-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.061
Güünaydııınnn
kk birinci noteri ım dokunma bi yerlere koşaraktan git gel dikkat et
@Cay6 iyisiiiinnn çayım K ' yı kapmışsın
Ben bugün yoğuunn bi ders maratonuna adım atıyorum.
Herkese güzel günleerr
Ahahahaa yaa
Ne yazmışşKızlar yaa yasnaz kontrole gitti yeni yazdığı mesaja bakarmisiniz böyle başına gelen oldumu
Kese boyutu iyimiş ama içi boşmuşNe yazmışş
Dilomm ben öyle bir şey yaşamadım 2 gebeliğimde de.. maalesef bir fikrim yok.Kese boyutu iyimiş ama içi boşmuş
İnşallah cnmDilomm ben öyle bir şey yaşamadım 2 gebeliğimde de.. maalesef bir fikrim yok.
Belki henüz görünmemiştir. Görünür belki 1-2 hafta içinde hemen üzülmesin, doktoru ne demiş
İnşallah 1-2 hafta içinde görünür diloşumm ne diyeyim, hiç başıma gelmedi. Yorum yapamıyorum o yüzden..İnşallah cnm
Kese iyi demiş ama şimdiye görülmesi lagzim demiş
Belki geç döllenme oldu dedim sıkma canını diye 8 haftaya kadar bekleyelim demis
Sağol canım inşallah görünür bebekİnşallah 1-2 hafta içinde görünür diloşumm ne diyeyim, hiç başıma gelmedi. Yorum yapamıyorum o yüzden..
Valla meydan okuya okuyaa bi hal oldukk alim olucaz iyiceSende başka birine meydan okuman gerekiyor
Vaaay vaaay helal olsun demek k yi aliyordunGünaydinnn
85 k alamadan uyudum 10 tane mesajım kalmıştı hep rüyamdaByNkoaLa m la k kapma yarışı yapiodum en sonunda da emojiler yapıp alıyordum
Çok dogruuuu yiyip içip yatıyoruz başka bişey yaptığımız yok hahahahahaByNkoaLa MMM rüyamda seni gördüm
Balkonda koltuğun varmış üstünde elbisen siyah böyle çiçekli napiosun diyordum
Sen de bana bu ev bana çok iyi geldi hep yatıyorum diyordunkarnin böyle kocamn olmuş kizimla hep yatıyoruz yiyip içip diyordun
Balkonun çok güzeldi siyah füme tarzı güzel koltuğunda yan yatmistin konuşuyorduk
Beni de hiç görmedi
Yakındır balım