Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ikinci bebek bahane geysali geceler şahane D

Evett bromm sen soylemistin ayrı ayrı sunmuştum, sen birlestirmistin bende seçenek sundum onu terch etti
Yaaaa isim annesi mi oldum ben şimdi çok duyulanırım
Ama harika bir isim. Heybetli böyle. Karizmatik erkek ismi. İnşallah ismiyle yaşasın miniğim

Mehlikacımm keçiboynuzuna dikkat edelimm

Son düzenleme:
Yaaaa isim annesi mi oldum ben şimdi çok duyulanırım
Ama harika bir isim. Heybetli böyle. Karizmatik erkek ismi. İnşallah ismiyle yaşasın miniğim
Aminn brommm aminnnn
Valla vesile olmadin dersem yalan söylemişim olurum eşim Kağana hiç isinmadi heryerde kagan geçecek evet ağır duruyor ama ne bileyim ısınamadım dedi. Bana Mete Alp demistin Alp ismi Nejat Alp i anımsatıyor demiştin bari Mete Alp olsun daha hoş geliyor kulağa dedi benimde gönlüm olsun dedi , bende sonuçta tohumu eken o olduğu için tamam dedim

Canim mete alp i bende begendim fikr beyan etmemistim ama kagan i sevmiyorum bende

Adiyla yasasinn pasa

Dur ben bunu bu geceden denemeye başlayayım. Geyşam cici bebemize kardeş nasıl yapacağız bir gösterir misin ben anlamadım tam olarak diyim

Yoğurt da yok
Bana belediye bakmür

sodali kek de yapabilirsin cici sodali sünger kek tarifini vardi sanki nette

dene bakalım ama karşılık vermiyo diye adamı bogazlama

sodali kek de yapabilirsin cici sodali sünger kek tarifini vardi sanki nette

dene bakalım ama karşılık vermiyo diye adamı bogazlama
Ne güzel şeyler yapıyorsunuz ,usenmesemde bende yapsam aslinda becerim var yaptgm her şeyde çok lezzetli olur Allah için ama üşeniyorum, çocuğu nasıl dogurcm onu duaunuyoem ,
Yaptgm en güzel şey yalancı tavuk göğsü hahqahahahahhçok kolay pratik tam benlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…