Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız senin eşin ne güzel ya hiç korkmuyor maşallah, şu geysaya ders verse yeri yani senin eşin :KK70: korkulacak bişey yok dese yetecek sanki geysaya ama işte 😂
B Brunello Cicinelli
Canim cicininki cok kanamali gectigi icin ben esine hak veriyorum suan yasak kalkti diye hobaaa diyemiyor Allah korusun keyif icin oldki kanama geldi su durumda hastanerlern hali belli Allah korusun kendince dikkatli olmakta hakli . Bak diloyloy un bastan riski yoktu normal devam ediyordu ilerleyen zamanda kanamalari olmaya baslsdi saka degil bu isler Allah korusun bi cifti yakinlastiran tek sey o degildir gecici bi sure idare edilebilir

Beş hafta :KK70:
Offf
Beş hafta içinde biter mi bu virus
Şu yasak herkese gelse etkisi azalacak da rosum. Hala gözüm bi haberde vallahi.

Ama sen şimdi bunu düşünme bak o zmndan bu zamana kadar kaç kadın doğum yaptı, daha 5 haftaya çok var. O zmna kadar bişeler daha çok oturmuş olacak belli bi düzen olacak öyle düşünüyorum❤️

Kızlar bu Kehanetler kitabını duydunuz mu ya, kitapta resmen 2020 yılından bahsediyor ve 2005 basımlı bir kitapp
tövbeler olsun şokinggg resmen skandalll
Canim cubbeli ahmet hoca aciklama yapti onla ilgili youtube da bak istersen ben gece vakti bi arkafasm whatsap duruma atmis orda okudum o gece inme iniyo sandim oyle kotu oldum gelecekten kmse haber veremez bunu biliyorum ama gene de cok kotu olmstm ...

Şu yasak herkese gelse etkisi azalacak da rosum. Hala gözüm bi haberde vallahi.

Ama sen şimdi bunu düşünme bak o zmndan bu zamana kadar kaç kadın doğum yaptı, daha 5 haftaya çok var. O zmna kadar bişeler daha çok oturmuş olacak belli bi düzen olacak öyle düşünüyorum❤
Doğum yapanlari gördükçe biraz umutlaniyirm ama
Sonra herrgin sayının cogalmasina yine aynı moda giriyoumm

Ben ip niyetine elimi örerim :KK70: hiç beceremem öyle şeyleri şamdanım, keşkem bilsem
Kizz istersen yaparsin bebisine bisiyle yap bende cok blmiyordm sisle orgu islerine heves ettm basladm bu kis baya bisey ordum bana cok iyi geldi kafa dagitiyo youtube da cok aciklayici adim adim anlatiyolar zaten yeter ki iste

poncikvegece poncikvegece @Kendinisevenbirii @Limonsuzzcay
Benim için derman aramanıza minnettarım ama benim adam umutsuz bir vaka çukulatalarım hiç yormayın kendinizi 😒 :KK70:
Gebelikten önce haftada 3 4 normal seviyede ilerlerdi, duruma göre hiç yapmadığımız haftada olurdu günde 1 den fazla olduğu da olurdu, normal evli bir çifttik işte :KK70:
Ne olduysa gebelikten beridir oldu adama. Kanamalar da eşlik edince 4 ay yasaklı olunca iyice tırsak hale geldi :skandal:
Evde bayrak taşır gibi dolaşıyor ama hiçbiryerine dokandırmıyo bile, acillik olmayalım diye diye kuruttu beni içimi de dışımı da kuruttu :KK70::KK70:
Dün sarma falan sardık çok yorulduk bende yeltenmedim yoksa uyku ilacım var, yarın belki :rapci:
Eki Görüntüle 2607955
Yaaa cici bende sarma sarmak istiyorummm bakk canm cektii yapsam ne iyi olarrrr
Elinize saglk afiyet olsn

Şamdanım artık diyorum ki beni mi beğenmiyor adam :110:
Dün fotoğraf çekindik evde kendi kendimize. Elbise giydim resmen kudurdu ama kalkıp tamam çekindik hadi çıkar elbiseyi diyo 😒:KK70:
Koronalı olsam bu kadar kaçmazdı benden. 😒
Ciciii sen bizi dinlemiyosun ki hiccc küscem amaaa hee ben bi defacik az bise kanama yasamama ragmen sonrasnda esim cok tedirgnlesti son zamanlara dogru karnim buyynce filan sennki gbi olmstu ayni ki samdan da yazdi sana hic sornsuzken bile esler tedirginlik yasiyolar bu konuda senle cirkinlikle kiloyla onla bunla alakasi yokkk timamm beybisiii lutfen bos yere uzecek sey arama kendini

Şamdanım artık diyorum ki beni mi beğenmiyor adam :110:
Dün fotoğraf çekindik evde kendi kendimize. Elbise giydim resmen kudurdu ama kalkıp tamam çekindik hadi çıkar elbiseyi diyo 😒:KK70:
Koronalı olsam bu kadar kaçmazdı benden. 😒

yok valla geçici cicim. dedim ya aynı şekilde eşim de benden vebaliymisim gibi kacardi. doğumdan sonra 40 imiz çıktı. yine bı tereddüt korku:KK70: al beyninden vur diyo şeytan. ama geçiyo yani sorun olmaz doğumdan sonra.

zaten karnin iyice çıkınca bu kez de karnini bahane edicek yüksek ihtimalle. Allah sana sabır versin😘 hayırlısıyla bi dogur da 🙏🙏

Tişikkirlerrrrr :KK22:
Ya aslında görüyorum var, yapan da var. Ama ne bileyim ya bana biraz komik gibi geliyor; hani tamam şehzade doğuracam diye ortada geziyorum ama :KK70: o kadar da değil sanki :KK70: böyle cibinlikler felan erkek çocuğuna ne bileyim bilemedim; arada kaldım aslında fıstıklı katmerim. Gerçekten şehzade doğurmusum gibi :KK70:
Evet ağrım var bromm kasıklarım dün geceden beri aşırı ağrıyor bu sabah yatakta uyandığımda bacaklarıma vuruyordu ağrısı bacaklarım çekiliyor gibi.. Hani sana demiştim ya ben hamile kalmdan önce adet günüme az kala bacaklarım çekiliyordu diye o ağrının aynısıı neden bilmiyorum. Çok iş yapmadım, yorulmadım, ayakta da kalmadım.. Yarına kadar geçmezse gideyim diyorum ama bir yandan da hast.gitmeye korkuyorum ne yapmam grekiyor onu da bilmiyorum
Adet olman gereken tarihlerse eger adet agrisi seklnde seyler ya da adet olacagn zaman olan seyler olabiliyormus hamileyken oyle bisey mi acaba ya gecms olsn

Adet olman gereken tarihlerse eger adet agrisi seklnde seyler ya da adet olacagn zaman olan seyler olabiliyormus hamileyken oyle bisey mi acaba ya gecms olsn
Canım ben o ağrıları evet biliyorum ama ilk 3 ay çektimm yani 11-12 haftaya kadarr sonrasında hiç olmadı düne kadar.
Ki öyle de olsa suan regl dönemim değill

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X