Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa bambu diye geçiyorrr bu dimiiii
Cibinliklere bayılıyorummm brommmm çok güzelll yaa çokkk, annem bana da cibinlik yaptıralım dedi de, erkek çocuğunda bir garip hissediyorum ne öyle sadrazamın sol ta... gibiiii erkek çcocuğuna cibinlik hoş durmuyor bence premseslere göre çünkü bu, benimde koca bir pipi yerine kukuş olsaydı bende yaptırırdım

Uzunluktan değil brommm, böyle şekilli şukullu ya ondan harfleri seçemiyorum
kendime gözlük yazdıracağım kesin sorun bendedir gözlerim görmüyor

Öpücük için teşekkür ederimm sabah sabah çok iyi geldii içim açıldı resmen ohhh öpmemiş resmen vakumlaşmışsın ama olsundu o da kabulüm

Şamdanım artık diyorum ki beni mi beğenmiyor adam
Dün fotoğraf çekindik evde kendi kendimize. Elbise giydim resmen kudurdu ama kalkıp tamam çekindik hadi çıkar elbiseyi diyo
Koronalı olsam bu kadar kaçmazdı benden.

Bir ara direklere çıkıyordun brommm
keşke evde koltuklara falan çıkıp azıcıkk şekil şukul yapsaydın belkii o zaman verirdi odunu neden böyle şeyleri kaçırıyorsun hazır elbise giymişkeneeee rahatta olurdu çıkarmadan hemen

Aşkınız mi depreşti. Hiç bana böyle şeyler atmayın atmayınnnnnnnnnnnn
trippp
Benim yazım şekilli şukulli mi duruyor geçen yazı şekilleri denedim hepsi aynı görünüyor bende, rastgele birinde bıraktım. Acaba karşıdan nasıl gözüküyor ponçiğim ss alıp atsana bana merak ettim
Alın ikinize de üpcük

Bak telefondan bakinca normal duruyor pcden çektim ahanda bak boyle

Eklentiler

• IMG_20200323_121209.jpg
    171,4 KB · Görüntüleme: 30
Yok ponçiğim bu adama ne direk kar eder ne kazık tepesi
Yakındır sen beni beğenmiyor musun adlı kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…