Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende patates kızartmasi yapmaya usenip. çorba pilav ana yemek yapan bi tipim patilim ve aşırı üşengeç bi insanim. o keki yedim ama hiç yapmadim
Ya gerçekten çok üşeniyorum böyle kek poğaça tatlı yapmaya sevmedgm icin sanırım
Ama mesela arap.dolmasi ne bileyim çiğköfte efendime söyleyeyim agzi açık içli köfte bunları yqpqrim cnku severim yerim yani
Ama diğer türlü kek idi tatlı idi hiç aram yok benim aram olmadığı için doğal olarak esiminde yok

aynı bizim ev akşam yemeğinden sonra bisey yemeyi sevmem. kocam da diyetli gibi yaşıyo mecburen akşam altı buçukta yemekle birlikte biter bizim yiyecek fasli. saat sekizi dokuzu gectiyse çay kahve de icmem

ama üşenmez bosnak böreği açarım bak az önce çiğ köfte yaptım ben de ama kızartma da benim için çok gereksiz uğraştırıcı bişey

Baktım baktım ss ini aldım cicim teşekkür ederim

Yaaaaa harika olmuş ellerine sağlık kuzuum yarışmaya katilsan kazanırsın senin gibi ponçik ponçik pufudukkk olmuş
Susama ne gerek var sen varsin yaa susam gibi hatunsunnnn
Yaaa gazı aldım yarın tüm yarışmalara katılırmışım
Teşekkür ederim diloşum keşke hep beraber olsa

Herşeyi yemeyi sevdiğim için herşeyi yapmayı da seviyorum sanırım ponçiğim
Sadece gebelikte sebzeden tiksindiğim için yarın nasıl enginar yapacağım bilmiyorum. Eşim almış yapmasam ziyan edilmez. En sevdiğim sebzeydi nasıl tiksindim ya nasıl

Kızlar ya benim canım sıkıldı biraz.
Benimkine dedim fotoğraf at bana. Şuan dış görevde zaten teee uzaklarda. Ona ayrı üzülüyorum. Hep iyiyim diyo ama o zaten olumsuz bişey demez demiyo.
Sonra attı işte yorgun uykusuz filan. Öyle görünce ben de üzüldüm gerçekten. Bilmiyorum ben üzülüyorum ya öyle olunca. Şuan sanki dokunsalar ağladım ağlıcam. Hiç dayanamıyorum ben bu çocuğa öyle görünce. Zaten üzülüyorum daha çok üzülüyorum.

Eline sağlık cicimmmm yemek yiycez sonra yaparım sabaha kahvaltı niyetine, acaba hamuru mayalasam yarına kadar bekler mi ki
Gece mayalarsan durur büşom. Mümkün olduğunca geç saatte mayala da. Sabah atar pişirirsin hemen
Bir de pişirirken fırının en altına borcamda su koy.

Miniğim bu mesleği o seçti.. Yapacak birşey yok onlar yapmasa kimler yapacak.
Demin benimki de attı maskeli eldivenli sokaklarda.. Hergün eve virüs taşıma, bana ve bebeğimize bulaştırma riskiyle çalışıyor. Ayakları sürekli nasır oluyor ayakta çalışmaktan yorulmaktan . Gelir gelmez uyuklamaya başlıyor yorgunluktan.
Onlar seçti bunu kuzum.. Ve bu mesleği de böyle yapmak zorundalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…