- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.041
AhahahhahahaNe güzel yolumuzu bulmuştuk halbuki
Aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhahahhahahaNe güzel yolumuzu bulmuştuk halbuki
Seviyorum ama diye bir konu var belki birkac kırıntı kalmıştır dedim ama işini hemen bitirmisler gidip yatayım en iyisi bu gece de boş geçtiAhahahhahaha
Aynen
Hayırlı geceler canmmmSeviyorum ama diye bir konu var belki birkac kırıntı kalmıştır dedim ama işini hemen bitirmisler gidip yatayım en iyisi bu gece de boş geçti
İyi geceler rosummmHayırlı geceler canmmm
Yarına artık :)
Sen de dikkat et samdanım masken filan tam hazırlıklı git gell sağlıklı ❤❤
kiza acayip deme şimdi aserdiklerini seven biri alinacak senden farklı sadece. anasının etcil ponçigi oİnşallahhhh güzel olur şamdanım. Evde kalmasın da zaten damak tadı bir acayip
Karar mi yeni geldi çıktı ki samdanm
Bnde bugün doktora ulaşamadım en sonunda cep no dan msj attım ilaç işini hallettim çok şükür
Ayyy biz bı salimizi gözlüğmizu saklayalım da kırmız üstü açık arabanızda akmsnsndndnsms
Takimlar yalama olacak az daha zorlarsam zatenYorulmussundur zaar 3 ogun yap yapp yatta dinlen artik vucudun isyan etmeden takimlar bozulmadan
Pişik var,geçti gibi olmuştu tekrar başladı,
Bugün daha rahattı çok şükür, iki akşam saat 8 den 12 ye 1 e kadar hiç durmuyordu, sadece memede susuyordu , memedeyken de gaz gelince ağlıyordu, bu akşam biraz uyudu neyseki, çayımızı falan rahat içtik, sonra yine uğraştım az önce uyudu,
Bu arada geçmiş olsun canım, inşaallah tamamen iyileşir, büyük oğlumda alerjiden astım oldu, astım krizi ve zatüre geçirip yoğun bakimlik olunca ortaya çıktı alerjisi olduğu
Başlarda evet herşey normaldi canım doğru ne olduysa 5. Aydan sonra olduIste ben de bunu demek istiyorum ciciye normalde senin skntin yoktu dmi canim gecmis olsun bu arada ama hamilelik bu Allah korusun suan bi durum olsa hastanelern durumu belli risk almaya korkuyorlar esler sadece bu B Brunello Cicinelli ki senin en bastan riskli
Buyudukce akli erdikce bide konusucaz artik guzel guzel atlatiriz insallah gulom zaten sosyal hayat diye bisey kalmadi okulunu ozledi ogretmenini ozledi surekli o yuzden hircinlasiyo zaman zaman disarda mikrop var hastalik var kapmamamiz lazim dedim onu anladi mesela dun markete gitmem gerekiyodu tek benngittim normalde pesime aglardi bende gelcem diye birimizin gitmesi lazim dedim durumu anlattim tamam dedi hic ustelemedi sende dikkat et anne dedi bide.. konusunca anliyolar cogu seyi ama dedigin gibi bunu alislanlik yapiyolar korkuyorumda bahane oluyor tabii bende hatirliyorum 5 yasindayken annemle babamin arasina gideryatardim geceleri cocukluk isteeBnm avantajım kardeşinin olmasıydı nurosum
Bazen korkarlardi birbirlerinin yanına yatarlardi o yüzden konuşa konuşa anlayacaktır
Benmkiler büyüdü hala gelirler alışkanlık bnce onlardaki