Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzmir öyleymiş kuzum ama
Geçen ilk vakalar çıktığında halam ve yeni eşi gitmiş
Hiç kimsenin umrunda değilmiş
Değil değil.
Bir de banada çık kendini eve kapama torunuma zarar veriyorsun demiyor mu cinnet geliyeahh

Yakuza da kendini 9 canlı sanıyor. Ona bişey olmaz bak cicim dee başkalarına atar vallahi
Kocası da asker bide eve virüs taşıma ihtimali yüksek. Ona rağmen sıfır korku. 9 değil 99 canlı mübarek.

Pişik var,geçti gibi olmuştu tekrar başladı,
Bugün daha rahattı çok şükür, iki akşam saat 8 den 12 ye 1 e kadar hiç durmuyordu, sadece memede susuyordu , memedeyken de gaz gelince ağlıyordu, bu akşam biraz uyudu neyseki, çayımızı falan rahat içtik, sonra yine uğraştım az önce uyudu,
Bu arada geçmiş olsun canım, inşaallah tamamen iyileşir, büyük oğlumda alerjiden astım oldu, astım krizi ve zatüre geçirip yoğun bakimlik olunca ortaya çıktı alerjisi olduğu

Cicimm cinlilere kiziyorusda.. bu virus amerikanin yaptigi kimsayal bi salgin cinlilerede ilac diye gonderiliyor arastirilmasi icin ve cinliler bunu arastirmak uzere aciyolar oyle yayiliyor diyorlar bir soylenti ve bana cok mantikli geldi.. sonra amerika cikmis bizde asisi var diyor.. bitane kadin gonullu oluyor asiyi almaya falan.. hepsi oyun bence.. kendilerini kahraman gostermek icin herseyi yapar bunlar.. zaten asisida vardi virus yayilmadan once virusu yaydilar.. sonra ee biz asisini bulduk.. bize zaten hayatta vermezler o asiyi.. cinlilere de zaten giciklar amerikaya tek basina kafa tutuyor diye.. once cinden basladilar haliyle.. bu virus amerrikada labaratuvarda uretilmis ve orda saklanmis bunca zaman.. 2020 ye girer girmez de cine gonderilmis yani bence cok mantikli geliyor bu soylenti bana..

Kızlar ismimi degistirmeye çalışıyorum bulamadım, TLF da sayfası açık bırakmıştım eşim almış bir ara telefonu ,son yazdığım sayfaya bakıyordu, deşifre oldum yine galiba
Kuzum isim degistirilmiyo artik yaa kaldirilmiss..

Biri de yakuza.
Kadın bana kızım çıkma etme dikkat et diyeceğine abartıyosun böyle bebeği de strese sokuyorsun biz hep dışardayız burda herkes dışarıda falan diyor
Bu yaşlılardaki cesarete şaşırıyorum, ölenlerin ikisi 50-60 yaş arasıymis geri kalanı 61 yaş üstüymüs,

Bugun babannemle konustum memlekette ve de yalniz yasiyor gelmedi buraya herneyse sokaga cikamaz zaten bacaklarindan baya rahatsiz evde kendi haline anca yemek wc dolaniyo okdr konuyla ilgisi yok da dedigi cumle icimi cok yakti yaslilik cok zor kizim dedi ... tv acmiyormus yaninda yoresinde tek 1 komsusu var onlarnda kendine gore hayat telasi var ... oyle zor bi yasam yasiyor baharda annrmler gidiyor 3 4 ay kaliyorlar ama ...
Tontis laf anlayan bizim burdakiler gbi deli dana gbi gezme askiyla yanmayan cok sevimli yaslilarimiz da var yaa bitanesi de babannem iste ...
Insallah dunya gozuylr bir daha gormek nasip olur ay cok fenayim gene sevdklerimi bidha goremiycem sanki sarilamiycam sankiii Allah im nasl bi surec bu nolur bitsin artik

Bana da mantikli geldi

Diloy benim en başta yaşadığımı şimdi yaşıyor çayım.
Geyşam haklı belki de münasebette bulunsak belki de tekrarlayacak..
biliyorum iste sknti olmasa bile ilerleyen zamanda bi iliski sonrasi olabiliyor durduk yerde de olabilir hamilelik bu olabiliritesi yuksek normal hayatmzdaki gbi devam etmemek dha tedbirli olmak daha guzel ozellikle su an

Ya öyle yaşlılarımıza ben de üzülüyorum çayım. Şimdi, gülüyorum ediyorum ama valla içimde koca bi ağırlık bugün gözyaşım hazır yani herşeye.

Hiç öyle düşünme. Şu ortalık biraz düzelsin. Gider görürsün de inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…