- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.361
Günaydın canım :)Günaydın kızlar:)) haftada dört ne güzel bişeymiş ya
Ben 3 diyenlerdenim
Bu arada tanışmadık sanırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım :)Günaydın kızlar:)) haftada dört ne güzel bişeymiş ya
Hatice canım ben :) memnun oldum. Valla ben hergün diyenlerdenim ama olmuyo maalesefGünaydın canım :)
Ben 3 diyenlerdenim
Bu arada tanışmadık sanırım :)
Hoşgeldin :)Hatice canım ben :) memnun oldum. Valla ben hergün diyenlerdenim ama olmuyo maalesef
günaydın canım iyim bende kahvaltıdan kalktık Bulaşıklari yıkadım geldim oturdum sen nasılsın canımGünaydın canım nasılsın ☺
Poncikimmmmmm
Ankaradayım ben de 30benim de yaşım 2,5 yıllık evliyiz çocuğa kadar hergündü biz de valla çocuktan sonra azaldı benden dolayı değil amaHoşgeldin :)
Bende patili :) ya da ponçik, hangisini demek istersen diyebilirsin :)
İstanbul da yaşıyorum, 30 yaşındayım :) 3 yıllık evliyim..
Her gün mü, yok ya :) her gün her gün gerçekten sıkılır insan ben öyle düşünüyorum :) ben biraz özleme taraftarıyım, papaz her gün aynı pilavı yemez biraz ara vermek her zaman güzeldir tecrübe ile sabit
hafta da 3 bence ideal 1-2 evet az olur ama 3 normal 5 ve üzeri bence aşırı sürekli görevmiş gibi
Ne yapayım dilosummm Gece ile yürüyüşe çıktık bi 15-20 dk geldim şimdi eşim de kayfalti hazırlamış aç karnimizi doyuracaikkkgünaydın canım iyim bende kahvaltıdan kalktık Bulaşıklari yıkadım geldim oturdum sen nasılsın canım
Poncikimmmmmm
Napionnnnn
Kuzum Allah yardımcın olsun inşAllah kanama olmazBugün 26 oluyorum cnm 25+0 bugün son dönemler sıklaştı korona tatiline girmiştim zaten hamile oldum için iş yerim verdi 32 ye kadar tabi ben alabildim kadar rapor almaya çalışçam yinede
Yok yok benimki hiç öyle şeyler demezben he desem o her zaman ıhım ıhımBenim adam geysayla özel bı konuşma yapsa durum daha da vahim olur sanki limonsuzum bu kadınlara yüz vermeye gelmez geyşa kardess,senin hanım niyeti bozduğu an topukla yardır kac filan der kesin benim ki benden biktigi için ajhsjsj
B Brunello Cicinelli oku bunları
İyim canım çay içiyorum hamarat hatun senigünaydın canım iyim bende kahvaltıdan kalktık Bulaşıklari yıkadım geldim oturdum sen nasılsın canım
Poncikimmmmmm
Napionnnnn
Selam şamdanım, ben iyiyim evde takılıyorum. Canım sıkılıyor sen napıyorsun minik kuşselam kızlar :) napiyosunuz bakam
Selam şamdanım, ben iyiyim evde takılıyorum. Canım sıkılıyor sen napıyorsun minik kuş
Ben ip niyetine elimi örerim hiç beceremem öyle şeyleri şamdanım, keşkem bilsemben de iyiyim canim. oğlumun kresi gece bir haftalık etkinlik programı hazırlayıp atmis. onları hazirlicam. oglanla oynuyoruz bol bol
eşim de hala uyuyo her an gidip kavga edebilirim
sen neden sıkılıyosun çayla bana katil ip al biseyler ör olma mi:)
O zaman gene diyorum brommmponcikvegece K Kendinisevenbirii Limonsuzzcay
Benim için derman aramanıza minnettarım ama benim adam umutsuz bir vaka çukulatalarım hiç yormayın kendinizi
Gebelikten önce haftada 3 4 normal seviyede ilerlerdi, duruma göre hiç yapmadığımız haftada olurdu günde 1 den fazla olduğu da olurdu, normal evli bir çifttik işte
Ne olduysa gebelikten beridir oldu adama. Kanamalar da eşlik edince 4 ay yasaklı olunca iyice tırsak hale geldi
Evde bayrak taşır gibi dolaşıyor ama hiçbiryerine dokandırmıyo bile, acillik olmayalım diye diye kuruttu beni içimi de dışımı da kuruttu
Dün sarma falan sardık çok yorulduk bende yeltenmedim yoksa uyku ilacım var, yarın belki
Eki Görüntüle 2607955
Ben ip niyetine elimi örerim hiç beceremem öyle şeyleri şamdanım, keşkem bilsem
Kuzum bende bunun aynısının boyasızını aldım bak şundan birebir
Bende 6 bıçık kiloBende şuana kadqr 7 kilo aldım gulomm çok mu valla sen 13le kapatirsan bence harika snn son 5 haftan 68kilosun benim en az son 13 13 haftam var 66kiloyum
Şuan nasılsın bitanem off ya neden böyle oldu şimdiGünaydın hanımlar nasılsınız uzun soluklu izinimin ilk günü ama kötü başladı gece 4.30 da yine kanamam oldu şuan kasık ağrım var bacaklarım Çekiliyor gibi doktorumla görüştüm fitil verdi 2 saate geçmezse gidicem
poncikvegece K Kendinisevenbirii Limonsuzzcay
Benim için derman aramanıza minnettarım ama benim adam umutsuz bir vaka çukulatalarım hiç yormayın kendinizi
Gebelikten önce haftada 3 4 normal seviyede ilerlerdi, duruma göre hiç yapmadığımız haftada olurdu günde 1 den fazla olduğu da olurdu, normal evli bir çifttik işte
Ne olduysa gebelikten beridir oldu adama. Kanamalar da eşlik edince 4 ay yasaklı olunca iyice tırsak hale geldi
Evde bayrak taşır gibi dolaşıyor ama hiçbiryerine dokandırmıyo bile, acillik olmayalım diye diye kuruttu beni içimi de dışımı da kuruttu
Dün sarma falan sardık çok yorulduk bende yeltenmedim yoksa uyku ilacım var, yarın belki
Eki Görüntüle 2607955
7 like olursa yarın bu iş tamamdırO zaman gene diyorum brommm
Her tecavüz +1 like şu resme anca bu yakışır
Yaaa o kadar uzun mu yazıyorum bence yazı tipi büyük diye çok görünüyor yav ama tabiki her zaman bir öpücüğü hak ediyorsun seksü esmerim gel bakemB Brunello Cicinelli yazını okumak için çok çaba sarf ediyorum bence bir öpücüğü hakediyorum