Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paranoyak olmaya gerek yok dimi samdanim :KK70: ben de istemsiz dışarı çıkmak durumunda kalmissam bı 10 gündür filan,eve girince hemen duş alıp çamaşırlari makineye atıp çalıştırıyorum yüksek derecede ya😬 hayırla bı defolup gitseydi başımızdan su hastalık😣 2005 basımı kehanetler kitabı varmis,210.sayfasinda virüsten bahsediliyor diyolar,okudum orayı da "hastalıktan daha garip olan, hizla geldiği gibi bı anda yok olacaktır"filan yaziyo.
insallah hemen yok olur artık

kehanet kitabına gerek yok ki be kuzum. biraz bilim kurgu filmi izlesen sende tahmin edersen zaten yılına kadar:KK70: :KK70: ben de bekliyodum böyle büyük bi salgın. bence sonu da gelmeyecek mesela🙄 bizim sehirlesmemiz de çok yanlış. bence bu salgın sonrası yapılması gereken çok şey var ama yapmayacaklar.

yani hijyene biraz dikkat edince zararsiz bı virüs. ama insanlarımız fazla küçümseyici davrandığı için yayılıyo. burda bi poliste çıkmış mesela. eşim söyledi gelince. benim eşim aşırı basite aliyodu şimdi aşırı dikkat ediyo. genelde orta noktayi bulamıyoruz.

ben cinde çıktığı zamandan beri dikkat ediyorum. ondan önce de bu önlemler rutinimdi zaten:)
ayakkabılarimi balkona koyar havalandiririm. sık sık makineye atar yıkarım. dışarı çıktığım kiyafet direk sepete gider. ellerimi çok uzun süre yıkarım falan:)

bana da öyle geliyo rosum:KK70: :KK70: evlatlıktan red orani da artar sanki:KK70: :KK70: ayağımda sallıyorum şimdi. ben uyumam anne, ben hiç uyumam, gözlerimi hiiiiccc kapatmam diyo:KK70:
anarşik ruhlu bebe

benim eşim de öyle elini işe sürmez ama kaynana gibi herşeye karışır konuşur yorum yapar🤦 eline bi is yakismaz beceremez de. önce su isi bi yap deyip sonra kendimi yaparken buluyorum:KK70: :KK70:

biz senle kesin Bahamalara gidelim ross
Yapmadığı gbi bana da yaptırmıyor en çok ona sinir oluyirm
Bizimki istese neler yapar neler yapıyorda ama pasamin keyfi gelecek önce :)

Çok anarsikler gerçekten isyan için dogmuslar Yaaa
Hele bebelikleri daha zordur eminm :KK70:

Yapmadığı gbi bana da yaptırmıyor en çok ona sinir oluyirm
Bizimki istese neler yapar neler yapıyorda ama pasamin keyfi gelecek önce :)

Çok anarsikler gerçekten isyan için dogmuslar Yaaa
Hele bebelikleri daha zordur eminm :KK70:

:KK70: :KK70: benim oğlan babasından daha becerikli öyle deyim rosss

esim cidden hiç bişey beceremez. nasıl bu yaşa geldi fanusta mi büyüdü anlamıyorum:KK70:

benim oğlan da öyle akros gibi sinir ediyo geriliyorum kizmamak için 😬😬 ama şöyle bi avantajı var birinin ona tavır alıp kümesine dayanamiyo:KK70: :KK70: bu huyuyla ilerde çok kullanırlar benim minnos akrosumu:KK70:
kendi yapmayınca sana da yaptırmamasi güzel ama. artık ne kaldı doğuma dikkat etmen lazım ross. ben senin hamilelikten ileriydi perde falan asiyodum eşim beceremediği için. demedi ki bişey olur kadın tutalim🤦 herkes kendi yapıyo zaten ben cok bile yardım ediyorum sana dedi💩

:KK70: :KK70: benim oğlan babasından daha becerikli öyle deyim rosss

esim cidden hiç bişey beceremez. nasıl bu yaşa geldi fanusta mi büyüdü anlamıyorum:KK70:

benim oğlan da öyle akros gibi sinir ediyo geriliyorum kizmamak için 😬😬 ama şöyle bi avantajı var birinin ona tavır alıp kümesine dayanamiyo:KK70: :KK70: bu huyuyla ilerde çok kullanırlar benim minnos akrosumu:KK70:
kendi yapmayınca sana da yaptırmamasi güzel ama. artık ne kaldı doğuma dikkat etmen lazım ross. ben senin hamilelikten ileriydi perde falan asiyodum eşim beceremediği için. demedi ki bişey olur kadın tutalim🤦 herkes kendi yapıyo zaten ben cok bile yardım ediyorum sana dedi💩
Evet akreplerin el becerileri çok iyi çok güzel de resim yapıyorlar o tarz bı becerileri var elleri her işe yatkın ama yeter ki yapmak istesinler

Gerçekten öyle ama kus kalamiyirlar habire etrafnda döner :KK70:
Ben küser Trio atarm beş saat gelme yabima diyorm beş dakika sonra gulo nabion ssst bak bı bana diyor :KK70:
Ahahhssvgshsjashhs

Bu halimle perde assam o da beni asar:KK70:

Evet akreplerin el becerileri çok iyi çok güzel de resim yapıyorlar o tarz bı becerileri var elleri her işe yatkın ama yeter ki yapmak istesinler

Ben küser Trio atarm beş saat gelme yabima diyorm beş dakika sonra gulo nabion ssst bak bı bana diyor :KK70:
Ahahhssvgshsjashhs

benim oğlan da ilk suluboya yaptığında sanki anasının karnında suluboya yapiyomus gibi yaptı ross:KK70: :KK70: acayip yatkınlık var:KK70: :KK70: yetenek kısmını bilemiyorum ama babasına cektiyse çöp adam çizer anca:KK70:

resmen bütün akroslar ayni:KK70: senin kocanin prototipi gibi benim oğlan:KK70:

Ahahhssvgshsjashhs

Cidden oyle gulom yaa benim kizimda kus kalmayi sevmez hic :KK70:

Yaa zor neki gulom bildigin 2. Cocugu yapmaktan vazgectim :KK70:
Bende oyleyim iste sil bastan ayni seyleri tekrar yasamayi gozum kesmjyo hic 🙄
Napiyosunuz bakalim oyle halsizimki daha yeni kahvalti yaptm kizlar uyusuk uyusuk bi haldeym 2 gndur ya

benim oğlan da ilk suluboya yaptığında sanki anasının karnında suluboya yapiyomus gibi yaptı ross:KK70: :KK70: acayip yatkınlık var:KK70: :KK70: yetenek kısmını bilemiyorum ama babasına cektiyse çöp adam çizer anca:KK70:

resmen bütün akroslar ayni:KK70: senin kocanin prototipi gibi benim oğlan:KK70:
Yok yok çekmez onalrn genlernde var beceri
Ama sonrası tembellik :)

Günaydın kertenkelelerim :KK200:
Sabahın köründe yatınca bu saatte uyandım :skandal:
Geyşam 3.5 gün evde. Enteresan bir durum. Biri pozitif mi çıktı doğruyu söyle boşuna izin vermezler diyorum hayır diyor. Şubede bekleyeceğinize evde bekleyin demişler. :KK73:Çok mutluyum ilk defa 3.5 gün bir arada olacağız. Heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum gidip göğsündeki kılları tek tek çekip koparasım geliyor :oops::KK200:
Arada uğrarım kuzularım. Önemli şeyleri özel msjla atın, bazen yazmasamda girip çıkıyorum görürüm.
C Cay6 85K yı kapmışsın kutlarım 🏆 :sampiyon:

Bende oyleyim iste sil bastan ayni seyleri tekrar yasamayi gozum kesmjyo hic 🙄
Napiyosunuz bakalim oyle halsizimki daha yeni kahvalti yaptm kizlar uyusuk uyusuk bi haldeym 2 gndur ya
Valla benimde kesmiyo ne yalan diyimm keske en basta pespese yapaydim diyorumm

Cidden oyle gulom yaa benim kizimda kus kalmayi sevmez hic :KK70:

imzos benim oğlum da çok korkaktir. oturup anlatirsin büyük insana anlatır gibi hemen anlayip kabul eder. ama saçma sapan korkulari var çocuk korkusundan öte:)

geçen çok cilek yedi. kreşte kabarmis alerji yapmış. neden olduğunu anlamayinca korkmuş ağlamış anlam veremediği için. büyük insan gibi kaygıları olan bi çocuk. senin kız da akros demi🙄 bence akroslarin içten gelen bi özelliği bu.

ikinci çocuğa benim de cesaretim yok:KK70:

ben de sadece odamdan korkardim küçükken. sanki sadece o oda korkunç şeyler olan bi yer gibi gelirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X