Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya iş yerleri kamu kurumları hamilelere tekrardan izin verir mi yatıp kalkıp onu düşünüyorum servise binemem ben durum buyken ya 😔 valla ne olcak bilmiyorum çok karamsarlaştım
Kuzucum hamilelere verilir diye düşünüyorum, tsbi bunun için ses çıkarmak gerekebilir de biraz. 😐

Bende açıklama da onu bekledm aslnda
Yaşlılara yasak geldiği halde dinlemiyorlar
Yasaksız kimse kimseyi dinlemez
Herşey git gide kötüye gidiyor.
Yaşlılara yasak geldi hala sokaklar da geziyorlar banka kuyruklarindalar vs ben anlamadım bu işten birşey bend yasak gelecek onu açıklayacak sandım ama yok.
Ekonomiyi düşünüyorlar yasak gelecegni sanmıyorum gulom

Aynen öyle imzoşum. Yani aslında ben şöyle diyordum yakınımızda dedem babaannem var ve gün içinde gider gelirdik. Bize gelse atlatırız heralde ama onlar kurtulamaz o yüzden dikkat edelim diyordum.
3 gündür gitmiyoruz mesela ne olur ne olmaz diye, uzaktan bakışıyoruz 😊 şuan bana bize gelse acaba ne olur diyorum sonu.
Çok dikkat etmemiz lazım.
Bende korkuyorum annem babam icin biri 64 biri 62 yasinda yazliga gittiler ormanlik alan okjieni bol olur oranin diye 1 haftadir goremiyorum onlari gozumun onunde degiller dikkat edin diyorum hergun ariyorum sokaga cikmayin diyorum babam korkuyor cok 🥺 dikkat ediyor haliyle yaslilar icin umut yokmus yakalanirsak diyor.. oyle deme diyorum bagisiklik onemli siz bakiyosunuz kendinize sebze yiyin bol bol ve her 10 dk da 1 su icin diyorum cunku su cok onemli bogazlarin kuru kalmamali asla.. Allahim bu surecte sevdiklerimizin acisini gostermesin bize insallah 🤲🏼😔

Bende korkuyorum annem babam icin biri 64 biri 62 yasinda yazliga gittiler ormanlik alan okjieni bol olur oranin diye 1 haftadir goremiyorum onlari gozumun onunde degiller dikkat edin diyorum hergun ariyorum sokaga cikmayin diyorum babam korkuyor cok 🥺 dikkat ediyor haliyle yaslilar icin umut yokmus yakalanirsak diyor.. oyle deme diyorum bagisiklik onemli siz bakiyosunuz kendinize sebze yiyin bol bol ve her 10 dk da 1 su icin diyorum cunku su cok onemli bogazlarin kuru kalmamali asla.. Allahim bu surecte sevdiklerimizin acisini gostermesin bize insallah 🤲🏼😔
Aminnn 🤲🤲 aminnnnn

Ya iş yerleri kamu kurumları hamilelere tekrardan izin verir mi yatıp kalkıp onu düşünüyorum servise binemem ben durum buyken ya 😔 valla ne olcak bilmiyorum çok karamsarlaştım

IMG-20200322-WA0003.jpg

canım benim zaten çıktı ya dün gece genelge

ben de yarın bunu ek dayanak yapıp dilekçe vericem

Çok iyi yapmışlar imzoşum. Çünkü kalabalık yerlerde biri dikkat etse öteki dikkat etmiyor, bi şekilde kendi halinde olan insana geliyor. Orda en azından sosyal izolasyonu daha iyi yapabilirler 🙏
Amiin inşallah inşalalhhh imzoşum ❤️🙏

Çok iyi yapmışlar imzoşum. Çünkü kalabalık yerlerde biri dikkat etse öteki dikkat etmiyor, bi şekilde kendi halinde olan insana geliyor. Orda en azından sosyal izolasyonu daha iyi yapabilirler 🙏
Amiin inşallah inşalalhhh imzoşum ❤🙏
Evet kuzumm dusununce bende iyiki gittiler diyorum burda kimse yok in cin top oynuyo diyo annenle ormanda biraz yuruyus yapip geliyoruz onun disinda cikmiyoruz zaten dissri dedi.. zaten hemen asagida kapinin onunde bakkallari var ordan aliyolar ne aliyolarsa ihtiyaclarini bahcede annemin sebzeleri var ekiyor biciyor mevsimide suan semizotu yemek yapar salata yapar yeriz diyolar gozum arkada kalmiyor ama iste burda olsalar atlayip 5 dk da yanlarina gidiyodum simdi 2-3 saatlik uzakliktalar yine giderim de su durumda gidemiyorum iste.. allahtan teknoloji varda goruntulu konusabiliyoruz 🥰🧿🙏🏼

Evet kuzumm dusununce bende iyiki gittiler diyorum burda kimse yok in cin top oynuyo diyo annenle ormanda biraz yuruyus yapip geliyoruz onun disinda cikmiyoruz zaten dissri dedi.. zaten hemen asagida kapinin onunde bakkallari var ordan aliyolar ne aliyolarsa ihtiyaclarini bahcede annemin sebzeleri var ekiyor biciyor mevsimide suan semizotu yemek yapar salata yapar yeriz diyolar gozum arkada kalmiyor ama iste burda olsalar atlayip 5 dk da yanlarina gidiyodum simdi 2-3 saatlik uzakliktalar yine giderim de su durumda gidemiyorum iste.. allahtan teknoloji varda goruntulu konusabiliyoruz 🥰🧿🙏🏼
Olsun imzoşum, onlara da çok iyi gelmiştir 🙏 keşke herkes gidebilse valla şu zamanda.
Tabiki yinede bişey olsa o kadar da uzak değilmiş kii gidersin hemen. Güzel düşün yinede. Şuan en iyisi olmuş ❤️

Olsun imzoşum, onlara da çok iyi gelmiştir 🙏 keşke herkes gidebilse valla şu zamanda.
Tabiki yinede bişey olsa o kadar da uzak değilmiş kii gidersin hemen. Güzel düşün yinede. Şuan en iyisi olmuş ❤
Aynen nurum aynen 1 hafta once gittiler ama iyiki gittiler yaa 💕🙏🏼

vaaaayyyy😍😍 güzellik abidesi beybi seni😍😍 senin kızını çok merak ediyorum kesin çok güzel olacak😍

suriyeli degil Sicilyalı falandır be cici🙄 ama beyaz ince seffafsa avrupadaki soğuk ülkeler de karışmıştır kesin:KK70: :KK70:
İnşallahhhh güzel olur şamdanım. Evde kalmasın da zaten damak tadı bir acayip :KK70:

Aynen nurum aynen 1 hafta once gittiler ama iyiki gittiler yaa 💕🙏🏼
😘😍😍 İmzoşum internetteki kaçan dedeleri filan gördün mü 😂 hele bi teyze var tam binanın kapısından çıkarken sessiz sessiz, siren sesi çalıyor teyze nasıl kaçtı içeri gülmekten öldüm 😂 bulabilirsem ekleyim 😂

Kuzularım bende çok üzgünüm gelen haberlere. Hergün hergün katlayarak ilerliyor. Hala tedbir yok. Yaşlı bir kadını otobüs almamış kadın canını hiçe sayıp otobüsün önüne yatıyor bas bas bağırıyor 🤷🏼‍♀️ Rezil bir toplumuz söylemekten üzülsem de..
Rica ile minnet ile yasak olmaz iş yapılmaz. Neyi bekliyorlar hala anlamıyorum ciddi önlemler için. Yaşlıysa yaşlı kimse kusura bakmasın benim ve bebeğimin canını tehlikeye atan kimseye benim ne saygım olur ne de minnetim isterse 100 yaşında olsun.
Gerçekten çıldıracağım..

😘😍😍 İmzoşum internetteki kaçan dedeleri filan gördün mü 😂 hele bi teyze var tam binanın kapısından çıkarken sessiz sessiz, siren sesi çalıyor teyze nasıl kaçtı içeri gülmekten öldüm 😂 bulabilirsem ekleyim 😂

Ayy koptum bunu bugun bana halamin kizi atti yarildim 😄😄 halam temsili dedim aynen diyoo 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X