-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.661
Yaaaaa harika olmuş ellerine sağlık kuzuum yarışmaya katilsan kazanırsınB BUSR4
Eki Görüntüle 2608104
Eki Görüntüle 2608105
Eki Görüntüle 2608106
Eki Görüntüle 2608108
Susam olsaydı ekleyecektim ama evimde susam da yok
Sen cicisin gelmesi lazım demek ki ben beklentiyi çok büyük tutmuşumHemen o gün ilham mı geliyor ulan benzinle mi çalışıyorum ilham gelene kadar bekliceniz
Ya gerçekten çok üşeniyorum böyle kek poğaça tatlı yapmaya sevmedgm icin sanırımbende patates kızartmasi yapmaya usenip. çorba pilav ana yemek yapan bi tipim patilimve aşırı üşengeç bi insanim. o keki yedim ama hiç yapmadim
Yemek yedim de düzeldi canım aç kaldım heralde ondan olduAyy dikkat ettt bi şekerli su iç kuzumm neden düştü ki
Benim kalbim burda naberrrrbir elim hamurda bir elim burdaaaaa
Ya gerçekten çok üşeniyorum böyle kek poğaça tatlı yapmaya sevmedgm icin sanırım
Ama mesela arap.dolmasi ne bileyim çiğköfte efendime söyleyeyim agzi açık içli köfte bunları yqpqrim cnku severim yerim yani
Ama diğer türlü kek idi tatlı idi hiç aram yok benim aram olmadığı için doğal olarak esiminde yok
Baktım baktım ss ini aldım cicim teşekkür ederimTeşekkür ederim kuzularım
HayatSevinceGuzel bebişim büşo ya tarif verdim ama bulamazsan bidaha verebilirim senin için. Dünyanın en kolay poğaçası. Malzemesi de az. Benim kurumuş evimde bile malzeme çıktı buna kadar düşün
Eline sağlık cicimmmm yemek yiycez sonra yaparım sabaha kahvaltı niyetine, acaba hamuru mayalasam yarına kadar bekler mi kiB BUSR4
Eki Görüntüle 2608104
Eki Görüntüle 2608105
Eki Görüntüle 2608106
Eki Görüntüle 2608108
Olabilir kuzucum dikkat et kendineYemek yedim de düzeldi canım aç kaldım heralde ondan oldu
Al bidenemBen niye görmedim yaptığın pogocayi
B BUSR4
Eki Görüntüle 2608104
Eki Görüntüle 2608105
Eki Görüntüle 2608106
Eki Görüntüle 2608108
YaaaYaaaaa harika olmuş ellerine sağlık kuzuum yarışmaya katilsan kazanırsınsenin gibi ponçik ponçik pufudukkk olmuş
Susama ne gerek var sen varsin yaa susam gibi hatunsunnnn
Aynen çok büyük tutmuşsunSen cicisin gelmesi lazım demek ki ben beklentiyi çok büyük tutmuşum
Herşeyi yemeyi sevdiğim için herşeyi yapmayı da seviyorum sanırım ponçiğimYa gerçekten çok üşeniyorum böyle kek poğaça tatlı yapmaya sevmedgm icin sanırım
Ama mesela arap.dolmasi ne bileyim çiğköfte efendime söyleyeyim agzi açık içli köfte bunları yqpqrim cnku severim yerim yani
Ama diğer türlü kek idi tatlı idi hiç aram yok benim aram olmadığı için doğal olarak esiminde yok
Rica ederim miniğim. Bir de pişirirken fırının en altına borcamda su koy.Baktım baktım ss ini aldım cicim teşekkür ederim
Tamam cicimmRica ederim miniğim. Bir de pişirirken fırının en altına borcamda su koy.
Ne yani bana şiir yok muAynen çok büyük tutmuşsun
Gece mayalarsan durur büşom. Mümkün olduğunca geç saatte mayala da. Sabah atar pişirirsin hemenEline sağlık cicimmmm yemek yiycez sonra yaparım sabaha kahvaltı niyetine, acaba hamuru mayalasam yarına kadar bekler mi ki
Sen naptın balım cinsiyet belli miOlabilir kuzucum dikkat et kendine
Miniğim bu mesleği o seçti.. Yapacak birşey yok onlar yapmasa kimler yapacak.Kızlar ya benim canım sıkıldı biraz.
Benimkine dedim fotoğraf at bana. Şuan dış görevde zaten teee uzaklarda. Ona ayrı üzülüyorum. Hep iyiyim diyo ama o zaten olumsuz bişey demez demiyo.
Sonra attı işte yorgun uykusuz filan. Öyle görünce ben de üzüldüm gerçekten. Bilmiyorum ben üzülüyorum ya öyle olunca. Şuan sanki dokunsalar ağladım ağlıcam. Hiç dayanamıyorum ben bu çocuğa öyle görünce. Zaten üzülüyorum daha çok üzülüyorum.