor akreplere has biseymi bu samdanimm