Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ByNkoaLa MMM rüyamda seni gördüm
Balkonda koltuğun varmış üstünde elbisen siyah böyle çiçekli napiosun diyordum
Sen de bana bu ev bana çok iyi geldi hep yatıyorum diyordun karnin böyle kocamn olmuş kizimla hep yatıyoruz yiyip içip diyordun
Balkonun çok güzeldi siyah füme tarzı güzel koltuğunda yan yatmistin konuşuyorduk

şimdi eve geçiyorum canım:) neyseki çabuk hallettik. biraz muhabbet kahve falan derken bu saat oldu:)

Dilomm ben öyle bir şey yaşamadım 2 gebeliğimde de.. maalesef bir fikrim yok.
Belki henüz görünmemiştir. Görünür belki 1-2 hafta içinde hemen üzülmesin, doktoru ne demiş
İnşallah cnm
Kese iyi demiş ama şimdiye görülmesi lagzim demiş
Belki geç döllenme oldu dedim sıkma canını diye 8 haftaya kadar bekleyelim demis

İnşallah cnm
Kese iyi demiş ama şimdiye görülmesi lagzim demiş
Belki geç döllenme oldu dedim sıkma canını diye 8 haftaya kadar bekleyelim demis
İnşallah 1-2 hafta içinde görünür diloşumm ne diyeyim, hiç başıma gelmedi. Yorum yapamıyorum o yüzden..

D Dilos06 askilopum bende 6 haftalikken kese var ici bos dedi doktorun biri dis gebelik olabilir dedi.. sinirimi bozdu baska doktora gittim muayene etti beni genis capli ultrasona soktular... orda gorduler ustelik 6 degil 8 haftaliksin dediler.. yani birazdaha beklesin daha 6 haftaliksa gorunmeyebilir cok normal.

Çok dogruuuu yiyip içip yatıyoruz başka bişey yaptığımız yok hahahahaha
Çok gerçekçi bişey görmüşsün koca gobegimle
Sadece balkon olayı tutmamış
O da kaç gündür akrosa balkonu temizle diyirm o malum olmuş bnce ahhahaahhahaha

Balkonlarla ilgili çok güzel hayalim var kendi evim olunca ins :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…