- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.421
Kanama ya da akıntı yok kuzummm her şey normall sadece ağrı var bildiğin regl sancısı gibiiiPonçiğim benim de kasık ve kaburgalarımda ağrı var yakın haftalarımız. Bizim bu haftalarda kaslar falan iyice gevşemiş o ağrı yapabiliyormuş. Rahim de yukarı çıktı ciğerleri sıkıştırıyor kaburga ağrısı da ondanmış. Ama seninki bana göre daha şiddetli bir durum sanırım. Herhangi bir kanama ya da anormal bir akıntı var mı?
CanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmPonciklkk
Keşke olsaaaaAlaaddin in lambası filan yok mu ajajaj
Nabiyon bebik :)Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eşin evde dimi rosum, eve aldım ama başka odada takılıyor dedin diye okumuştum sankiKeşke olsaaaa
Jajahabsbnanban
:d
O konuya hiç girmeyelimEşin evde dimi rosum, eve aldım ama başka odada takılıyor dedin diye okumuştum sanki
Hakkaten duramıyorlar evdee bak desenki evde iş yapacam birkaç saat eve gelme, erkenden koşa koşa gelirlerO konuya hiç girmeyelim
Yakında dedeler gbi baglicam onu
İyiki 1 hafta izinli
Arabayı patlatcam sinirden az kaldı
Doktorunu mu arasan ponçiğim?Kanama ya da akıntı yok kuzummm her şey normall sadece ağrı var bildiğin regl sancısı gibiii
Evdeki işleri yaomaz bana kızarHakkaten duramıyorlar evdee bak desenki evde iş yapacam birkaç saat eve gelme, erkenden koşa koşa gelirler
Napayımm gülimm yaa evdeyim can sıkıntım nasıl geçer diye düşünüyorumNabiyon bebik :)
Ah gidi sana yardım etse yaEvdeki işleri yaomaz bana kızar
Kendisi koşa koşa anasının islerini yapar
Üç gündür ayrı yatıyoruz zaten almiyirm yanıma
Aradım da görüşemedim, gene arayacağımm brommDoktorunu mu arasan ponçiğim?
Benim de dün gece regl sancısı gibiydi ama çok temizlik yaptık bide üstüne sarma sardık yorgunluktandır dedim bugün yok zaten kesilmiş ağrı.
Bir sor bence doktoruna normal midir gelmemi gerektiren bir durum var mı diye. Çünkü boşu boşuna da gidilecek gibi deği ortalık en azından görüş almış olursun.
Bebeğin hareketleri nasıl?
Bende agirlastim yapmak istediklerimi yapamiyirm zatenNapayımm gülimm yaa evdeyim can sıkıntım nasıl geçer diye düşünüyorumonun haricinde kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyorr onunla cebelleşiyorumm
sen napıyorsunn güzellikkk
Heee dun zar zor süpürdü yarm.yamalak :)Ah gidi sana yardım etse ya
Alma rosum sosyal izolasyon cınım de
Kıyamam ya rosumHeee dun zar zor süpürdü yarm.yamalak :)
Senin şimdi net günün belli mi gülimmmBende agirlastim yapmak istediklerimi yapamiyirm zaten
İsim de bitmiyor
Ama.hemencik yoruluyorm
Kahvaltı yapicam kuzum bende :)
Kiz dogru demis poncik katiliyorum seyini cikarmamak lazimUlan sizde su güloyla ağız birliği etmiş gibisiniz yeminleoda dün buna benzer şeyler söylüyordu