- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.257
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.861
Yaa güzelliğim şaka diyorumİnanabilirsin nurummgerçi eşim bile inanamiyor adamcağız ama inanın yani şuan uyumak niyetim
Yok nurumm kork ve dikkatli ol bu virus herkese gececek gecmeyen kimse kalmiycak yani sonucta vucudumuzda adini bilmedigimiz sayisiz viruslerle yasiyoruz zaten.. bu viruslede bi sekilde yasamayi ogrenicez.. bize nekadar gec gelirse okadar iyi umalimda tedavisi bulunsun yoksa durum cok ciddiBen de ne yalan söyleyim imzoşum sayı artıp böyle şeyler olana kadar çok dikkat etmiyordum kendime. Dışarı filan hiç çıkmıyorum ama gelmez bize diyordum. son birkaç gündür içten içe artık korkmaya başladım şuan gelebilir de diyorum. Zaten tüm Türkiye dedi bakan.
Artık öyle yapacazzz
Yani şuan dolduruşa gelebilirdim samdanim ama uykum olmasaydikoca her daim topikte bu kadro ara sıra. sen bilirsin canım. etkilemek istemem. ama ben olsam burda kalirdim
şimdi gidiyomusum bunu yazıp
İlerde zengin oldugumzda alırız samdanm üzülme
Abdurrahim albayrak fatih terim bunlar hep pozitif tweet atmışlar valla gulomm gidişat berbatBende smdi gördüm halimiz hal degil
Bende öyleydim valla kuzum ama artık iyice korkmaya başladımBen de ne yalan söyleyim imzoşum sayı artıp böyle şeyler olana kadar çok dikkat etmiyordum kendime. Dışarı filan hiç çıkmıyorum ama gelmez bize diyordum. son birkaç gündür içten içe artık korkmaya başladım şuan gelebilir de diyorum. Zaten tüm Türkiye dedi bakan.
Artık öyle yapacazzz
Coronaya yakalanmadan gidebilirsek.ne mutlu bizedaha bahamalara gitcez demi rosss. bahamalardaki muktesem malikanemiz asansörüklü olsun
Daha neyi bekliyorlar acaba sokağa çıkma yasağı için.Abdurrahim albayrak fatih terim bunlar hep pozitif tweet atmışlar valla gulomm gidişat berbat
Öyle imzoşum, bide dün bi kız gördüm belki benden küçük yada benimle yaşıttır. Virüs bulaşmış. Onları filan izleyince kötü oldum. Normalde kendimi çok panik etmemeye çalışıyorum etkilenmeyim diye ama artık durum belli yani. İnşallah bulunsun kısa zamandaYok nurumm kork ve dikkatli ol bu virus herkese gececek gecmeyen kimse kalmiycak yani sonucta vucudumuzda adini bilmedigimiz sayisiz viruslerle yasiyoruz zaten.. bu viruslede bi sekilde yasamayi ogrenicez.. bize nekadar gec gelirse okadar iyi umalimda tedavisi bulunsun yoksa durum cok ciddi
Uslu olduğum bı ana denk geldiniz suan farkında mısınızYaa güzelliğim şaka diyorumbak cici de tecavüz edecek neyse daha bişey demiyorum
Bugün sağlık bakanı konuşmadan önce bekleniyordu aslinsa herkesin gozu kulağı basın aciklamasinda idi.. ama getirmediler gene biri sordu yasak gelecek mi gundemde mi vs diye ama bakan herkes kendini izole etsin dışarı çıkmasın dedi. Okey acil işi olmayan zaten ckmasin ama bu böyle bitmeyecek ki gerçekten ciddi anlamda bir yasak gelmeliDaha neyi bekliyorlar acaba sokağa çıkma yasağı için.
Dimi büşram insan kendini gündemden biraz uzak tutunca çok böyle bi psikolojiye girmiyor ama son 3 4 gündür ciddiyetini hissettim ciddi ciddi yani kendim için de hepimiz için de.Bende öyleydim valla kuzum ama artık iyice korkmaya başladım
Panik olmayalim ama cok ama cok asiri dikkat edelim kuzum bende izledim o videoyi ve kizin caresiz seslenisi sokaga cikmayin deyisi ne yalan diyim agladim izlerken.. bunlar bosa degil uyariyolar bizi sokaga cikmayin diye bizde dikkate alip onlemimizi almaliyiz kuzumÖyle imzoşum, bide dün bi kız gördüm belki benden küçük yada benimle yaşıttır. Virüs bulaşmış. Onları filan izleyince kötü oldum. Normalde kendimi çok panik etmemeye çalışıyorum etkilenmeyim diye ama artık durum belli yani. İnşallah bulunsun kısa zamanda
Uslu olduğum bı ana denk geldiniz suan farkında mısınızama vitesten attırmak mi beni niyetin uykum var diyorum
Yani şuan dolduruşa gelebilirdim samdanim ama uykum olmasaydi
Ya iş yerleri kamu kurumları hamilelere tekrardan izin verir mi yatıp kalkıp onu düşünüyorum servise binemem ben durum buyken yaDimi büşram insan kendini gündemden biraz uzak tutunca çok böyle bi psikolojiye girmiyor ama son 3 4 gündür ciddiyetini hissettim ciddi ciddi yani kendim için de hepimiz için de.
Bende açıklama da onu bekledm aslndaBugün sağlık bakanı konuşmadan önce bekleniyordu aslinsa herkesin gozu kulağı basın aciklamasinda idi.. ama getirmediler gene biri sordu yasak gelecek mi gundemde mi vs diye ama bakan herkes kendini izole etsin dışarı çıkmasın dedi. Okey acil işi olmayan zaten ckmasin ama bu böyle bitmeyecek ki gerçekten ciddi anlamda bir yasak gelmeli
Aynen öyle imzoşum. Yani aslında ben şöyle diyordum yakınımızda dedem babaannem var ve gün içinde gider gelirdik. Bize gelse atlatırız heralde ama onlar kurtulamaz o yüzden dikkat edelim diyordum.Panik olmayalim ama cok ama cok asiri dikkat edelim kuzum bende izledim o videoyi ve kizin caresiz seslenisi sokaga cikmayin deyisi ne yalan diyim agladim izlerken.. bunlar bosa degil uyariyolar bizi sokaga cikmayin diye bizde dikkate alip onlemimizi almaliyiz kuzum
Coronaya yakalanmadan gidebilirsek.ne mutlu bize
Kanansbsbs
Asansörü de lüksümüz olur