- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.121
Paranoyak olmaya gerek yok dimi samdanim ben de istemsiz dışarı çıkmak durumunda kalmissam bı 10 gündür filan,eve girince hemen duş alıp çamaşırlari makineye atıp çalıştırıyorum yüksek derecede ya hayırla bı defolup gitseydi başımızdan su hastalık 2005 basımı kehanetler kitabı varmis,210.sayfasinda virüsten bahsediliyor diyolar,okudum orayı da "hastalıktan daha garip olan, hizla geldiği gibi bı anda yok olacaktır"filan yaziyo.
insallah hemen yok olur artık
kehanet kitabına gerek yok ki be kuzum. biraz bilim kurgu filmi izlesen sende tahmin edersen zaten yılına kadar ben de bekliyodum böyle büyük bi salgın. bence sonu da gelmeyecek mesela bizim sehirlesmemiz de çok yanlış. bence bu salgın sonrası yapılması gereken çok şey var ama yapmayacaklar.
yani hijyene biraz dikkat edince zararsiz bı virüs. ama insanlarımız fazla küçümseyici davrandığı için yayılıyo. burda bi poliste çıkmış mesela. eşim söyledi gelince. benim eşim aşırı basite aliyodu şimdi aşırı dikkat ediyo. genelde orta noktayi bulamıyoruz.
ben cinde çıktığı zamandan beri dikkat ediyorum. ondan önce de bu önlemler rutinimdi zaten:)
ayakkabılarimi balkona koyar havalandiririm. sık sık makineye atar yıkarım. dışarı çıktığım kiyafet direk sepete gider. ellerimi çok uzun süre yıkarım falan:)