- 9 Eylül 2018
- 5.473
- 24.409
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.901
Cildirmamak elde degil ki cicimm bende bisy duydumm nekadar dogru bilmiyorum ortaligi firsattan istifade kizistirmak isteyenlerde cok hani.. bu umre den gelen bi cami imami karantinadan kacmis ilk baslarda tabikii.. camide namaz kildirmis yetmemis yemekli organizasyon yapmis camide.. yine yetmemis carsi carsi gezmis herkesle tokalasip selamlasmis helallik istemis.. sonra bu kisiye korona virusu teshisi konmus.. simdi okadar tokalastigi kisiyide yakti.. camide namaz kildirdi sevapmi isledi bu sahis.. aay deliricemm ciddenKuzularım bende çok üzgünüm gelen haberlere. Hergün hergün katlayarak ilerliyor. Hala tedbir yok. Yaşlı bir kadını otobüs almamış kadın canını hiçe sayıp otobüsün önüne yatıyor bas bas bağırıyor Rezil bir toplumuz söylemekten üzülsem de..
Rica ile minnet ile yasak olmaz iş yapılmaz. Neyi bekliyorlar hala anlamıyorum ciddi önlemler için. Yaşlıysa yaşlı kimse kusura bakmasın benim ve bebeğimin canını tehlikeye atan kimseye benim ne saygım olur ne de minnetim isterse 100 yaşında olsun.
Gerçekten çıldıracağım..