Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arastiriryorum gulom cok bakiyorum deniyoruz uyguluyoruzda bakalim ha diyinca olmicak belki ama zamanla olucaktir akli ermiyo korkuyo haliyle.. su korkusunu yenene kadar yanliz kalmasin diyoruz bizde

Odasındaki gölgeleri bir şeylere benzetiyor olabilir mi acaba. Ben çocukken yapardım da

Ev dubleks mi dis kapiyi acmiyor dmi ya cok uzuldjm insallah biran evvel gecer hepimiz yasadk kucukken bi ara oluyo bu durumlar malesef
Dubleks degilde yukarsi teras kayinvalidelrr terasta oturuyor dis kapi binanin kapisi asagiya inmez korkusuna asla tek basina.. yukari cikar sadece babaannesi orda diye.

Dubleks degilde yukarsi teras kayinvalidelrr terasta oturuyor dis kapi binanin kapisi asagiya inmez korkusuna asla tek basina.. yukari cikar sadece babaannesi orda diye.
Gece kapiyi kilitleyin nolur nolmaz kiz biz eve giresiye tum kilitleri kitler esim 2 3 kere hemde sabah ise giderken de ustumuze kitler ayni sklde .

Olabilir kuzum onlarida dusunduk yanliz kalmayi sevmiyor aslaa
Valla çocuklar çok değişik oluyor benim ikizler emzikle uyuyor diye bebekken agzina emzik almayan kizim şu an emzikle uyudu. Biraz buyusunler ben kendi yatağıma geçmeyi planlıyorum o zaman ya benim kız da korkar ya da kardeşleriyle aynı odada diye onlardan güç alır ama o da korkarsa bir de onu alistirma bekliyor beni.

Ay cinsellik bölümü su günlerde kesat. Haydar dumenin gazete bölümündeki gibi şeyler olurdu eskiden artık olmuyor.

Uzak yatsın sen onu 14 gün karantinaya al
Haydari mi cagirsak onda çoktur vaka
Jajsnsbdbdbbd

Tatilde girdi oysaki fake konular olur diye düşünmüştüm

Arastiriryorum gulom cok bakiyorum deniyoruz uyguluyoruzda bakalim ha diyinca olmicak belki ama zamanla olucaktir akli ermiyo korkuyo haliyle.. su korkusunu yenene kadar yanliz kalmasin diyoruz bizde
Bnm avantajım kardeşinin olmasıydı nurosum
Bazen korkarlardi birbirlerinin yanına yatarlardi o yüzden konuşa konuşa anlayacaktır
Benmkiler büyüdü hala gelirler alışkanlık bnce onlardaki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…