-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.081
Sana da az kaldı poncikimBeni de hiç görmedi
İnşallah cnm sen gibi olur da bende üzme kendini diyorum bence erken olabilir dedimD Dilos06 askilopum bende 6 haftalikken kese var ici bos dedi doktorun biri dis gebelik olabilir dedi.. sinirimi bozdu baska doktora gittim muayene etti beni genis capli ultrasona soktular... orda gorduler ustelik 6 degil 8 haftaliksin dediler.. yani birazdaha beklesin daha 6 haftaliksa gorunmeyebilir cok normal.
Beni de hiç görmedi
Rüya seansı açıldı rüya başı 100 dolarYakındır balımseni görmem
İşi ticarete döktü gülommRüya seansı açıldı rüya başı 100 dolar
Dolar olmuş 6.50Rüya seansı açıldı rüya başı 100 dolar
Anında baktın talep çok hemen cevircenİşi ticarete döktü gülomm
Dilom bugün bombe gibisinnDilos olmak zengin
Biz olmak bakakaldi
Biz onla ancak vıdı vıdı yapabiliyoruzDilom bugün bombe gibisinn
çok enerjikkkakrosla fıtı fıtı mı yaptınız
Rencide olma diue caktirmadmgene gülom yerine dilom yazdım
30 yaşındayım 16 senelik okul geçmişim var hala yazmayı öğrenemedim
FarkettimRencide olma diue caktirmadm
kk birinci noteri mmm normalde iptal ediyorlar evet ama benm son aylar olduğu için mecburi gitmek zorundayım
Kızımın anasını neden rencide edeyimFarkettimüzerini hemen kapattın
çok severim beni rencide etmeyen hatalarımı örten kişilericanım GÜLOM
gene gülom yerine dilom yazdım
30 yaşındayım 16 senelik okul geçmişim var hala yazmayı öğrenemedim
Canımmmm yaaaaaaKızımın anasını neden rencide edeyim
Vallaha tam kamu spotu oldu budisleksi bi hastalik değildirkamu spotu yapasim geldi sana patilim:)
Ayy keşke herkes uysadün bi arkadaşım mesaj atti o da memur. bu hafta bitsin 37. haftasi oluyomus izne ayrilcakmis. o hiç stres yapmiyodu rosum ya.
zorunlu gidiyosun ama biraz gönlünü ferah tutmaya çalışbak hiç bisey olmicak çok güzel geçicek. üzülme kendini yıpratma artık.
bu hafta kritik haftaymis. bu hafta evlerde dururlarsa çok daha kolay kontrol altına alinacak bence sabah gittim geldim ya bomboş heryer. dünkü açıklama sonrası evde herkes sanırım