Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

doğrudur galiba sen pek yurdum karakaş hatunlarina da benzemiyosun:) sarışınsin onu biliyorum da porselen gibi ince şeffaf mi tenin :)

az önce bi mesajinda nefret ettiklerinin top listesini yapmışsın listede yoktu suriyeliler. ordan anladim ben de zaten

tabi kız daha iyi damadi nerden bulcan cici. kaçırma bence ben otu daha çok seven bi insanim. oğlum sebze sever et yemez üstelik akros benim hiç şansım yok hiç ses etmiyom o yüzden

Yani sürekli yatmak değilde yorulmamak dün biraz fazla şeyle uğraştım sanırım ondan oldu. Münasebet içinde bizde rahattık sözde ama kanamalar olunca adamın içinden gelmiyor korkuyu eşim bişey olur diye bir de tam şeyden 2 gün sonra oldu ilk kanama direk ona bağladı

Yatmamak için direniyorum muhabbet de iyi herkezcikler de burda sevdiklerim de burda
Bu danayi uyutayim yanından kaçayım nasıl olsa kaçmaya alışkınım
Ulan kaç diloşum sen kaçmayı iyi beceriyorsun. Sen kaç ben de uçayım geyşam geliyormuş

Yatmamak için direniyorum muhabbet de iyi herkezcikler de burda sevdiklerim de burda

evde bos bos takilan danalar için uyutmak çok performans gerektirse de sana güveniyoruz tez gel dilos

Al benden de o kadar dilosum yatacam uykum var, kocacugumun kolları daha tatlıama gel gör ki topigi kapatıp çıksam vicdan azabından ölecek mişim gibi bı his

İvet ince şeffaf şamdanım Yok suriyelilere asla laf etmem çünkü kendimden şüpheleniyorum. Bazen durup dururken insanlara abi dilenci değilim yanlış anlama 1 liran var mı diyesim geliyor. Nargile de severim. Belli ki suriyim ben

vaaaayyyy güzellik abidesi beybi seni senin kızını çok merak ediyorum kesin çok güzel olacak

suriyeli degil Sicilyalı falandır be cici ama beyaz ince seffafsa avrupadaki soğuk ülkeler de karışmıştır kesin

Yapicaz bu gidisle bagisikligi guclu tutalim diye neler neler yapiyoruz nurum valla virus bize gelirse diye hani saglikli bi sekilde atlatmak icin tum cabalarimiz
Ben de ne yalan söyleyim imzoşum sayı artıp böyle şeyler olana kadar çok dikkat etmiyordum kendime. Dışarı filan hiç çıkmıyorum ama gelmez bize diyordum. son birkaç gündür içten içe artık korkmaya başladım şuan gelebilir de diyorum. Zaten tüm Türkiye dedi bakan.

Artık öyle yapacazzz

Al benden de o kadar dilosum yatacam uykum var, kocacugumun kolları daha tatlıama gel gör ki topigi kapatıp çıksam vicdan azabından ölecek mişim gibi bı his

koca her daim topikte bu kadro ara sıra. sen bilirsin canım. etkilemek istemem. ama ben olsam burda kalirdim

şimdi gidiyomusum bunu yazıp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…