- 9 Eylül 2018
- 5.473
- 24.409
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.841
Askiletamm benimmBendeeeeee bendeeeeaskilopummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Askiletamm benimmBendeeeeee bendeeeeaskilopummmm
Bizim soy Allahlık şamdanım
Bana bir hocam senin kanı araştırsak rusyadan tut Hırvatistana kadar herşey çıkar senden demişti
Zaten evlenirken Akdeniz anemisi teşhisi koyuldu genetiğim başka bir Akdeniz ülkesine aitmiş. Kimbilir nereye. Bence Suriye
Vallahi patili lehmecun mehmecun yapmayı da biliyor olabilir neden olmasın
Yani sürekli yatmak değilde yorulmamak dün biraz fazla şeyle uğraştım sanırım ondan oldu. Münasebet içinde bizde rahattık sözde ama kanamalar olunca adamın içinden gelmiyor korkuyu eşim bişey olur diye bir de tam şeyden 2 gün sonra oldu ilk kanama direk ona bağladıGünaydın kuzum
Bende poğaça yapıyorum birazdan da yoga ve pilates yapacağım
Aman çıkma kuzum dışarı mışarı ♥
Münasebet olur da kanama gelirse birşey olursa kendini suçlar diye korkuyor çayım. Ama bidaha bu adam düzelir mi bilmiyorum Sanki bir ömür böyle kalacak artık.. Bana öyle gibi geliyor.
Yap çayım şimdiden eline sağlık. 10 numara iç yapmışım harika oldu sarmalar. Yaptığım en güzelini bu seferki seçtim
Karnım da büyüdü şamdanım belki o da etkilidir
Sanki bu adam bidaha düzelmez gibi geliyor bana. Doğurunca da belki o hallerimi beğenmeyecek. Ne bileyim münasip hayatımız son buldu bebekle birlikte jübileye çıktık kapanışı yaptık gibime geliyor
Ah diloyum benim ilk 4 aydaki zorluğumu yaşamaya başladın resmen
Hep istirahat mı etmen lazım?
Ulan kaç diloşum sen kaçmayı iyi beceriyorsun. Sen kaç ben de uçayım geyşam geliyormuşYatmamak için direniyorum muhabbet de iyi herkezcikler de burda sevdiklerim de burda
Bu danayi uyutayim yanından kaçayım nasıl olsa kaçmaya alışkınım
Yatmamak için direniyorum muhabbet de iyi herkezcikler de burda sevdiklerim de burda
Karantinadan öncesi sonrası yapmak lazım imzoşumYaa vallaa esim hadi spor yapalim demeye basladi yiyip yiyip cardio yapiyoruz yediklerimiz kas olucak
Al benden de o kadar dilosum yatacam uykum var, kocacugumun kolları daha tatlıama gel gör ki topigi kapatıp çıksam vicdan azabından ölecek mişim gibi bı hisYatmamak için direniyorum muhabbet de iyi herkezcikler de burda sevdiklerim de burda
İvet ince şeffaf şamdanım Yok suriyelilere asla laf etmem çünkü kendimden şüpheleniyorum. Bazen durup dururken insanlara abi dilenci değilim yanlış anlama 1 liran var mı diyesim geliyor. Nargile de severim. Belli ki suriyim bendoğrudur galiba sen pek yurdum karakaş hatunlarina da benzemiyosun:) sarışınsin onu biliyorum da porselen gibi ince şeffaf mi tenin :)
az önce bi mesajinda nefret ettiklerinin top listesini yapmışsın listede yoktu suriyeliler. ordan anladim ben de zaten
tabi kız daha iyi damadi nerden bulcan cici. kaçırma bence ben otu daha çok seven bi insanim. oğlum sebze sever et yemez üstelik akros benim hiç şansım yok hiç ses etmiyom o yüzden
İnanalım mıı güzelliğim hıı hıııAl benden de o kadar dilosum yatacam uykum var, kocacugum kolları daha tatlıama gel gör ki topigi kapatıp çıksam vicdan azabından ölecek mişim gibi bı his
Yapicaz bu gidisle bagisikligi guclu tutalim diye neler neler yapiyoruz nurum valla virus bize gelirse diye hani saglikli bi sekilde atlatmak icin tum cabalarimizKarantinadan öncesi sonrası yapmak lazım imzoşum
İvet ince şeffaf şamdanım Yok suriyelilere asla laf etmem çünkü kendimden şüpheleniyorum. Bazen durup dururken insanlara abi dilenci değilim yanlış anlama 1 liran var mı diyesim geliyor. Nargile de severim. Belli ki suriyim ben
Ben de ne yalan söyleyim imzoşum sayı artıp böyle şeyler olana kadar çok dikkat etmiyordum kendime. Dışarı filan hiç çıkmıyorum ama gelmez bize diyordum. son birkaç gündür içten içe artık korkmaya başladım şuan gelebilir de diyorum. Zaten tüm Türkiye dedi bakan.Yapicaz bu gidisle bagisikligi guclu tutalim diye neler neler yapiyoruz nurum valla virus bize gelirse diye hani saglikli bi sekilde atlatmak icin tum cabalarimiz
Gidisat hic iyi degilÖlü sayısı 37 olmuş kizlar
Vaka sayısı da 1500u geçmiş ,
Fatih Terim de pozitif cikmis
Al benden de o kadar dilosum yatacam uykum var, kocacugumun kolları daha tatlıama gel gör ki topigi kapatıp çıksam vicdan azabından ölecek mişim gibi bı his
İnanabilirsin nurumm gerçi eşim bile inanamiyor adamcağız ama inanın yani şuan uyumak niyetimİnanalım mıı güzelliğim hıı hııı
İlerde zengin oldugumzda alırız samdanm üzülmekız ros paramız da yetmezdi zaten teeeeeyyyyy kaç yüz bin tl yazmışlar
bütün mal varlığımi satip bütün kredibilitemi kullansam da alamazdim
Maalesf imzosummGidisat hic iyi degil
Bende smdi gördüm halimiz hal degilÖlü sayısı 37 olmuş kizlar
Vaka sayısı da 1500u geçmiş ,
Fatih Terim de pozitif cikmis