- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.381
Yaaa bambu diye geçiyorrr bu dimiiiiKuzum bende bunun aynısının boyasızını aldımbak şundan birebir
Eki Görüntüle 2607957
Özellikle boyasız arayıp bulduk. Etrafına konsepte uygun fırfırlardan diktireceğim. Tabi koronadan çıkıp nasıl yapacağım bunları bilmiyorum
Bende 6 bıçık kilo
Şuan nasılsın bitanem off ya neden böyle oldu şimdi
Uzunluktan değil brommm, böyle şekilli şukullu ya ondan harfleri seçemiyorum7 like olursa yarın bu iş tamamdır
Yaaa o kadar uzun mu yazıyorum bence yazı tipi büyük diye çok görünüyor yavama tabiki her zaman bir öpücüğü hak ediyorsun seksü esmerim gel bakem
Eki Görüntüle 2607962
Kahvaltı yapcam birazdan kuzucummm sen napıyosunNapyrsun ballı lokma tatlisiiii
Şamdanım artık diyorum ki beni mi beğenmiyor adamalıp denize atmalisin geysani cicibelki soğuk su aklını başına getirir.
benim esim sorunsuz hamileliğe rağmen kaçmıştı bendençok da takma hamileligin sorunlu olmasından değil de kendi kendilerine korktuklarından oluyo galiba.
Aşkınız mi depreşti. Hiç bana böyle şeyler atmayın atmayınnnnnnnnnnnn7 like olursa yarın bu iş tamamdır
Yaaa o kadar uzun mu yazıyorum bence yazı tipi büyük diye çok görünüyor yavama tabiki her zaman bir öpücüğü hak ediyorsun seksü esmerim gel bakem
Eki Görüntüle 2607962
Bir ara direklere çıkıyordun brommmŞamdanım artık diyorum ki beni mi beğenmiyor adam
Dün fotoğraf çekindik evde kendi kendimize. Elbise giydim resmen kudurdu ama kalkıp tamam çekindik hadi çıkar elbiseyi diyo
Koronalı olsam bu kadar kaçmazdı benden.
Bende kahvaltı yaptımm büşümm, eşim şimdi pcnin başına geçti çalışıyor bende pc başına geçtim ama çalışmıyorumKahvaltı yapcam birazdan kuzucummm sen napıyosun
Uzunluktan değil brommm, böyle şekilli şukullu ya ondan harfleri seçemiyorum
kendime gözlük yazdıracağım kesin sorun bendedir gözlerim görmüyor
Öpücük için teşekkür ederimmsabah sabah çok iyi geldii içim açıldı resmen ohhh öpmemiş resmen vakumlaşmışsın ama olsundu o da kabulüm
Benim yazım şekilli şukulli mi duruyorAşkınız mi depreşti. Hiç bana böyle şeyler atmayın atmayınnnnnnnnnnnn
trippp
Ahahaha burası bağımlılık yaBende kahvaltı yaptımm büşümm, eşim şimdi pcnin başına geçti çalışıyor bende pc başına geçtim ama çalışmıyorumKK da çalışıyorum
Bak telefondan bakinca normal duruyor pcden çektim ahanda bak boyleBenim yazım şekilli şukulli mi duruyorgeçen yazı şekilleri denedim hepsi aynı görünüyor bende, rastgele birinde bıraktım. Acaba karşıdan nasıl gözüküyor ponçiğim ss alıp atsana bana merak ettim
Alın ikinize de üpcük
Yok ponçiğim bu adama ne direk kar eder ne kazık tepesiBir ara direklere çıkıyordun brommm
keşke evde koltuklara falan çıkıp azıcıkk şekil şukul yapsaydın belkii o zaman verirdi odununeden böyle şeyleri kaçırıyorsun hazır elbise giymişkeneeee rahatta olurdu çıkarmadan hemen
Bu neeeee şuan şok içindeyimBak telefondan bakinca normal duruyor pcden çektim ahanda bak boyle
PC bozuk ponçikBak telefondan bakinca normal duruyor pcden çektim ahanda bak boyle
Günlerdir kör oldummm brommmBu neeeee şuan şok içindeyim
Diloşum bence yazı tipleri sadece bilgisayarda belli oluyor. Telefonda ne yapsam da hep aynı.PC bozuk ponçik
Ayarlarindan duzelt cnm
Kız yok sen telden giriyorsun diye normal görünüyorPC bozuk ponçik
Ayarlarindan duzelt cnm
Aynen brommmDiloşum bence yazı tipleri sadece bilgisayarda belli oluyor. Telefonda ne yapsam da hep aynı.
Keşke daha önce söyleseydin ponçiğim bu neGünlerdir kör oldummm brommmgözünü seveyim değiş şunu
Evet şuan düzeldiKeşke daha önce söyleseydin ponçiğim bu nedüzeldi mi şimdi