-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.461
Ozaman baska biseydir belki canim takipte kal doktorunla gorus bakalim ne diyecekCanım ben o ağrıları evet biliyorum ama ilk 3 ay çektimm yani 11-12 haftaya kadarr sonrasında hiç olmadı düne kadar.
Ki öyle de olsa suan regl dönemim değill
Sayı artabilir rosum, yaşlıların bağışıklığı çok düşük çünkü ama doğum yapanlarda hiç olumsuz bişey duymadım ben. Sen içini ferah tutDoğum yapanlari gördükçe biraz umutlaniyirm ama
Sonra herrgin sayının cogalmasina yine aynı moda giriyoumm
Hatice Hasan çıktıYeni gelen arkafasimiz hatice banlanmis
Hakkaten miiHatice Hasan çıktıondan herhalde
Askilopumm
Askilopummya cok ozledim sizii evdeyken kizimdan dolayi telefon pekde benim elime gecemiyo maalesef gasp ediyo telefonumu cadii
Cadıya bakk sennAskilopummya cok ozledim sizii evdeyken kizimdan dolayi telefon pekde benim elime gecemiyo maalesef gasp ediyo telefonumu cadii
Neeeee ben sokkk ciddimisinHatice Hasan çıktıondan herhalde
Bak kac gndur takiliyo burda da hc brmz hosgeldn de demedik kendini tanit diye de dha bugun denmis hissetmisiz gene demekkiHakkaten miidiloşa demiştim o bana erkek gibi geliyor diye ama topikte baya sohbet ilerletince peşini bırakmıştım günahını aldım heralde diye
Yaa neguzel isteyken sizinle girgir samata gidiyodumm evde olunca pek mumkun olmuyo gercekten yaramaz bi kizin varsa onunla ilgilenmek zorunda kaliyosun evde cok sikiliyo bunaliyo bizide bunaltiyo telefonu veriyorum eline sakinlessin diye inan anca oyle sakinlesiyoCadıya bakk senngaspa da başlamış
Özledik kuzumm yaa seniii
Bende pek giremiyorum benim ki evde olunca o da benim telefonumu gasp ediooo
Kız ben baktım topikte takılıyor hoşgeldin demiştimBak kac gndur takiliyo burda da hc brmz hosgeldn de demedik kendini tanit diye de dha bugun denmis hissetmisiz gene demekki
Efendimmm canommmm
Oohh yaa bak enerjin taa buraya bana geldiii hep boyle ol poncigimmEfendimmm canommmm
İmzoşumm enerjikim amaaa ağrım varOohh yaa bak enerjin taa buraya bana geldiii hep boyle ol poncigimm
Inan olsn ben hissettm yazdgm biseye cvp verince 1 kere mi ne oyle yazdm ama hosgeldn filan da denmedi hic diye dusundm ama diyesim gelmediKız ben baktım topikte takılıyor hoşgeldin demiştimhislerimin peşinden gitmeyince hep böyle gafil avlanıyorum neyse fark edilmiş
Hadi hayırlısı cicimponcikvegece K Kendinisevenbirii @Limonsuzzcay
Benim için derman aramanıza minnettarım ama benim adam umutsuz bir vaka çukulatalarım hiç yormayın kendinizi
Gebelikten önce haftada 3 4 normal seviyede ilerlerdi, duruma göre hiç yapmadığımız haftada olurdu günde 1 den fazla olduğu da olurdu, normal evli bir çifttik işte
Ne olduysa gebelikten beridir oldu adama. Kanamalar da eşlik edince 4 ay yasaklı olunca iyice tırsak hale geldi
Evde bayrak taşır gibi dolaşıyor ama hiçbiryerine dokandırmıyo bile, acillik olmayalım diye diye kuruttu beni içimi de dışımı da kuruttu
Dün sarma falan sardık çok yorulduk bende yeltenmedim yoksa uyku ilacım var, yarın belki
Eki Görüntüle 2607955
Ulan Sen kaşınıyorsun@Kendinisevenbirii ama ben bu atlara taktımat gördüm rüyamda uzaklardan koşa koşa gelen
Sağol canım inşallahKuzum Allah yardımcın olsun inşAllah kanama olmaz ❤❤
Yok yok benimki hiç öyle şeyler demezben he desem o her zaman ıhım ıhım
İyim canım çay içiyorum ☺ hamarat hatun seni