Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ByNkoaLa ByNkoaLa MMM rüyamda seni gördüm :KK70::KK70::KK70:
Balkonda koltuğun varmış üstünde elbisen siyah böyle çiçekli napiosun diyordum
Sen de bana bu ev bana çok iyi geldi hep yatıyorum diyordun :KK70::KK70:karnin böyle kocamn olmuş kizimla hep yatıyoruz yiyip içip diyordun 😂😂😂😂
Balkonun çok güzeldi siyah füme tarzı güzel koltuğunda yan yatmistin konuşuyorduk😂😂

Güünaydııınnn 😍

kk birinci noteri kk birinci noteri ım dokunma bi yerlere koşaraktan git gel dikkat et 😘

@Cay6 iyisiiiinnn çayım K ' yı kapmışsın 😂

Ben bugün yoğuunn bi ders maratonuna adım atıyorum. 🙍

Herkese güzel günleerr 🌸

şimdi eve geçiyorum canım:) neyseki çabuk hallettik. biraz muhabbet kahve falan derken bu saat oldu:)

Eklentiler

• IMG_20200324_111657.jpg
    IMG_20200324_111657.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 21
Dilomm ben öyle bir şey yaşamadım 2 gebeliğimde de.. maalesef bir fikrim yok.
Belki henüz görünmemiştir. Görünür belki 1-2 hafta içinde hemen üzülmesin, doktoru ne demiş
İnşallah cnm
Kese iyi demiş ama şimdiye görülmesi lagzim demiş
Belki geç döllenme oldu dedim sıkma canını diye 8 haftaya kadar bekleyelim demis

İnşallah cnm
Kese iyi demiş ama şimdiye görülmesi lagzim demiş
Belki geç döllenme oldu dedim sıkma canını diye 8 haftaya kadar bekleyelim demis
İnşallah 1-2 hafta içinde görünür diloşumm ne diyeyim, hiç başıma gelmedi. Yorum yapamıyorum o yüzden..

D Dilos06 askilopum bende 6 haftalikken kese var ici bos dedi doktorun biri dis gebelik olabilir dedi.. sinirimi bozdu baska doktora gittim muayene etti beni genis capli ultrasona soktular... orda gorduler ustelik 6 degil 8 haftaliksin dediler.. yani birazdaha beklesin daha 6 haftaliksa gorunmeyebilir cok normal.

ByNkoaLa ByNkoaLa MMM rüyamda seni gördüm :KK70::KK70::KK70:
Balkonda koltuğun varmış üstünde elbisen siyah böyle çiçekli napiosun diyordum
Sen de bana bu ev bana çok iyi geldi hep yatıyorum diyordun :KK70::KK70:karnin böyle kocamn olmuş kizimla hep yatıyoruz yiyip içip diyordun 😂😂😂😂
Balkonun çok güzeldi siyah füme tarzı güzel koltuğunda yan yatmistin konuşuyorduk😂😂
Çok dogruuuu yiyip içip yatıyoruz başka bişey yaptığımız yok hahahahaha
Çok gerçekçi bişey görmüşsün koca gobegimle :KK70:
Sadece balkon olayı tutmamış :KK70:
O da kaç gündür akrosa balkonu temizle diyirm o malum olmuş bnce :KK70: ahhahaahhahaha

Balkonlarla ilgili çok güzel hayalim var kendi evim olunca ins :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X