Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de dikkat et samdanım masken filan tam hazırlıklı git gell sağlıklı ❤❤

maske yok evde nurum ya. ama eldiven aldım yanıma. küçük su da yoktu. küçük süt aldım boğazım kuru kalmasın diye

pazar gecesi genelge çıktı canım. sabah sefle konuştum iki kez sen evden çıkma çocuğu birakma dedi. sonra özlük aradi ta akşam çıkışa 15 dk kala yarın mutlaka gel diye bakalım gidip halledicem inşallah.

doktor bizim bi arkadaşımızın kontrollerini iptal etmis burda. kız hamile ama doktora kontrole gidemiyo. ikili taramasinin yapılma zamani su an bide

Allah yardımcısı olsun oğlunun çok zor ya Allah sana da sabir versin mehlikam.
dediğim gibi pisigini takip et. kilo alımı normal oluyo bu bebeklerin. benim oğlumun gelişimi de çok iyiydi. bu yüzden normal alerjiden farklı seyrediyo.

inşallah sadece koliktir ben evham yaptığımla kalırım mehlikam

Başlarda evet herşey normaldi canım doğru ne olduysa 5. Aydan sonra oldu

Bnm avantajım kardeşinin olmasıydı nurosum
Bazen korkarlardi birbirlerinin yanına yatarlardi o yüzden konuşa konuşa anlayacaktır
Benmkiler büyüdü hala gelirler alışkanlık bnce onlardaki
Buyudukce akli erdikce bide konusucaz artik guzel guzel atlatiriz insallah gulom zaten sosyal hayat diye bisey kalmadi okulunu ozledi ogretmenini ozledi surekli o yuzden hircinlasiyo zaman zaman disarda mikrop var hastalik var kapmamamiz lazim dedim onu anladi mesela dun markete gitmem gerekiyodu tek benngittim normalde pesime aglardi bende gelcem diye birimizin gitmesi lazim dedim durumu anlattim tamam dedi hic ustelemedi sende dikkat et anne dedi bide.. konusunca anliyolar cogu seyi ama dedigin gibi bunu alislanlik yapiyolar korkuyorumda bahane oluyor tabii bende hatirliyorum 5 yasindayken annemle babamin arasina gideryatardim geceleri cocukluk istee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…