- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.681
Açarsan inşallahNe yani bana şiir yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açarsan inşallahNe yani bana şiir yok mu
Açtım açtım şimdiAçarsan inşallah
Öyle cicim ben daha öyle şeylerini hiç görmedim. Bide kendim hassasım zaten bu konuda. Ne biliyim içime çok dokundu.Miniğim bu mesleği o seçti.. Yapacak birşey yok onlar yapmasa kimler yapacak.
Demin benimki de attı maskeli eldivenli sokaklarda.. Hergün eve virüs taşıma, bana ve bebeğimize bulaştırma riskiyle çalışıyor. Ayakları sürekli nasır oluyor ayakta çalışmaktan yorulmaktan . Gelir gelmez uyuklamaya başlıyor yorgunluktan.
Onlar seçti bunu kuzum.. Ve bu mesleği de böyle yapmak zorundalar
Mete nin yumusak ğ si gitti artik yaniEvet düzenledim brommm
Sıkı dur söylüyorum Mete Kağan dı daha 1 hafta önceye kadar
Eşim Mete yi de istemedi, Kağanı da çok istemedi en başından beri.. Sonra Mete ye ısındı heybetli geliyor dedi.
Ama Kağanı benimseyemedi bir türlü Mete Alp uyumunu sevdi, Alp olsun benim de gönlüm olsun dedi
Ve son kararımız Mete Alp .....TÜRK
Zamanla alışırsın miniğim eskiden bende çok etkilenirdim ama zamanla normalleşti. Allah yardımcıları olsun işleri zor gerçektenÖyle cicim ben daha öyle şeylerini hiç görmedim. Bide kendim hassasım zaten bu konuda. Ne biliyim içime çok dokundu.
Amiiinn İnşallahh cicimm hepsinin hepsinin yardımcısı olsun.Zamanla alışırsın miniğim eskiden bende çok etkilenirdim ama zamanla normalleşti. Allah yardımcıları olsun işleri zor gerçekten
Hamarat cicim benim bizde kayinvalideyle lehmecun yaptik yidikB BUSR4
Eki Görüntüle 2608104
Eki Görüntüle 2608105
Eki Görüntüle 2608106
Eki Görüntüle 2608108
Susam olsaydı ekleyecektim ama evimde susam da yok
Yaa poncigim simdi surekli sana aay benimde benimdee demek tuhafima kaciyo kizz ama bukadarda olmaz yemin ederim benim herifde bana hep senin ruhun fakir diyo tobe est.Eşimin bir lafı var
Senin ruhun fakir der bana
Bir dusundum de gerçekten ruhumuz fakir ve gulomm,
Bir polis eşinin yapabileceği en iyi şey poğaça kek ve börektir miniğim. Şimdiden başlaAmiiinn İnşallahh cicimm hepsinin hepsinin yardımcısı olsun.
Ben gidem şu poğaçayı yapam gözyaşlarımı Akıta Akıta, bu beni bi süre daha götürür
Yaaa elinize sağlık imzoşumHamarat cicim benim bizde kayinvalideyle lehmecun yaptik yidik
İnşaallah nasip olur da cicim ben yaparım böyle ara ara da ağlayarakBir polis eşinin yapabileceği en iyi şey poğaça kek ve börektir miniğim. Şimdiden başla
Tamamdır cicimmGece mayalarsan durur büşom. Mümkün olduğunca geç saatte mayala da. Sabah atar pişirirsin hemen
Bir de pişirirken fırının en altına borcamda su koy.
Yok kuzum öğrenemedik halaSen naptın balım cinsiyet belli mi
Yalanci tavuk gogsu diye tariflefe bak yap cnm hayatta tavuklusunu yapmadim bende tatlida tavugn ne isi varhiç denemedim çay:) bı gün eşim yalancı tavuk göğsü sanıp tavuk göğsü tatlısı almıştı. nisanliydik o zaman. içinde tel tel tavuk vardi bu ne diye sordu tavuk göğsü tavukla yapılır tavuk dedim. o gün bugündür hakikisine de yalancısına da karşı
ama bı gün muhallebi diye yedirebilirim bak yapıp
Yaaa 3 yaşındaki bir bebek annesi (!) tarafından dövülerek öldürülmüş çok kötü oldum
Bebek bildiğino kadın ölemesin inşallah üç yaş ne demek ya
Bizde fayda etmiyor canım lohusayim zatenMehlikacımm keçiboynuzuna dikkat edelimm
Biliyor cicim biz de ilk bebekte yapmistik eşime,Mehlikam cici bebemi yapmadan önce eşime keçi boynuzu kaynatıp kaynatıp içirmiştim sperm kalitesini artırıyor. Dikkat edin
Canim hamurunu yap ustune kapak kapat yada strecle buzdolabina koy sabah sekil ver tepside beklesinler 1 saate yakin mayalansin pisirTamamdır cicimm
Yok kuzum öğrenemedik hala
Bakalım 3 nisanda randevu az kaldı sayılır