Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha tam kamu spotu oldu bu
Üstün zekalı oldğuma inanan biri daha canım şamdanım kalp ben

kız bende disleksi var ama normal zeka miyim ona bile emin değilim ama esprilerine dayanarak seni üstün zekalı ilan ediyorum beybi

ona bişey yapamazsin rossum benim eşim de öyle bağrı yanık it gibi gezmek istiyo sürekli. hiç bisey bulamasa çöpü atıp geliyim diyo araba temizliyo falan. is yerine gttim yarısı depresyon moduna geçmiş evde napcaz diye

kimse hoslanmiyo tecrit edilmekten ama mecburuz. herkes oturabilir evde yani belli süre. eşinle boşa tartışma. yolla gitsin anasının evine isterse orda da eve girmesin

Normal zamanda evden dışarı çıkmaz çıkarmaz samdanm hadi şuraya gidelim demez smdi
Hergun bişey buluyor buna sinirleniyorum aslında

Bişey oldu mu hemen hamilesin hamilesin moduna giriyor
Ama kendi dikkatsiz eee nerde kaldı benm izilasyonum

günaydın beybi napiyosun bakalım
Ah samdanim ben size günaydın yazdım ama yeniden uykuya daldim napim daha yeni çay koydum kahvaltı yapacam regl olacam bide onu bekliyorm gelebilirseoyle işte,sen naptın ağzını yüzünü iyice sarıp sarmaladın insallah dışarı çıkarken? Eldiven filan da taksaydin ya,gelince de hemen duşa girseydin,sonra kolonyalansaydin ayyy yazarken içim şişti

Kiz vallahi oyle guzel sohbetteydikki 25 30 msj gecmis 85 k yi bi bakim acaba km aldi diye geri donup baktm ki ben

tipik akros rosumille bi isyan bi muhalefet olacak ya. şimdi oturun evinizde deniyo diye evde oturmak içine sinmiyodur onun malum beyinleri tersini yapmaya uygun olarak dizayn edilmiş

sabah is yerinin servisiyle gittim canım. sonra da taksiye binip geldim. ellerimi falan yikadim. üzerimi değiştirdim. duş almadim ama. aşırı dikkat etmiyorum ben açıkçası

tipik akros rosumille bi isyan bi muhalefet olacak ya. şimdi oturun evinizde deniyo diye evde oturmak içine sinmiyodur onun malum beyinleri tersini yapmaya uygun olarak dizayn edilmiş
Gerçekten oyleeee yaâaa gerçekten ters kafa
Evde yapilcak bir sürü iş var yapabilir
Yardımcı olabilir
Onlara geldi mi of luyo pufluyor
Birde iki gündür oruç tuttu iyice delirdi bnde bugünden için tutmayacaksin işleri halletceksin dedm öyle dedm diue bana kızdı

Sonumuz Çin e benzeyecek heralde bu evde oturma bittikten sonra herkes boşanmaya gidecek
Kamsmsndndns

sabah is yerinin servisiyle gittim canım. sonra da taksiye binip geldim. ellerimi falan yikadim. üzerimi değiştirdim. duş almadim ama. aşırı dikkat etmiyorum ben açıkçası
Paranoyak olmaya gerek yok dimi samdanim ben de istemsiz dışarı çıkmak durumunda kalmissam bı 10 gündür filan,eve girince hemen duş alıp çamaşırlari makineye atıp çalıştırıyorum yüksek derecede ya hayırla bı defolup gitseydi başımızdan su hastalık 2005 basımı kehanetler kitabı varmis,210.sayfasinda virüsten bahsediliyor diyolar,okudum orayı da "hastalıktan daha garip olan, hizla geldiği gibi bı anda yok olacaktır"filan yaziyo.
insallah hemen yok olur artık

4 yasinda gulom ben 6 aylikti ayirdim odasinii :))))
Anliyolar herseyi ya cok akillilar valla

bana da öyle geliyo rosum evlatlıktan red orani da artar sanki ayağımda sallıyorum şimdi. ben uyumam anne, ben hiç uyumam, gözlerimi hiiiiccc kapatmam diyo
anarşik ruhlu bebe

benim eşim de öyle elini işe sürmez ama kaynana gibi herşeye karışır konuşur yorum yapar eline bi is yakismaz beceremez de. önce su isi bi yap deyip sonra kendimi yaparken buluyorum

biz senle kesin Bahamalara gidelim ross

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…