- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.641
HahahaahahahahAyenn ruhumuz fakir
Büyük eve çıksak evi nasıl temizlicem diye düşünürüm
Halbuki kadın tutmak en kolayı ama aklımıza gelmz
AynenHahahaahahahah
İşte bunlar hep ruh fakirliği goz tokluğu ,
O kadın karantinaya alınmamış miydi ya ne ara saldılar onuŞeyma subasi ayakkabı ve giysi dolabını paylaşmış
Yok öyle bişey
Yemin olsun bir dükkan açılır
Kaksnsnxbxnsms
O kdr b.kunu çıkarmamBu iş yatak odasına kadar gider
Saol cicim seninde ellerine kollarına sağlıkHarika pamuğum ellerine sağlık
Zahmet olcakO kadın karantinaya alınmamış miydi ya ne ara saldılar onuçıkar çıkmaz derdi dolabını mi paylaşmak olmuş, deli mıdır nedir ajshjsb
O kdr b.kunu çıkarmam
Saol cicim seninde ellerine kollarına sağlık
Evinde karantina da sanirmO kadın karantinaya alınmamış miydi ya ne ara saldılar onuçıkar çıkmaz derdi dolabını mi paylaşmak olmuş, deli mıdır nedir ajshjsb
O kdr b.kunu çıkarmam
Saol cicim seninde ellerine kollarına sağlık
Wouwwww sen mi yaptın becerikli hatunummmmB BUSR4
Eki Görüntüle 2608104
Eki Görüntüle 2608105
Eki Görüntüle 2608106
Eki Görüntüle 2608108
Susam olsaydı ekleyecektim ama evimde susam da yok
Evet haşmetli sultanım karaköy poğaçasıWouwwww sen mi yaptın becerikli hatunummmm
Senin gbi harika olmuşEvet haşmetli sultanım karaköy poğaçası
Ayy cicim şuan bana ilham oldum ben de yapiciiimmB BUSR4
Eki Görüntüle 2608104
Eki Görüntüle 2608105
Eki Görüntüle 2608106
Eki Görüntüle 2608108
Susam olsaydı ekleyecektim ama evimde susam da yok
Ayenn ruhumuz fakir
Büyük eve çıksak evi nasıl temizlicem diye düşünürüm
Halbuki kadın tutmak en kolayı ama aklımıza gelmz
Ellerine saglik cok guzel gorunuyor afiyet olsunEvet haşmetli sultanım karaköy poğaçası
Evde soda yok diyecek şimdi cici
Bncede en güzeli küçük bebegimmm :)ben de haftada bir gelmesi yeter mi yetmez mi diye bakıyorum büyük ev bakarkenen iyisi küçük ev bence
Ne güzel şeyler yapıyorsunuz ,usenmesemde bende yapsam aslinda becerim var yaptgm her şeyde çok lezzetli olur Allah için ama üşeniyorum, çocuğu nasıl dogurcm onu duaunuyoem ,
Yaptgm en güzel şey yalancı tavuk göğsü hahqahahahahhçok kolay pratik tam benlik
Bncede en güzeli küçük bebegimmm :)
Senin gbi harika olmuş
Ayy cicim şuan bana ilham oldum ben de yapiciiimm
Teşekkür ederim kuzularımEllerine saglik cok guzel gorunuyor afiyet olsun
Kek degil o kiz muhallebimsi bisey malzemeleri koy karistir kaynasin icine vanilya bitti ... gayet kolay ama etkili bi tatlidir denemelisinbende patates kızartmasi yapmaya usenip. çorba pilav ana yemek yapan bi tipim patilimve aşırı üşengeç bi insanim. o keki yedim ama hiç yapmadim
Ben niye görmedim yaptığın pogocayiTeşekkür ederim kuzularım
HayatSevinceGuzel bebişim büşo ya tarif verdim ama bulamazsan bidaha verebilirim senin için. Dünyanın en kolay poğaçası. Malzemesi de az. Benim kurumuş evimde bile malzeme çıktı buna kadar düşün
Kek degil o kiz muhallebimsi bisey malzemeleri koy karistir kaynasin icine vanilya bitti ... gayet kolay ama etkili bi tatlidir denemelisin