- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.341
Kocam geç geliyor şimdiden düşünmemek lazımHadi hayırlısı
Doğru şimdiden gaza gelmeKocam geç geliyor şimdiden düşünmemek lazım
Valla maşallahAkşama kdr evde pinekliyoruz patilimiş güç yok dışarı çıkmak yok,bol ye iç yat var e haliyle yorulmuyoruz da e malum çocuk filan da yok yan yana duran herif avrat ne düşünür başka enerjiyi bol tutan tatlilar pastalar macunlar filan da var işin içinde tabi onuda atlamayim
Ulan sizde su güloyla ağız birliği etmiş gibisiniz yeminleValla maşallahyok anam bana göre değil, ben gelemem o kadar canım sıkılır tiksinirim çok net kesin tiksinirim hafta da 3e ben fazla diyorum öyle 5 falan olsa ıyyyy hayatta uğraşamam valla can bu da be onla mı uğraşcam hiç işim olmaz
Yok valla etmedikUlan sizde su güloyla ağız birliği etmiş gibisiniz yeminleoda dün buna benzer şeyler söylüyordu
Kız senin eşin ne güzel ya hiç korkmuyor maşallah, şu geysaya ders verse yeri yani senin eşinYok valla etmedikhatta dediğini konuştuğunuzu görmedim bile ben hamilelikten önce hafta 4 falan oluyordu şimdi en az 2 en çok 3 şeklinde ama ona bile gücüm yetmiyor tabi benim sabah 8 akşam 6 iş faktörüm, evde 4 ayaklı bir oğlum, ev işleri, ve pipili gibi bir etken var ama valla bravo ama bana göre değil yani bu kadarı değil be poğaça yanak
Var aklımda bikaç şeyDoğru şimdiden gaza gelmegecenin ilerleyen saatleri size gelsin limonsuzum yaa
Yok bizimkinde korku yokKız senin eşin ne güzel ya hiç korkmuyor maşallah, şu geysaya ders verse yeri yani senin eşinkorkulacak bişey yok dese yetecek sanki geysaya ama işte
B Brunello Cicinelli
Bizim adamlar geyşayla özel bi konuşma mı yapsa ki acabaKız senin eşin ne güzel ya hiç korkmuyor maşallah, şu geysaya ders verse yeri yani senin eşinkorkulacak bişey yok dese yetecek sanki geysaya ama işte
B Brunello Cicinelli
Bugün 26 oluyorum cnm 25+0 bugün son dönemler sıklaştı korona tatiline girmiştim zaten hamile oldum için iş yerim verdi 32 ye kadar tabi ben alabildim kadar rapor almaya çalışçam yinedeGeçer inşAllah tatlımkaç haftalıksın?
Benim adam geysayla özel bı konuşma yapsa durum daha da vahim olur sanki limonsuzumBizim adamlar geyşayla özel bi konuşma mı yapsa ki acabaB Brunello Cicinelli madonnam senin için çalışıyoruz görüyorsun
Hadi bakalımVar aklımda bikaç şey
Oh oh masallah de kızYok bizimkinde korku yokhatta onun yerine ben korkuyorum 2-3 fazla 1 olsa falan diye.. ama o doktordan 2 defa onay alınca öyle kanama ağrı vs bir şey yaşamayınca o yüzden onun rahatlığı var.. Eğer benim de gebeliğim bromm gibi geçiyor yani zor geçiyor olsaydı eminim eşim de korkardı
Keşke korksa ama korkmuyorhatta öyle ki adam kilo almış göbekli halime bile çok seksisin bu gece seninle ilgili çok güzel planlarım var diyo