- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.621
Der miyim şamdanım. İstemiyorum ama o bunu hiçbir zaman bilmeyecek. Çocuk yapıyoruz sansın da azıcık benim de gözüm gönlüm açılsın dünyanın nimetlerinden faydalanayım
Allahın işine bak bir türlü bu çocuk olmadı deyip 2 sene falan iliğine kemiğine banarım ben bu adamın
Süt olsaydı bende kek yapacaktım çayım ama onu da yarın artık. Ellerine sağlık bidenem ♥
Yaaaa isim annesi mi oldum ben şimdi çok duyulanırımEvett bromm sen soylemistin ayrı ayrı sunmuştum, sen birlestirmistinbende seçenek sundum onu terch etti
Orası öyle gulimmm,O kimmbeee pis insn
Mehlikacımm keçiboynuzuna dikkat edelimmKzlar biz boyuna bitki çayı falan içiyoruz, eşim iyice abarttı, soğan kaynatıyor suyunu getiriyor içiyorum, bitki çayı yapıp getiriyor, kendine dut kurusu kaynatıp suyunu içiyor, keçi boynuzu kaynatıp içiyor, evde kaynar suya lavanta yağı damlatıp koyuyor odaya, yağlardan sprey yaptık onu sikiyor odalara
Dışardan gelince kıyafetlerine saç kurutma makinesini tutuyor
Eşim 24 saat çalışıp 3 gün izin yapacak bir süre böyle devam edecek,
Yok ev kuruduKuzumm portakal varmi onu de bana sut konmuyor portakalli kek yaptim
Dur ben bunu bu geceden denemeye başlayayım. Geyşam cici bebemize kardeş nasıl yapacağız bir gösterir misin ben anlamadım tam olarak diyimikinci bebek bahane geysali geceler şahane D
Yoğurt da yoksüt yerine yoğurt koyarsan da çok güzel olur cicim:)
Aminn brommmYaaaa isim annesi mi oldum ben şimdi çok duyulanırım
Ama harika bir isim. Heybetli böyle. Karizmatik erkek ismi. İnşallah ismiyle yaşasın miniğim
Portakal suyu konuyor bu kekimde harika oluyor cicim yaa dun esim kek isteyince portakal alsanda onla yapsam cok guzel olur dedim gidip aldi kekten suan 2 dilim var sadeceYok ev kuruduelma var
Aynen oyleeee herkes delirdiDelirdi millet sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırdılar yemin ederim
Canim mete alp i bende begendim fikr beyan etmemistim ama kagan i sevmiyorum bendeAminn brommmaminnnn❣❣
Valla vesile olmadin dersem yalan söylemişim olurum eşim Kağana hiç isinmadi heryerde kagan geçecek evet ağır duruyor ama ne bileyim ısınamadım dedi. Bana Mete Alp demistin Alp ismi Nejat Alp i anımsatıyor demiştin bari Mete Alp olsun daha hoş geliyor kulağa dedi benimde gönlüm olsun dedi ,bende sonuçta tohumu eken o olduğu için tamam dedim
Aminnn canimmCanim mete alp i bende begendim fikr beyan etmemistim ama kagan i sevmiyorum bende
Adiyla yasasinn pasa
Okuyamayiz aslaOrası öyle gulimmm,kyafet ayakkabı detayları konusunda meydan okuyamayiz dediydim,
Eşimin bir lafı varOkuyamayiz asla
O kdr ayakkabım olsaaa uyuyamam yarn hangisini giysem diye düşünmektenkaksjsjhdhsha
Dur ben bunu bu geceden denemeye başlayayım. Geyşam cici bebemize kardeş nasıl yapacağız bir gösterir misin ben anlamadım tam olarak diyim
Yoğurt da yok
Bana belediye bakmür
Ayenn ruhumuz fakirEşimin bir lafı var
Senin ruhun fakir der bana
Bir dusundum de gerçekten ruhumuz fakir ve gulomm,
Evde soda yok diyecek şimdi cicisodali kek de yapabilirsin cicisodali sünger kek tarifini vardi sanki nette
dene bakalım ama karşılık vermiyo diye adamı bogazlama
Ne güzel şeyler yapıyorsunuz ,sodali kek de yapabilirsin cicisodali sünger kek tarifini vardi sanki nette
Simdi dicek soda da yokkk suyla yap cici bak o da olabuluuusodali kek de yapabilirsin cicisodali sünger kek tarifini vardi sanki nette