Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İns seninkinde tam tersi olur

aşırı hareketli tezcanli hırslı ama bir o kadar gözü kara ve anında vazgeçmekten çekinmeyin bi tip

neye benzeyecek çok merak ediyorum inşallah evrim eğrisinin doğru tarafında kalır

Tesekkur ederim tatlim sag ol

Oh ne guzell esinle guzel vakit gecirin insallah super ...

Evet samdanim benim kizimda akros ayni dedigin gibi tuhaf sacma sapan korkulari var anlam veremedigimiz ama karanlikta yukari babaannesine cikiyor tek basina ozaman korkmuyor akreplere has biseymi bu samdanimm

aşırı hareketli tezcanli hırslı ama bir o kadar gözü kara ve anında vazgeçmekten çekinmeyin bi tip

neye benzeyecek çok merak ediyorum inşallah evrim eğrisinin doğru tarafında kalır
Hedefinden vazgeçmez samdanm
Kafaya taktı mi illa yapar uykularını bile terkeder :)

Evleneceği kıza acıdım

Valla poncigimm inan gozumde yok su virus olmayaydi dusunuyodum son 3 ay once yalan yok hap kullanmayi birakmayi bile dusundum ama iiihh yok valla 2. Simdi cok yanlis bi zamanda olur kanaatimce yinede herseye ragmen Rabbim verirse basimin ustunde yeri var ama ben illa olsunn diye caba gostermiyorum

Kızımda var bide canım. Geçen hafta o da ateşlenmişti. Ama diğer belirtiler tutmuyor çok şükür. Allah korusun da virüste sürekli ateş oluyordur demi?
Ates 38 ve uzeri oluyor hep caydasim ayricz ishal ve mide bulantisi oluyor cok dikkat et caydasimm

Evet samdanim benim kizimda akros ayni dedigin gibi tuhaf sacma sapan korkulari var anlam veremedigimiz ama karanlikta yukari babaannesine cikiyor tek basina ozaman korkmuyor akreplere has biseymi bu samdanimm

valla bence öyle imsozum. sesten aşırı korkardi benimki. mesela üst kattan bi tıkırtı duysun hemen başlardı bi ses duydum, ne sesi, sesten korktum...

sonra açıklamalarimizi ezberlemis. ses duyunca komsu ses yaptı. temizlik yapiyolar anne yok bişey demeye başladı hala korkuyo. doğduğunda karanlıkta aglardi. şimdi korkmuyo mesela karanlıktan.

algıları fazla açık sanırım bu tarz çocukların. yaşıtlarına göre biraz daha farklilar. bide ne yalan söyleyim zor cocuklar ben çok zorlandim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…