- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.101
Şimdiden alisalim garıCanımmmm yaaaaaacanım dünürümmmm
hemenn alıştııı vallaha aldımmm kızııııı
Vallaha tam kamu spotu oldu bu
Üstün zekalı oldğuma inanan biri daha canım şamdanım kalp ben
Ayy keşke herkes uysa
İns kontrol altına alınabilir işimiz çok zor yoksa
Sen evnde kal ama dışardan gelen her türlü getiriyor ondn korkuyorm bir hafta güya izne ayrıldı hergun bişey çıkıyor dışarı çıkmak için beni bu geriyor
Kocalar karşıtıDilom bugün bombe gibisinn
çok enerjikkkakrosla fıtı fıtı mı yaptınız
bu sefer kocalar değil karılar karıştıKocalar karşıtı
Hepsini karıştırdin Çarşamba pazarindan daha beter hale getirdin dur bakalım ilerleyen günlerde napicannbu sefer kocalar değil karılar karıştı
Normal zamanda evden dışarı çıkmaz çıkarmaz samdanm hadi şuraya gidelim demez smdiona bişey yapamazsin rossum benim eşim de öyle bağrı yanık it gibi gezmek istiyo sürekli. hiç bisey bulamasa çöpü atıp geliyim diyoaraba temizliyo falan. is yerine gttim yarısı depresyon moduna geçmiş evde napcaz diye
kimse hoslanmiyo tecrit edilmekten ama mecburuz. herkes oturabilir evde yani belli süre. eşinle boşa tartışma. yolla gitsin anasının evine isterse orda da eve girmesin
Ah samdanim ben size günaydın yazdım ama yeniden uykuya daldimgünaydın beybinapiyosun bakalım
Kiz vallahi oyle guzel sohbetteydikki 25 30 msj gecmis 85 k yi bi bakim acaba km aldi diye geri donup baktm ki benGüünaydııınnn
kk birinci noteri ım dokunma bi yerlere koşaraktan git gel dikkat et
C Cay6 iyisiiiinnn çayım K ' yı kapmışsın
Ben bugün yoğuunn bi ders maratonuna adım atıyorum.
Herkese güzel günleerr
Normal zamanda evden dışarı çıkmaz çıkarmaz samdanm hadi şuraya gidelim demez smdi
Hergun bişey buluyor buna sinirleniyorum aslında
Bişey oldu mu hemen hamilesin hamilesin moduna giriyor
Ama kendi dikkatsiz eee nerde kaldı benm izilasyonum
Ah samdanim ben size günaydın yazdım ama yeniden uykuya daldimnapim daha yeni çay koydum kahvaltı yapacam regl olacam bide onu bekliyorm gelebilirse oyle işte,sen naptın ağzını yüzünü iyice sarıp sarmaladın insallah dışarı çıkarken? Eldiven filan da taksaydin ya,gelince de hemen duşa girseydin,sonra kolonyalansaydin ayyy yazarken içim şişti
Gerçekten oyleeee yaâaa gerçekten ters kafatipik akros rosumille bi isyan bi muhalefet olacak ya. şimdi oturun evinizde deniyo diye evde oturmak içine sinmiyodur onun malum beyinleri tersini yapmaya uygun olarak dizayn edilmiş
Yanliz degilmisim demekki bakalim bizi nasi gorucek ikimizi birden goruyomus bideBeni de hiç görmedi
Paranoyak olmaya gerek yok dimi samdanimsabah is yerinin servisiyle gittim canım. sonra da taksiye binip geldim. ellerimi falan yikadim. üzerimi değiştirdim. duş almadim ama. aşırı dikkat etmiyorum ben açıkçası
Heycanla bekliyorum dilosummYakındır balımseni görmem
4 yasinda gulom ben 6 aylikti ayirdim odasinii :))))Diktorya Secret kaç yaşındaydı yaa mirayimiz :)
Bence anlayabilecek yaşta herşeyi anlıyorlar çünkü
Ben büyük oğlum iki yaşındayken ayırdım odalarını
O yüzden anlayabilir diye dusunuuorm ben
Gerçekten oyleeee yaâaa gerçekten ters kafa
Evde yapilcak bir sürü iş var yapabilir
Yardımcı olabilir
Onlara geldi mi of luyo pufluyor
Birde iki gündür oruç tuttu iyice delirdi bnde bugünden için tutmayacaksin işleri halletceksin dedm öyle dedm diue bana kızdı
Sonumuz Çin e benzeyecek heralde bu evde oturma bittikten sonra herkes boşanmaya gidecek
Kamsmsndndns
Insallah dilosumm erken oldugu icin goremiyodur bence ben oyle dusunuyorum daha cok kucuk 1 hafta daha beklesin ozaman gorunur belli olurİnşallah cnm sen gibi olur da bende üzme kendini diyorum bence erken olabilir dedim