Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şeyma subasi ayakkabı ve giysi dolabını paylaşmış
Yok öyle bişey
Yemin olsun bir dükkan açılır
Kaksnsnxbxnsms
O kadın karantinaya alınmamış miydi ya ne ara saldılar onu çıkar çıkmaz derdi dolabını mi paylaşmak olmuş, deli mıdır nedir ajshjsb
Bu iş yatak odasına kadar gider
O kdr b.kunu çıkarmam
Harika pamuğum ellerine sağlık
Saol cicim seninde ellerine kollarına sağlık

Zahmet olcak

Ayenn ruhumuz fakir
Büyük eve çıksak evi nasıl temizlicem diye düşünürüm
Halbuki kadın tutmak en kolayı ama aklımıza gelmz

ben de haftada bir gelmesi yeter mi yetmez mi diye bakıyorum büyük ev bakarken en iyisi küçük ev bence

bende patates kızartmasi yapmaya usenip. çorba pilav ana yemek yapan bi tipim patilim ve aşırı üşengeç bi insanim. o keki yedim ama hiç yapmadim

Bncede en güzeli küçük bebegimmm :)

zengin gönlüme villa bakiyorum rosum. ama tek katlı ya da iki katlı bakıyorum neden çünkü hassas bedenim o kadar merdiven inip cikamaz bence sizin de ruhunuz zengin ama bakış açınız fakir saniyosunuz

Senin gbi harika olmuş
Ayy cicim şuan bana ilham oldum ben de yapiciiimm
Ellerine saglik cok guzel gorunuyor afiyet olsun
Teşekkür ederim kuzularım
HayatSevinceGuzel bebişim büşo ya tarif verdim ama bulamazsan bidaha verebilirim senin için. Dünyanın en kolay poğaçası. Malzemesi de az. Benim kurumuş evimde bile malzeme çıktı buna kadar düşün

bende patates kızartmasi yapmaya usenip. çorba pilav ana yemek yapan bi tipim patilim ve aşırı üşengeç bi insanim. o keki yedim ama hiç yapmadim
Kek degil o kiz muhallebimsi bisey malzemeleri koy karistir kaynasin icine vanilya bitti ... gayet kolay ama etkili bi tatlidir denemelisin

Kek degil o kiz muhallebimsi bisey malzemeleri koy karistir kaynasin icine vanilya bitti ... gayet kolay ama etkili bi tatlidir denemelisin

hiç denemedim çay:) bı gün eşim yalancı tavuk göğsü sanıp tavuk göğsü tatlısı almıştı. nisanliydik o zaman. içinde tel tel tavuk vardi bu ne diye sordu tavuk göğsü tavukla yapılır tavuk dedim. o gün bugündür hakikisine de yalancısına da karşı
ama bı gün muhallebi diye yedirebilirim bak yapıp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…