Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa poncigim simdi surekli sana aay benimde benimdee demek tuhafima kaciyo kizz ama bukadarda olmaz yemin ederim benim herifde bana hep senin ruhun fakir diyo tobe est.
Kız senin koca ile benim koca aynı kişiler olmasinnnnn,sokkinngggg
Benim eski koca ile de dilosun kocası aynı kişiler biliyon mu benim kaderm bu

Yavrum 30yillik doguluyum henuz içli köfteyi ben bile tek başıma yapamiyorum

Hami
Hamilelikte sevdgn seylerden tiksinip, sevmedgn şeyleri sevebiliyormussun ballı hardalim tabi ki bu da sevdaya dahil
Mesela bende gebelikten önce ev yogurdunu hiç sevmzdm smdi bayılıyorum,

Kuzum yiyecekten gecmiyormus ama paketleyen kisinin ellerinin temzlgni yahut hapsirip tiksirmadgni bilemeyiz ki zor isler yaaa off

Ahhh canım cicimm buzluğumda var vallahi keşke yakın olsak hemen getirirdim

B Brunello Cicinelli ballı hardalim lahmacunun makinesi yok varsa da ben bilmiyorum
Biz iç harcını evde hazırlıyoruz sonra Urfalı bir abimiz var fırıncı ona veriyoruz odun ateşinde mis gibi lahmacunlar çıkarıyor bizee bizde yanında patlıcan közleme bol yesiillik ve ayran eşliğinde en az 3 tane olmak şartı ile gomuyoruz

Yaaa elinize sağlık imzoşum
Onu bende denemek istiyorum. Makinesi mi var nasıl yaptınız?
Yok cicim valla mayali hamur yaptik icinide kiymayi maydanozu sogani biguzel kavurduk baharatini salcasini koyduk hamuru ince sekilde tabak boyunda actik tavaya koyduk yag koymuyosun tavaya hic.. hamurun uzerine soslu kiymali ic harcini suruyosun kasik yardimiyla tavanin kapagini kapayip hamurun pismesini bekliyosun pismesi 5 dk surmuyo cok kisik ates olmasin cok acik harli ateste olmiycak orta ayarda hemen pisiyo ici pismis oldugu icin sadece alt hamuru pismesi gerekiyo yag koyma tavaya piserken agzi kapali olsun tavanin yeter cok pratik ve nefis oluyo hacioglu falab halt etmis

Sağlığıniz için dışardan hiçbir şey sipariş etmeyin balım başka şey aşerr
Keşke burda olsanda anneme yaptırirdim yerdin sıcak sıcak

Bizim de var Urfalı agbimiz bende içini kendim yapıyorum sana bir sır versem mi tüm kk okur simdi napsakkponcikim

Lahmacuna neler yaptın imzosummm sokingggggg urfalilarin gozu yaşlı suandaa

Yavrum 30yillik doguluyum henuz içli köfteyi ben bile tek başıma yapamiyorum
Kuzum yiyecekten gecmiyormus ama paketleyen kisinin ellerinin temzlgni yahut hapsirip tiksirmadgni bilemeyiz ki zor isler yaaa off
Ahhh canım cicimm buzluğumda var vallahi keşke yakın olsak hemen getirirdim
Sağlığıniz için dışardan hiçbir şey sipariş etmeyin balım başka şey aşerr
Keşke burda olsanda anneme yaptırirdim yerdin sıcak sıcak
Zaten aşerdiğim 10 gıdanın 9 unu yiyemedim 5 aydır nasıl bir kader

Nedir o dilosummm
Şimdi malzemeni yaptın ya bizler türk milleti olarak yağı severiz
Ben normalde kesinlikle evimde sana yağ kullanmam
Ama teremyağ var ya onun yarımın böl içine koy iyine harmanla kuzum amaa pide ve dolmalarda kullanırım (dolma olarak kıymalı yaprak sarması ve biber dolmasinda kullanırım)
Denemeni tavsiye ederim canım mutlaka dene lezzetli olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…