- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.401
Sağol limonsuz çayımGeçmiş olsun canım Allah şifa versinşimdi nasıl oldu?
Gerçekten öpücüğü haketmişsin hepsi helali hoş olsun ponçiğimeEvet şuan düzeldi
oh beçok şükür ya rab
Günaydın miniğim kapamana hiç gerek yok. Söz konusu ben ve geyşamsa gözlerini 4 5 6 falan açabilirsin. Bizim ev karı koca evi değil süleymancı yurdu mübarekSeelaaamm genç ve güzel ve ateşli arizonalılaryine dönüyor bişeyler B Brunello Cicinelli cicim gözümü kapattım
@Kendinisevenbirii ama ben bu atlara taktımat gördüm rüyamda uzaklardan koşa koşa gelen
Ahahah bu süperdiGünaydın miniğim kapamana hiç gerek yok. Söz konusu ben ve geyşamsa gözlerini 4 5 6 falan açabilirsin. Bizim ev karı koca evi değil süleymancı yurdu mübareksıfır temas
TişikkirlerrrrrGerçekte öpücüğü haketmişsin hepsi helali hoş olsun ponçiğime
Bidenem erkeğe de mavi cibinlik olmaz mı aslında. Bence olur içinde kalmasın
Bide ağrım var yazmışsın iyi misin şimdi?
Geçmiş olsun ponçiğim, sıcak bi duş alsan bacaklarına ayak bileklerine filan bol bol sıcak su iyi gelir belkiTişikkirlerrrrr
Ya aslında görüyorum var, yapan da var. Ama ne bileyim ya bana biraz komik gibi geliyor; hani tamam şehzade doğuracam diye ortada geziyorum amao kadar da değil sanki böyle cibinlikler felan erkek çocuğuna ne bileyim bilemedim; arada kaldım aslında fıstıklı katmerim. Gerçekten şehzade doğurmusum gibi
Evet ağrım var bromm kasıklarım dün geceden beri aşırı ağrıyor bu sabah yatakta uyandığımda bacaklarıma vuruyordu ağrısı bacaklarım çekiliyor gibi.. Hani sana demiştim ya ben hamile kalmdan önce adet günüme az kala bacaklarım çekiliyordu diye o ağrının aynısıı neden bilmiyorum. Çok iş yapmadım, yorulmadım, ayakta da kalmadım.. Yarına kadar geçmezse gideyim diyorum ama bir yandan da hast.gitmeye korkuyorum ne yapmam grekiyor onu da bilmiyorum
Aldımm telatabisim, evdeyim işe gitmedim.Geçmiş olsun ponçiğim, sıcak bi duş alsan bacaklarına ayak bileklerine filan bol bol sıcak su iyi gelir belki
Allah Allah niye oldu ki ponçiğimAldımm telatabisim, evdeyim işe gitmedim.
Sabah kalktım ilk işim duş almak oldu ama yok ağrının sebebinide bilmiyorum hani yormuş olsam kendimi tamam ama yok.. resmen adet sancısı çekiyor gibiyim sanki böyle her an regl olucakmışım gibi
Ponçiğim benim de kasık ve kaburgalarımda ağrı var yakın haftalarımız. Bizim bu haftalarda kaslar falan iyice gevşemiş o ağrı yapabiliyormuş. Rahim de yukarı çıktı ciğerleri sıkıştırıyor kaburga ağrısı da ondanmış. Ama seninki bana göre daha şiddetli bir durum sanırım. Herhangi bir kanama ya da anormal bir akıntı var mı?Tişikkirlerrrrr
Ya aslında görüyorum var, yapan da var. Ama ne bileyim ya bana biraz komik gibi geliyor; hani tamam şehzade doğuracam diye ortada geziyorum amao kadar da değil sanki böyle cibinlikler felan erkek çocuğuna ne bileyim bilemedim; arada kaldım aslında fıstıklı katmerim. Gerçekten şehzade doğurmusum gibi
Evet ağrım var bromm kasıklarım dün geceden beri aşırı ağrıyor bu sabah yatakta uyandığımda bacaklarıma vuruyordu ağrısı bacaklarım çekiliyor gibi.. Hani sana demiştim ya ben hamile kalmdan önce adet günüme az kala bacaklarım çekiliyordu diye o ağrının aynısıı neden bilmiyorum. Çok iş yapmadım, yorulmadım, ayakta da kalmadım.. Yarına kadar geçmezse gideyim diyorum ama bir yandan da hast.gitmeye korkuyorum ne yapmam grekiyor onu da bilmiyorum
Günaydıın rosuummGünaydın bayanlar
Dün onca temizlikten sonra halim kalmadı ama yarın inşallah miniğim. Avını bekleyen ayı gibiyim ceylan geyşamı avlayacağımAhahah bu süperdi
Tenhalarda menhalarda yakala cicimm ava çıkacaksın gördüm onu
Öpücükle kendime geldim yoksa ayilamiyorumGünaydın haşmetli sultanım nasılsın
Eki Görüntüle 2607972
Nasılsın cnm :)Günaydıın rosuumm
Dün onca temizlikten sonra halim kalmadı ama yarın inşallah miniğim. Avını bekleyen ayı gibiyim ceylan geyşamı avlayacağım
İyiyim deyim rosum sen nasılsın napıyosun :)Nasılsın cnm :)
Şuan yatiyirmİyiyim deyim rosum sen nasılsın napıyosun :)
Alaaddin in lambası filan yok mu ajajajŞuan yatiyirm
Kalkmaya niyetm yok keşke kahvaltim yatağıma gelse