- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.701
Kız senin koca ile benim koca aynı kişiler olmasinnnnn,Yaa poncigim simdi surekli sana aay benimde benimdee demek tuhafima kaciyo kizz ama bukadarda olmaz yemin ederim benim herifde bana hep senin ruhun fakir diyo tobe est.
Sapına kadar sert bir erkek artikkMete nin yumusak ğ si gitti artik yani
Tamamdır kuzucumCanim hamurunu yap ustune kapak kapat yada strecle buzdolabina koy sabah sekil ver tepside beklesinler 1 saate yakin mayalansin pisir
Yavrum 30yillik doguluyumKuzular canım içli köfte istedi. Dışarıdan alsak virüslü falan olabilir di mi
Malzemem de yok. Olsa da yapmayı bilmiyorum ilk denemede tutmaz muhtemelen. Zaten malzeme alıp onu yapana kadar 10 kere başka şey aşeririm. Napıcam şimdi of
Hamilelikte sevdgn seylerden tiksinip, sevmedgn şeyleri sevebiliyormussun ballı hardalim tabi ki bu da sevdaya dahilHerşeyi yemeyi sevdiğim için herşeyi yapmayı da seviyorum sanırım ponçiğim
Sadece gebelikte sebzeden tiksindiğim için yarın nasıl enginar yapacağım bilmiyorum. Eşim almış yapmasam ziyan edilmez. En sevdiğim sebzeydi nasıl tiksindim ya nasıl
Kuzum yiyecekten gecmiyormus ama paketleyen kisinin ellerinin temzlgni yahut hapsirip tiksirmadgni bilemeyiz ki zor isler yaaa offKuzular canım içli köfte istedi. Dışarıdan alsak virüslü falan olabilir di mi
Malzemem de yok. Olsa da yapmayı bilmiyorum ilk denemede tutmaz muhtemelen. Zaten malzeme alıp onu yapana kadar 10 kere başka şey aşeririm. Napıcam şimdi of
Ben kendim.cikmam asansör kurarm artık evezengin gönlüme villa bakiyorum rosum. ama tek katlı ya da iki katlı bakıyorumneden çünkü hassas bedenim o kadar merdiven inip cikamaz bence sizin de ruhunuz zengin ama bakış açınız fakir saniyosunuz
Ahhh canım cicimm buzluğumda var vallahi keşke yakın olsak hemen getirirdimKuzular canım içli köfte istedi. Dışarıdan alsak virüslü falan olabilir di mi
Yok cicim valla mayali hamur yaptik icinide kiymayi maydanozu sogani biguzel kavurduk baharatini salcasini koyduk hamuru ince sekilde tabak boyunda actik tavaya koyduk yag koymuyosun tavaya hic.. hamurun uzerine soslu kiymali ic harcini suruyosun kasik yardimiyla tavanin kapagini kapayip hamurun pismesini bekliyosun pismesi 5 dk surmuyo cok kisik ates olmasin cok acik harli ateste olmiycak orta ayarda hemen pisiyo ici pismis oldugu icin sadece alt hamuru pismesi gerekiyo yag koyma tavaya piserken agzi kapali olsun tavanin yeterYaaa elinize sağlık imzoşum
Onu bende denemek istiyorum. Makinesi mi var nasıl yaptınız?
Sağlığıniz için dışardan hiçbir şey sipariş etmeyin balım başka şey aşerrKuzular canım içli köfte istedi. Dışarıdan alsak virüslü falan olabilir di mi
Ahahaha karakter aynii poncigim bencee yaniiKız senin koca ile benim koca aynı kişiler olmasinnnnn,sokkinngggg
Benim eski koca ile de dilosun kocası aynı kişiler biliyon mu benim kaderm bu
Ama begendim Mete Alp i patilimm 10 numero haniSapına kadar sert bir erkek artikk
Bizim de var Urfalı agbimizB Brunello Cicinelli ballı hardalim lahmacunun makinesi yok varsa da ben bilmiyorum
Biz iç harcını evde hazırlıyoruz sonra Urfalı bir abimiz var fırıncı ona veriyoruz odun ateşinde mis gibi lahmacunlar çıkarıyor bizee bizde yanında patlıcan közleme bol yesiillik ve ayran eşliğinde en az 3 tane olmak şartı ile gomuyoruz
Yalanci tavuk gogsu diye tariflefe bak yap cnm hayatta tavuklusunu yapmadim bendetatlida tavugn ne isi var
Lahmacuna neler yaptın imzosummm sokinggggggYok cicim valla mayali hamur yaptik icinide kiymayi maydanozu sogani biguzel kavurduk baharatini salcasini koyduk hamuru ince sekilde tabak boyunda actik tavaya koyduk yag koymuyosun tavaya hic.. hamurun uzerine soslu kiymali ic harcini suruyosun kasik yardimiyla tavanin kapagini kapayip hamurun pismesini bekliyosun pismesi 5 dk surmuyo cok kisik ates olmasin cok acik harli ateste olmiycak orta ayarda hemen pisiyo ici pismis oldugu icin sadece alt hamuru pismesi gerekiyo yag koyma tavaya piserken agzi kapali olsun tavanin yetercok pratik ve nefis oluyo hacioglu falab halt etmis
Nedir o dilosummmBizim de var Urfalı agbimizbende içini kendim yapıyorum sana bir sır versem mi tüm kk okur simdi napsakk poncikim
Yavrum 30yillik doguluyumhenuz içli köfteyi ben bile tek başıma yapamiyorum
Kuzum yiyecekten gecmiyormus ama paketleyen kisinin ellerinin temzlgni yahut hapsirip tiksirmadgni bilemeyiz ki zor isler yaaa off
Ahhh canım cicimm buzluğumda var vallahi keşke yakın olsak hemen getirirdim
Zaten aşerdiğim 10 gıdanın 9 unu yiyemedim 5 aydır nasıl bir kaderSağlığıniz için dışardan hiçbir şey sipariş etmeyin balım başka şey aşerr
Keşke burda olsanda anneme yaptırirdim yerdin sıcak sıcak
Ben kendim.cikmam asansör kurarm artık eve
Şimdi malzemeni yaptın ya bizler türk milleti olarak yağı severizNedir o dilosummm