Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Miniğim bu mesleği o seçti.. Yapacak birşey yok onlar yapmasa kimler yapacak.
Demin benimki de attı maskeli eldivenli sokaklarda.. Hergün eve virüs taşıma, bana ve bebeğimize bulaştırma riskiyle çalışıyor. Ayakları sürekli nasır oluyor ayakta çalışmaktan yorulmaktan . Gelir gelmez uyuklamaya başlıyor yorgunluktan.
Onlar seçti bunu kuzum.. Ve bu mesleği de böyle yapmak zorundalar 🤷🏼‍♀️
Öyle cicim ben daha öyle şeylerini hiç görmedim. Bide kendim hassasım zaten bu konuda. Ne biliyim içime çok dokundu.

Evet düzenledim brommm :KK70:
Sıkı dur söylüyorum :KK70: Mete Kağan dı daha 1 hafta önceye kadar :KK70:
Eşim Mete yi de istemedi, Kağanı da çok istemedi en başından beri.. Sonra Mete ye ısındı heybetli geliyor dedi.
Ama Kağanı benimseyemedi bir türlü :KK70: Mete Alp uyumunu sevdi, Alp olsun benim de gönlüm olsun dedi :KK70:
Ve son kararımız Mete Alp .....TÜRK :KK70: :KK31::KK31::KK31::KK31:
Mete nin yumusak ğ si gitti artik yani :KK70:

Öyle cicim ben daha öyle şeylerini hiç görmedim. Bide kendim hassasım zaten bu konuda. Ne biliyim içime çok dokundu.
Zamanla alışırsın miniğim eskiden bende çok etkilenirdim ama zamanla normalleşti. Allah yardımcıları olsun işleri zor gerçekten 😓

Zamanla alışırsın miniğim eskiden bende çok etkilenirdim ama zamanla normalleşti. Allah yardımcıları olsun işleri zor gerçekten 😓
Amiiinn İnşallahh cicimm hepsinin hepsinin yardımcısı olsun.

Ben gidem şu poğaçayı yapam gözyaşlarımı Akıta Akıta, bu beni bi süre daha götürür 😊

Eşimin bir lafı var 😂😂😂
Senin ruhun fakir der bana 😂😂😂

Bir dusundum de gerçekten ruhumuz fakir ve gulomm,😂😂
Yaa poncigim simdi surekli sana aay benimde benimdee demek tuhafima kaciyo kizz ama bukadarda olmaz yemin ederim benim herifde bana hep senin ruhun fakir diyo tobe est. :KK53:

Amiiinn İnşallahh cicimm hepsinin hepsinin yardımcısı olsun.

Ben gidem şu poğaçayı yapam gözyaşlarımı Akıta Akıta, bu beni bi süre daha götürür 😊
Bir polis eşinin yapabileceği en iyi şey poğaça kek ve börektir miniğim. Şimdiden başla :KK70: :KK70:

hiç denemedim çay:) bı gün eşim yalancı tavuk göğsü sanıp tavuk göğsü tatlısı almıştı. nisanliydik o zaman. içinde tel tel tavuk vardi bu ne diye sordu tavuk göğsü tavukla yapılır tavuk dedim. o gün bugündür hakikisine de yalancısına da karşı:KK70: :KK70:
ama bı gün muhallebi diye yedirebilirim bak yapıp 😍😍
Yalanci tavuk gogsu diye tariflefe bak yap cnm hayatta tavuklusunu yapmadim bende 🤣 tatlida tavugn ne isi var

Mehlikam cici bebemi yapmadan önce eşime keçi boynuzu kaynatıp kaynatıp içirmiştim sperm kalitesini artırıyor. Dikkat edin :ıslık::ıslık::ıslık::KK8::KK8::KK70::KK70:
Biliyor cicim biz de ilk bebekte yapmistik eşime,
Ciğerlere de çok iyi geliyor, keçiboynuzu pekmezini de yiyor onu unutmuşum, karadut pekmezi almış onu da kahvaltıda yiyoruz

Kuzular canım içli köfte istedi. Dışarıdan alsak virüslü falan olabilir di mi :cry:
Malzemem de yok. Olsa da yapmayı bilmiyorum ilk denemede tutmaz muhtemelen. Zaten malzeme alıp onu yapana kadar 10 kere başka şey aşeririm. Napıcam şimdi of :mad:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X