Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şeyma subasi ayakkabı ve giysi dolabını paylaşmış
Yok öyle bişey :KK70:
Yemin olsun bir dükkan açılır
Kaksnsnxbxnsms
O kadın karantinaya alınmamış miydi ya ne ara saldılar onu :KK70: çıkar çıkmaz derdi dolabını mi paylaşmak olmuş, deli mıdır nedir ajshjsb 🤣
Bu iş yatak odasına kadar gider 😂😂😂😂
O kdr b.kunu çıkarmam:KK70:
Harika pamuğum ellerine sağlık 😍😍😍😍
Saol cicim seninde ellerine kollarına sağlık 😍

B BUSR4
IMG_20200323_182645.jpg

IMG_20200323_182723.jpg

IMG_20200323_182754.jpg

IMG_20200323_182851.jpg

Susam olsaydı ekleyecektim ama evimde susam da yok :KK70:

O kadın karantinaya alınmamış miydi ya ne ara saldılar onu :KK70: çıkar çıkmaz derdi dolabını mi paylaşmak olmuş, deli mıdır nedir ajshjsb 🤣

O kdr b.kunu çıkarmam:KK70:

Saol cicim seninde ellerine kollarına sağlık 😍
Zahmet olcak😂😂😂

Ayenn ruhumuz fakir :KK70:
Büyük eve çıksak evi nasıl temizlicem diye düşünürüm
Halbuki kadın tutmak en kolayı ama aklımıza gelmz :KK70:

ben de haftada bir gelmesi yeter mi yetmez mi diye bakıyorum büyük ev bakarken:KK70: :KK70: en iyisi küçük ev bence:KK70:

Ne güzel şeyler yapıyorsunuz ,😂usenmesemde bende yapsam aslinda becerim var yaptgm her şeyde çok lezzetli olur Allah için ama üşeniyorum,😂 çocuğu nasıl dogurcm onu duaunuyoem ,😂
Yaptgm en güzel şey yalancı tavuk göğsü hahqahahahahh😂😂😂😂çok kolay pratik tam benlik 😂😂😂

bende patates kızartmasi yapmaya usenip. çorba pilav ana yemek yapan bi tipim patilim:KK70: :KK70: ve aşırı üşengeç bi insanim. o keki yedim ama hiç yapmadim:KK70: :KK70:

Bncede en güzeli küçük bebegimmm :)

zengin gönlüme villa bakiyorum rosum. ama tek katlı ya da iki katlı bakıyorum:KK70: neden çünkü hassas bedenim o kadar merdiven inip cikamaz:KK70: bence sizin de ruhunuz zengin ama bakış açınız fakir saniyosunuz😘

Senin gbi harika olmuş 😍😍😍
Ayy cicim şuan bana ilham oldum ben de yapiciiimm 😋
Ellerine saglik cok guzel gorunuyor afiyet olsun
Teşekkür ederim kuzularım 😍😍
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel bebişim büşo ya tarif verdim ama bulamazsan bidaha verebilirim senin için. Dünyanın en kolay poğaçası. Malzemesi de az. Benim kurumuş evimde bile malzeme çıktı buna kadar düşün :KK70: :KK70:

bende patates kızartmasi yapmaya usenip. çorba pilav ana yemek yapan bi tipim patilim:KK70: :KK70: ve aşırı üşengeç bi insanim. o keki yedim ama hiç yapmadim:KK70: :KK70:
Kek degil o kiz muhallebimsi bisey malzemeleri koy karistir kaynasin icine vanilya bitti ... gayet kolay ama etkili bi tatlidir denemelisin 😍

Kek degil o kiz muhallebimsi bisey malzemeleri koy karistir kaynasin icine vanilya bitti ... gayet kolay ama etkili bi tatlidir denemelisin 😍

hiç denemedim çay:) bı gün eşim yalancı tavuk göğsü sanıp tavuk göğsü tatlısı almıştı. nisanliydik o zaman. içinde tel tel tavuk vardi bu ne diye sordu tavuk göğsü tavukla yapılır tavuk dedim. o gün bugündür hakikisine de yalancısına da karşı:KK70: :KK70:
ama bı gün muhallebi diye yedirebilirim bak yapıp 😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X