Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cildirmamak elde degil ki cicimm bende bisy duydumm nekadar dogru bilmiyorum ortaligi firsattan istifade kizistirmak isteyenlerde cok hani.. bu umre den gelen bi cami imami karantinadan kacmis ilk baslarda tabikii.. camide namaz kildirmis yetmemis yemekli organizasyon yapmis camide.. yine yetmemis carsi carsi gezmis herkesle tokalasip selamlasmis helallik istemis.. sonra bu kisiye korona virusu teshisi konmus.. simdi okadar tokalastigi kisiyide yakti.. camide namaz kildirdi sevapmi isledi bu sahis.. aay deliricemm cidden

Doğrudur sadece o değil ki birçoğu yaptı bunu hala da yapmaya devam ediyor.
Umreden gelip kaç kişinin ölümüne canına kasdettiler kurallara uymayıp. Cennetlik mi şimdi bunlar, işe yaramış mıdır umre..
14 gün evden çıkmamak ne kadar zor olabilir gerçekten aklımı kaybedicem. 14 ya 14..

Ben de her akşam daha ciddi bişey geldi artık diye haber bekliyorum cicim, yok

Iste ben de bunu demek istiyorum ciciye normalde senin skntin yoktu dmi canim gecmis olsun bu arada ama hamilelik bu Allah korusun suan bi durum olsa hastanelern durumu belli risk almaya korkuyorlar esler sadece bu B Brunello Cicinelli ki senin en bastan riskli

Diyecek ne soz ne kelime bulamiyorum cicim sen yazmissin ya porfilinde bizi bu cahiller bitiricek diye aynen oylee bu cahiller yuzunden gelir bize korona gelirse ..

Ben de her akşam daha ciddi bişey geldi artık diye haber bekliyorum cicim, yok
Çinlilere ayrı sövmekten yaşlılara ayrı sövmekten evden çıkmayın denmesine rağmen hala dışarı hava almaya balık tutmaya çıkanlara ayrı sövmekten dilim damağım kurudu.
Bak ben 2 haftadır sadece 1 kez çıktım o da doktor kontrolü için. Ben hamileyim hava almak yürüyüş yapmak en çok benim hakkım. Evde nefes alamıyorum tek başımayım. Bu pislikler yüzünden camı açmaya korkar hale geldim.

Bende en cook seye guldum yasli adamin teki disarda evde duramiyoruz karinin dirdirindan diyo sokagada cikamiyoz ne istiyosunuz bizden diyo
Yaa onu görmemiştim baak bazısı da çok tatlı

Bi kaç tane de hiç daha yasaktan haberi olmamış kimse tarafından da uyarılmamış bilgisi olmayan dedeler gördüm imzoşum onlara çok üzüldüm ya birine polis yardım etmiş dede diyor ben köyden, geliyorum yollar kapalıydı evimde televizyon yok, yiyecek bişey kalmadı diyo. Polisler alışveriş filan yapıp bırakmış işte.

Karar mi yeni geldi çıktı ki samdanm
Bnde bugün doktora ulaşamadım en sonunda cep no dan msj attım ilaç işini hallettim çok şükür

Ayyy biz bı salimizi gözlüğmizu saklayalım da kırmız üstü açık arabanızda akmsnsndndnsms

Dimii işte hala neye güvenip keyfi keyfi çıkıp bide başkalarının canlarını tehlikeye atıyorlar. Anlamıyorlar kii. Görseler biri öyle gözlerinin önünde mi anlayacaklar bilemedim

Diloy benim en başta yaşadığımı şimdi yaşıyor çayım.
Geyşam haklı belki de münasebette bulunsak belki de tekrarlayacak..

Ülkeler yok olir
Bir cin ayakta kalır ve yandascilari

Herkes hayatına devam ediyor Yaaa çok değişik :s
İngiltere'ye sokağa çıkma yasağı gelmiş sonunda
Bizimde mi öyle olmamız lazm anlamadm

Evet kuzum onu bende gordum. Kimisinin haberi yok kimisi duyuyo inanmiyo kimisi bise olmaz kafasinda. Napicaz nedicez bilemedim.. bide sey var yine hava guzel yaslilar bankta oturuyo bitane genc gelmis diyoki amca burda oturamazsiniz yasak ben idari memurum cezai islem uygulanicak evinize gitmezseniz size cezai islem baslaticam diyo adamlar nasi kalkiyo gidiyo varyaa oyle yapmak lazim aslinda

Dimii işte hala neye güvenip keyfi keyfi çıkıp bide başkalarının canlarını tehlikeye atıyorlar. Anlamıyorlar kii. Görseler biri öyle gözlerinin önünde mi anlayacaklar bilemedim
Biri de yakuza.
Kadın bana kızım çıkma etme dikkat et diyeceğine abartıyosun böyle bebeği de strese sokuyorsun biz hep dışardayız burda herkes dışarıda falan diyor

Biri de yakuza.
Kadın bana kızım çıkma etme dikkat et diyeceğine abartıyosun böyle bebeği de strese sokuyorsun biz hep dışardayız burda herkes dışarıda falan diyor
İzmir öyleymiş kuzum ama
Geçen ilk vakalar çıktığında halam ve yeni eşi gitmiş
Hiç kimsenin umrunda değilmiş

Zaten bi ceza diyince kaçıyorlar valla imzoşum sanki para şu bu sağlıktan daha önemli dimi..

Biri de yakuza.
Yakuza da kendini 9 canlı sanıyor. Ona bişey olmaz bak cicim dee başkalarına atar vallahi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…