- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.301
Haklı olarak kıskanıyor nihalim, bence çok normal.. benim yegenlwrin hepsi birbirini kıskanıyorBüyük kizim kıskançlık krizine girip minnaklarin yatağında yatmak istedi onların da bir park beşiği var onu paylaşıyorlar ablalarindan kalanneyseki baba faktörü var. Yoksa beni pek dinlemiyor bu konuda. Verdi yatağı kardeşlerine. şimdi minikleri uyutmaya çalışıyorum bir yandan da büyük kızımın gönlünü yapmaya çalışıyorum halbuki ona istediği yatağı aldık ama haklı olarak kıskanıyor
Bncede sadece göbeğimiz varBende 66bence hala çok zayifiz
O kilo çocuktan zaten gülim yoksa çok zayifiz ,Bncede sadece göbeğimiz var
Ben 75 i görürüm sandm ama çok şükür 68 de takılı kaldım
Son beş hafta #dayanguloO kilo çocuktan zaten gülim yoksa çok zayifiz ,
Sen iyisin kurtuldun yirttin sayılır ama sanırım ben 75 grucem,
Once mayanin kabarmasjni bekledinmi bende heves ettm deneyecegm ekmek gundemdw suanSen yap nihalim ben yapamadım herhald bnd netten tarifle yaptım smdi baktm hemen hemen aynı yapmışım ama olmadı yani nerde hata yaptm bLmiyorm ,
Ponçiğimm misafirim geldi giremedim hiç iyiyim kuzucummmİyiyim busummm sen nasilsinnn
Ne misafiri busra bu haldePonçiğimm misafirim geldi giremedim hiç iyiyim kuzucummm
Ay yok kuzum ya kardeşimle annem geldiler, valla korkuyoruz ama bir şey vardı yapmamız gereken mecbur bir araya geldik Allah korusun, sen napıyorsun kuzum nasılsınNe misafiri busra bu haldeAllah korusun kuzum
Anladm canm nasil olayim icimi kara bulutlar kapladi uyumaya calisicam bakalm iyigeceler olsub hepimize hamilesin dua et sizlerjn duasi dha makbuldur suan ...Ay yok kuzum ya kardeşimle annem geldiler, valla korkuyoruz ama bir şey vardı yapmamız gereken mecbur bir araya geldik Allah korusun, sen napıyorsun kuzum nasılsın
Seni Etiketledigim mesajı gördün müM mehlika nur mehlosummm sen topik topik geziyoersunnn ama hiç gormuyorm,
Bu hafta ultrasona gdicem Sana resim aticam
Ben de ekmek yapma makinasında yapıyorum 4 gündürOnce mayanin kabarmasjni bekledinmi bende heves ettm deneyecegm ekmek gundemdw suan
İyi geceler kuzucumm ederim ediyorum vallaAnladm canm nasil olayim icimi kara bulutlar kapladi uyumaya calisicam bakalm iyigeceler olsub hepimize hamilesin dua et sizlerjn duasi dha makbuldur suan ...
Başka topikte ise gormedm mehlosummm burda ise gordummSeni Etiketledigim mesajı gördün mü
Napyrsun ballı lokma tatlisiiiiPonçiğimm misafirim geldi giremedim hiç iyiyim kuzucummm
Bende şuana kadqr 7 kilo aldım gulomm çok muSon beş hafta #dayangulo
En fazla iki kilo daha alsam tamam70 le kapatırım bu en son gittiğim doktor 68 e bile çok dedi 13 kilo almışsın çok fazla diyor
İçimden millet neler neler alıyor ben 13 almışım çok mu dedm
şüphelendiğin kişiyle baskalari temasta bulunmus olabilir patilim. ama sen dikkat ettiğin sürece bulasma ihtimali çok düşük. ve bence gidip test yaptırmana gerek yok su an.Ya zaten şüphelenen kişi benim bölümden bile değil karşı bölümden yani adamla merhaba merhaba o kadar öyle aynı ortamda falan bulunmuslugumuz hiç yok ama şuan dusundgm bu durumda benim hastaneye gitmem gerekiyor mu ? Ya da hamile iken bana o testleri yapacaklqr mi
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın kızlar, kahvaltı yaptık çay içiyorum, miniğim bu gece iyi uyudu maşaallah, biz de erken kalktık, büyük oğlumun ateşi kslmadi karnı ağrıyor, kaç gündür bir şey yemedi ama sürekli WC ye gidiyor,bir deri bir kemik resmen,zaten zayıftı iyice zayıfladı, patates hasladim, şekerli su yaptım, onları da az yiyip icti, karnına acı elma yağıyla masaj yaptım ,hastaneye gitmemek için direndik ama akşama kadar geçmezse eşim gelince hastaneye götürecek,