- 9 Eylül 2018
- 5.473
- 24.409
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.021
Arastiriryorum gulom cok bakiyorum deniyoruz uyguluyoruzda bakalim ha diyinca olmicak belki ama zamanla olucaktir akli ermiyo korkuyo haliyle.. su korkusunu yenene kadar yanliz kalmasin diyoruz bizdeBizimde öyleydi imzosum
Demem gereken seni anlıyorum korkabilirsin ama bunlar yersiz sadece aklimzda buyutuyorz
Benm oglanlarda böyleydi anne korktuk diye gece yarısı zombi gbi gelirlerdi yanıma bn korkardm valla noldu oğlum korktum neden korktun ses duydum en son uzun uzun konuştuk araştırdım pedagog yazılarını öyle yendik deneyebilirsin
Bu yaş grubunda normal oluyor cnku
Odasındaki gölgeleri bir şeylere benzetiyor olabilir mi acaba. Ben çocukken yapardım daYok aksine tabletke telefinla pek isi olmuyor su son 3 gundur eline aliyor ama bu korkulari cok zamandir var yeni degil son zamanlarda cok artti ilk baslsrda odasinda uykuya dalana kaadar yaninda kaliyoduk uyuduktan sonra cikiyoduk. Ama tekrar uyaniyodu tekrar geliyoduk yanina falan oyle oyle sabah ediyoduk.. ama simdilerde yatagindan kalkip koridorda oturuyor tuvalete diye kalkiyorum oyle farkediyorum.. odasinda durmuyor niye odanda degilsin diyorum korkuyorum diyo.. tek basina koridorda karanlikta durmaktan korkmuyo odasinda gece lambasi yaniyor buna ragmen korkuyor..anlam veremedik hele karanlikta kapiyi aciyo yukari babaannesine gidiyo ozaman korkmuyo
Caycim kalanı da ye yarım kalmasınKizlar az evvel dedigim 1 diljm kek vardi ya iste o artik yarim dilim kek
Dubleks degilde yukarsi teras kayinvalidelrr terasta oturuyor dis kapi binanin kapisi asagiya inmez korkusuna asla tek basina.. yukari cikar sadece babaannesi orda diye.Ev dubleks mi dis kapiyi acmiyor dmi ya cok uzuldjm insallah biran evvel gecer hepimiz yasadk kucukken bi ara oluyo bu durumlar malesef
Yok dur az dha yiyodum tuttum kendmiCaycim kalanı da ye yarım kalmasın
Olabilir kuzum onlarida dusunduk yanliz kalmayi sevmiyor aslaaOdasındaki gölgeleri bir şeylere benzetiyor olabilir mi acaba. Ben çocukken yapardım da
Gece kapiyi kilitleyin nolur nolmaz kiz biz eve giresiye tum kilitleri kitler esim 2 3 kere hemdeDubleks degilde yukarsi teras kayinvalidelrr terasta oturuyor dis kapi binanin kapisi asagiya inmez korkusuna asla tek basina.. yukari cikar sadece babaannesi orda diye.
Kitliyoruz zatii cayimmGece kapiyi kilitleyin nolur nolmaz kiz biz eve giresiye tum kilitleri kitler esim 2 3 kere hemdesabah ise giderken de ustumuze kitler ayni sklde .
Kilitlerimi aciyo senin kiz beni korkuttuKitliyoruz zatii cayimm
Valla çocuklar çok değişik oluyor benim ikizler emzikle uyuyor diye bebekken agzina emzik almayan kizim şu an emzikle uyudu. Biraz buyusunler ben kendi yatağıma geçmeyi planlıyorum o zaman ya benim kız da korkar ya da kardeşleriyle aynı odada diye onlardan güç alırOlabilir kuzum onlarida dusunduk yanliz kalmayi sevmiyor aslaa
Yok gunduz acik geceleri kitliyoruzKilitlerimi aciyo senin kiz beni korkuttugece kapiyi acar acok birakir gerj yatar ne bilim ben de cok korkak bi insanmdir kizindan farkm yok bak
Ne bilem uykudan uyanip yukari cikiyor gbi anladim gece olarakYok gunduz acik geceleri kitliyoruz
Haydari mi cagirsak onda çoktur vakaAy cinsellik bölümü su günlerde kesat. Haydar dumenin gazete bölümündeki gibi şeyler olurdu eskiden artık olmuyor.
Uzak yatsın sen onu 14 gün karantinaya al
Bnm avantajım kardeşinin olmasıydı nurosumArastiriryorum gulom cok bakiyorum deniyoruz uyguluyoruzda bakalim ha diyinca olmicak belki ama zamanla olucaktir akli ermiyo korkuyo haliyle.. su korkusunu yenene kadar yanliz kalmasin diyoruz bizde
Evet ya fakelik de kalmadı annemHaydari mi cagirsak onda çoktur vaka
Jajsnsbdbdbbd
Tatilde girdi oysaki fake konular olur diye düşünmüştüm
Bizim ekmeğimiz önünü kestiler bee nihosEvet ya fakelik de kalmadı annem
Ne güzel yolumuzu bulmuştuk halbukiBizim ekmeğimiz önünü kestiler bee nihos