- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.257
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.881
Kuzucum hamilelere verilir diye düşünüyorum, tsbi bunun için ses çıkarmak gerekebilir de biraz.Ya iş yerleri kamu kurumları hamilelere tekrardan izin verir mi yatıp kalkıp onu düşünüyorum servise binemem ben durum buyken yavalla ne olcak bilmiyorum çok karamsarlaştım
Yaşlılara yasak geldi hala sokaklar da geziyorlar banka kuyruklarindalar vs ben anlamadım bu işten birşey bend yasak gelecek onu açıklayacak sandım ama yok.Bende açıklama da onu bekledm aslnda
Yaşlılara yasak geldiği halde dinlemiyorlar
Yasaksız kimse kimseyi dinlemez
Herşey git gide kötüye gidiyor.
Bende korkuyorum annem babam icin biri 64 biri 62 yasinda yazliga gittiler ormanlik alan okjieni bol olur oranin diye 1 haftadir goremiyorum onlari gozumun onunde degiller dikkat edin diyorum hergun ariyorum sokaga cikmayin diyorum babam korkuyor cokAynen öyle imzoşum. Yani aslında ben şöyle diyordum yakınımızda dedem babaannem var ve gün içinde gider gelirdik. Bize gelse atlatırız heralde ama onlar kurtulamaz o yüzden dikkat edelim diyordum.
3 gündür gitmiyoruz mesela ne olur ne olmaz diye, uzaktan bakışıyoruzşuan bana bize gelse acaba ne olur diyorum sonu.
Çok dikkat etmemiz lazım.
AminnnBende korkuyorum annem babam icin biri 64 biri 62 yasinda yazliga gittiler ormanlik alan okjieni bol olur oranin diye 1 haftadir goremiyorum onlari gozumun onunde degiller dikkat edin diyorum hergun ariyorum sokaga cikmayin diyorum babam korkuyor cokdikkat ediyor haliyle yaslilar icin umut yokmus yakalanirsak diyor.. oyle deme diyorum bagisiklik onemli siz bakiyosunuz kendinize sebze yiyin bol bol ve her 10 dk da 1 su icin diyorum cunku su cok onemli bogazlarin kuru kalmamali asla.. Allahim bu surecte sevdiklerimizin acisini gostermesin bize insallah
Ya iş yerleri kamu kurumları hamilelere tekrardan izin verir mi yatıp kalkıp onu düşünüyorum servise binemem ben durum buyken yavalla ne olcak bilmiyorum çok karamsarlaştım
Çok iyi yapmışlar imzoşum. Çünkü kalabalık yerlerde biri dikkat etse öteki dikkat etmiyor, bi şekilde kendi halinde olan insana geliyor. Orda en azından sosyal izolasyonu daha iyi yapabilirlerBende korkuyorum annem babam icin biri 64 biri 62 yasinda yazliga gittiler ormanlik alan okjieni bol olur oranin diye 1 haftadir goremiyorum onlari gozumun onunde degiller dikkat edin diyorum hergun ariyorum sokaga cikmayin diyorum babam korkuyor cokdikkat ediyor haliyle yaslilar icin umut yokmus yakalanirsak diyor.. oyle deme diyorum bagisiklik onemli siz bakiyosunuz kendinize sebze yiyin bol bol ve her 10 dk da 1 su icin diyorum cunku su cok onemli bogazlarin kuru kalmamali asla.. Allahim bu surecte sevdiklerimizin acisini gostermesin bize insallah
Kuzum ben bunu görmemişim ya son paragrafta açıkça belirtiyor daha önce idari izinli sayılanlar diye çok teşekkür ederimmEki Görüntüle 2608246
canım benim zaten çıktı ya dün gece genelge
ben de yarın bunu ek dayanak yapıp dilekçe vericem
Sen de dikkat et samdanım masken filan tam hazırlıklı git gell sağlıklıkızlar ben duş alıp yatayım. yarın dualarla tekbirlerle insan içine karışıp isyerine gidicem. izin dilekçesi verip donucem
iyi geceler öptüm çok çok
Kuzum ben bunu görmemişim ya son paragrafta açıkça belirtiyor daha önce idari izinli sayılanlar diye çok teşekkür ederimm
Evet kuzumm dusununce bende iyiki gittiler diyorum burda kimse yok in cin top oynuyo diyo annenle ormanda biraz yuruyus yapip geliyoruz onun disinda cikmiyoruz zaten dissri dedi.. zaten hemen asagida kapinin onunde bakkallari var ordan aliyolar ne aliyolarsa ihtiyaclarini bahcede annemin sebzeleri var ekiyor biciyor mevsimide suan semizotu yemek yapar salata yapar yeriz diyolar gozum arkada kalmiyor ama iste burda olsalar atlayip 5 dk da yanlarina gidiyodum simdi 2-3 saatlik uzakliktalar yine giderim de su durumda gidemiyorum iste.. allahtan teknoloji varda goruntulu konusabiliyoruzÇok iyi yapmışlar imzoşum. Çünkü kalabalık yerlerde biri dikkat etse öteki dikkat etmiyor, bi şekilde kendi halinde olan insana geliyor. Orda en azından sosyal izolasyonu daha iyi yapabilirler
Amiin inşallah inşalalhhh imzoşum ❤
Olsun imzoşum, onlara da çok iyi gelmiştirEvet kuzumm dusununce bende iyiki gittiler diyorum burda kimse yok in cin top oynuyo diyo annenle ormanda biraz yuruyus yapip geliyoruz onun disinda cikmiyoruz zaten dissri dedi.. zaten hemen asagida kapinin onunde bakkallari var ordan aliyolar ne aliyolarsa ihtiyaclarini bahcede annemin sebzeleri var ekiyor biciyor mevsimide suan semizotu yemek yapar salata yapar yeriz diyolar gozum arkada kalmiyor ama iste burda olsalar atlayip 5 dk da yanlarina gidiyodum simdi 2-3 saatlik uzakliktalar yine giderim de su durumda gidemiyorum iste.. allahtan teknoloji varda goruntulu konusabiliyoruz
Aynen nurum aynen 1 hafta once gittiler ama iyiki gittiler yaaOlsun imzoşum, onlara da çok iyi gelmiştirkeşke herkes gidebilse valla şu zamanda.
Tabiki yinede bişey olsa o kadar da uzak değilmiş kii gidersin hemen. Güzel düşün yinede. Şuan en iyisi olmuş ❤
Amin dilosumm insallahKızlar hepinize allah rahatlık versin
Sizleri öpüyorum ama uzaktan
Rabbim bu günlerimizi ferahliga kavuştursun
Bugünlerde geçicek
İnşallahhhh güzel olur şamdanım. Evde kalmasın da zaten damak tadı bir acayipvaaaayyyygüzellik abidesi beybi seni senin kızını çok merak ediyorum kesin çok güzel olacak
suriyeli degil Sicilyalı falandır be ciciama beyaz ince seffafsa avrupadaki soğuk ülkeler de karışmıştır kesin
Aynen nurum aynen 1 hafta once gittiler ama iyiki gittiler yaa
Ayy koptum bunu bugun bana halamin kizi atti yarildimİmzoşum internetteki kaçan dedeleri filan gördün mü hele bi teyze var tam binanın kapısından çıkarken sessiz sessiz, siren sesi çalıyor teyze nasıl kaçtı içeri gülmekten öldüm bulabilirsem ekleyim
Ahahah ben de çok güldümAyy koptum bunu bugun bana halamin kizi atti yarildimhalam temsili dedim aynen diyoo