Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet şuan düzeldi :KK70:
oh be :KK70: çok şükür ya rab :KK70:
Gerçekten öpücüğü haketmişsin hepsi helali hoş olsun ponçiğime :KK60::KK70::KK70:
Bidenem erkeğe de mavi cibinlik olmaz mı aslında. Bence olur içinde kalmasın :emir_bebek:
Bide ağrım var yazmışsın iyi misin şimdi?

Seelaaamm genç ve güzel ve ateşli arizonalılar 😂 yine dönüyor bişeyler 😂 B Brunello Cicinelli cicim gözümü kapattım :eek:

@Kendinisevenbirii ama ben bu atlara taktım 😂 at gördüm rüyamda uzaklardan koşa koşa gelen 😂
Günaydın miniğim kapamana hiç gerek yok. Söz konusu ben ve geyşamsa gözlerini 4 5 6 falan açabilirsin. Bizim ev karı koca evi değil süleymancı yurdu mübarek :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: sıfır temas :KK70:

Gerçekte öpücüğü haketmişsin hepsi helali hoş olsun ponçiğime :KK60::KK70::KK70:
Bidenem erkeğe de mavi cibinlik olmaz mı aslında. Bence olur içinde kalmasın :emir_bebek:
Bide ağrım var yazmışsın iyi misin şimdi?
Tişikkirlerrrrr :KK22:
Ya aslında görüyorum var, yapan da var. Ama ne bileyim ya bana biraz komik gibi geliyor; hani tamam şehzade doğuracam diye ortada geziyorum ama :KK70: o kadar da değil sanki :KK70: böyle cibinlikler felan erkek çocuğuna ne bileyim bilemedim; arada kaldım aslında fıstıklı katmerim. Gerçekten şehzade doğurmusum gibi :KK70:
Evet ağrım var bromm kasıklarım dün geceden beri aşırı ağrıyor bu sabah yatakta uyandığımda bacaklarıma vuruyordu ağrısı bacaklarım çekiliyor gibi.. Hani sana demiştim ya ben hamile kalmdan önce adet günüme az kala bacaklarım çekiliyordu diye o ağrının aynısıı neden bilmiyorum. Çok iş yapmadım, yorulmadım, ayakta da kalmadım.. Yarına kadar geçmezse gideyim diyorum ama bir yandan da hast.gitmeye korkuyorum ne yapmam grekiyor onu da bilmiyorum

Ya aslında görüyorum var, yapan da var. Ama ne bileyim ya bana biraz komik gibi geliyor; hani tamam şehzade doğuracam diye ortada geziyorum ama :KK70: o kadar da değil sanki :KK70: böyle cibinlikler felan erkek çocuğuna ne bileyim bilemedim; arada kaldım aslında fıstıklı katmerim. Gerçekten şehzade doğurmusum gibi :KK70:
Evet ağrım var bromm kasıklarım dün geceden beri aşırı ağrıyor bu sabah yatakta uyandığımda bacaklarıma vuruyordu ağrısı bacaklarım çekiliyor gibi.. Hani sana demiştim ya ben hamile kalmdan önce adet günüme az kala bacaklarım çekiliyordu diye o ağrının aynısıı neden bilmiyorum. Çok iş yapmadım, yorulmadım, ayakta da kalmadım.. Yarına kadar geçmezse gideyim diyorum ama bir yandan da hast.gitmeye korkuyorum ne yapmam grekiyor onu da bilmiyorum
Geçmiş olsun ponçiğim, sıcak bi duş alsan bacaklarına ayak bileklerine filan bol bol sıcak su iyi gelir belki 💁

Geçmiş olsun ponçiğim, sıcak bi duş alsan bacaklarına ayak bileklerine filan bol bol sıcak su iyi gelir belki 💁
Aldımm telatabisim, evdeyim işe gitmedim.
Sabah kalktım ilk işim duş almak oldu ama yok ağrının sebebinide bilmiyorum hani yormuş olsam kendimi tamam ama yok.. resmen adet sancısı çekiyor gibiyim sanki böyle her an regl olucakmışım gibi

Aldımm telatabisim, evdeyim işe gitmedim.
Sabah kalktım ilk işim duş almak oldu ama yok ağrının sebebinide bilmiyorum hani yormuş olsam kendimi tamam ama yok.. resmen adet sancısı çekiyor gibiyim sanki böyle her an regl olucakmışım gibi
Allah Allah niye oldu ki ponçiğim 😐 regl olmadan önce aynı benimde öyle oluyor ayakta duramıyor insan.

Hastaneye gerek kalmaz inşallah 😐 şu zamanda herşeyden korkar olduk artık 💁

Ponçiğim benim de kasık ve kaburgalarımda ağrı var yakın haftalarımız. Bizim bu haftalarda kaslar falan iyice gevşemiş o ağrı yapabiliyormuş. Rahim de yukarı çıktı ciğerleri sıkıştırıyor kaburga ağrısı da ondanmış. Ama seninki bana göre daha şiddetli bir durum sanırım. Herhangi bir kanama ya da anormal bir akıntı var mı?

Ahahah bu süperdi 😂😂😂😂

Tenhalarda menhalarda yakala cicimm ava çıkacaksın gördüm onu 😂😂
Dün onca temizlikten sonra halim kalmadı ama yarın inşallah miniğim. Avını bekleyen ayı gibiyim ceylan geyşamı avlayacağım:KK8::KK70:

Günaydın bayanlar :-)
Günaydın haşmetli sultanım nasılsın
Screenshot_20200222_135754.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X