Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İns seninkinde tam tersi olur :KK70:

aşırı hareketli tezcanli hırslı ama bir o kadar gözü kara ve anında vazgeçmekten çekinmeyin bi tip🤦

neye benzeyecek çok merak ediyorum:KK70: :KK70: inşallah evrim eğrisinin doğru tarafında kalır :KK70: :KK70:

B Brunello Cicinelli geyşanla bol tecavüzlü günler diliyorum ballı hardalımmm :KK70: :KK70: :KK33::KK8::KK8:
O iş bende :ıslık::ıslık::KK70::KK70::KK70:
Screenshot_20200309_152231.jpg

Günaydın kertenkelelerim :KK200:
Sabahın köründe yatınca bu saatte uyandım :skandal:
Geyşam 3.5 gün evde. Enteresan bir durum. Biri pozitif mi çıktı doğruyu söyle boşuna izin vermezler diyorum hayır diyor. Şubede bekleyeceğinize evde bekleyin demişler. :KK73:Çok mutluyum ilk defa 3.5 gün bir arada olacağız. Heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum gidip göğsündeki kılları tek tek çekip koparasım geliyor :oops::KK200:
Arada uğrarım kuzularım. Önemli şeyleri özel msjla atın, bazen yazmasamda girip çıkıyorum görürüm.
C Cay6 85K yı kapmışsın kutlarım 🏆 :sampiyon:
Tesekkur ederim tatlim sag ol 🤗🤗

Oh ne guzell esinle guzel vakit gecirin insallah super ...

imzos benim oğlum da çok korkaktir. oturup anlatirsin büyük insana anlatır gibi hemen anlayip kabul eder. ama saçma sapan korkulari var çocuk korkusundan öte:)

geçen çok cilek yedi. kreşte kabarmis alerji yapmış. neden olduğunu anlamayinca korkmuş ağlamış anlam veremediği için. büyük insan gibi kaygıları olan bi çocuk. senin kız da akros demi🙄 bence akroslarin içten gelen bi özelliği bu.

ikinci çocuğa benim de cesaretim yok:KK70:

ben de sadece odamdan korkardim küçükken. sanki sadece o oda korkunç şeyler olan bi yer gibi gelirdi.
Evet samdanim benim kizimda akros ayni dedigin gibi tuhaf sacma sapan korkulari var anlam veremedigimiz ama karanlikta yukari babaannesine cikiyor tek basina ozaman korkmuyor 🤷🏻‍♀️ akreplere has biseymi bu samdanimm 🤦🏻‍♀️

aşırı hareketli tezcanli hırslı ama bir o kadar gözü kara ve anında vazgeçmekten çekinmeyin bi tip🤦

neye benzeyecek çok merak ediyorum:KK70: :KK70: inşallah evrim eğrisinin doğru tarafında kalır :KK70: :KK70:
Hedefinden vazgeçmez samdanm
Kafaya taktı mi illa yapar uykularını bile terkeder :)

Evleneceği kıza acıdım :KK70:

Valla poncigimm inan gozumde yok su virus olmayaydi dusunuyodum son 3 ay once yalan yok hap kullanmayi birakmayi bile dusundum ama iiihh yok valla 2. Simdi cok yanlis bi zamanda olur kanaatimce yinede herseye ragmen Rabbim verirse basimin ustunde yeri var ama ben illa olsunn diye caba gostermiyorum 🙈

Kızımda var bide canım. Geçen hafta o da ateşlenmişti. Ama diğer belirtiler tutmuyor çok şükür. Allah korusun da virüste sürekli ateş oluyordur demi?
Ates 38 ve uzeri oluyor hep caydasim ayricz ishal ve mide bulantisi oluyor cok dikkat et caydasimm😔

Evet samdanim benim kizimda akros ayni dedigin gibi tuhaf sacma sapan korkulari var anlam veremedigimiz ama karanlikta yukari babaannesine cikiyor tek basina ozaman korkmuyor 🤷🏻‍♀️ akreplere has biseymi bu samdanimm 🤦🏻‍♀️

valla bence öyle imsozum. sesten aşırı korkardi benimki. mesela üst kattan bi tıkırtı duysun hemen başlardı bi ses duydum, ne sesi, sesten korktum...

sonra açıklamalarimizi ezberlemis. ses duyunca komsu ses yaptı. temizlik yapiyolar anne yok bişey demeye başladı:KK70: hala korkuyo. doğduğunda karanlıkta aglardi. şimdi korkmuyo mesela karanlıktan.

algıları fazla açık sanırım bu tarz çocukların. yaşıtlarına göre biraz daha farklilar. bide ne yalan söyleyim zor cocuklar ben çok zorlandim:KK70: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X