- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.321
Günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim yine kocişim evdeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Ponçiğimm nasılsın pipilin nasılGünaydın kızlarrr
Ahh senin bu kocişşş ay sonu senden gelirmiş müjde bide limonsuzum simdi bide sık sık makineye çamaşır atılıyor kiiii belki günde 3 öğün çalışıyor bu makineler virüsten mütevellitGünaydın kızlar nasılsınız ☺ dün giremedim yine kocişim evdeydi
Bende tam sana yaziyodum iyiyim limonsuzum ıslak saçlarımın kurumasını bekliyorum kahvaltı hazırlamak içinK Kendinisevenbirii bebişim nasılsın ☺yoğun bir haftasonu geçirmişsin diye okudum
Günaydın limonsuzummmmGünaydın Ponçiğimm nasılsın ☺ pipilin nasıl
Saç kurutma makinesi kullan daha pratikBende tam sana yaziyodum iyiyim limonsuzum ıslak saçlarımın kurumasını bekliyorum kahvaltı hazırlamak için
İyim balım kahvaltı yapıcaz çocuklarlatatlım bu dönemlerde normal aslında. Çok şiddetli oluyorsa bilemiyorum tabi ama evden çıkmasan iyi olur.Günaydın limonsuzummmm
İyiyim canımmm, pipişlim de iyii bugün cok kasık ağrım var sadece neden bilmiyorum bacaklarıma vuruyor ağrısıı yarına kadar geçmezse doktora gideceğim günüm haftaya ama o kadar bekleyemem..
Sen nasılsın canımmm
Immm şeeeey reglim bugün bitiyorAhh senin bu kocişşş ay sonu senden gelirmiş müjde bide limonsuzum simdi bide sık sık makineye çamaşır atılıyor kiiii belki günde 3 öğün çalışıyor bu makineler virüsten mütevellit
Bilmiyorum ki limonsuzum yaa fazla ağrıyor gibii yanii bilemedim yarına kadar bekleyeyimm çok olursa mecbur gidicem, panik olurum şimdi.İyim balım kahvaltı yapıcaz çocuklarla☺tatlım bu dönemlerde normal aslında. Çok şiddetli oluyorsa bilemiyorum tabi ama evden çıkmasan iyi olur.
Jdhdjssjjs hiç aklıma gelmemişti doğrusu kocacugum ellerinin arasında hohhlayarak kurutmaya calisiyyySaç kurutma makinesi kullan daha pratik
Geçer inşAllah tatlımkaç haftalıksın?Günaydın hanımlar nasılsınız uzun soluklu izinimin ilk günü ama kötü başladı gece 4.30 da yine kanamam oldu şuan kasık ağrım var bacaklarım Çekiliyor gibi doktorumla görüştüm fitil verdi 2 saate geçmezse gidicem
Ulan sende bi nefes al beAhh senin bu kocişşş ay sonu senden gelirmiş müjde bide limonsuzum simdi bide sık sık makineye çamaşır atılıyor kiiii belki günde 3 öğün çalışıyor bu makineler virüsten mütevellit
Jdhdjssjjs hiç aklıma gelmemişti doğrusu kocacugum ellerinin arasında hohhlayarak kurutmaya calisiyyy
Hadi hayırlısıImmm şeeeey reglim bugün bitiyor
Yok kuzum sakin ol. Okudum ben yakın bile değilmişsiniz. Allah ın izniyle bişey olmaz korkmaBilmiyorum ki limonsuzum yaa fazla ağrıyor gibii yanii bilemedim yarına kadar bekleyeyimm çok olursa mecbur gidicem, panik olurum şimdi.
Afiyet olsun canım; bizim işyeri tatil verildi; işyerinden 1 kişi de vakaa görülmüş. Gelmeyin dediler dün. Bende tırsıyorum ama şimdilk bir şey yapmıyorum bekliyorum sadeceeee
Akşama kdr evde pinekliyoruz patilim iş güç yok dışarı çıkmak yok,bol ye iç yat var e haliyle yorulmuyoruz da e malum çocuk filan da yokyan yana duran herif avrat ne düşünür başka enerjiyi bol tutan tatlilar pastalar macunlar filan da var işin içinde tabi onuda atlamayimUlan sende bi nefes al be
Millet korona orana burana korum ha diyor sen günde 3 öğün diyorsun azıcık nefes alınnn biraz abartıyormusunuz sanki hayır hafta da 3 falan normal de sizinki biraz aşırı gibiii hyr canınıza yazık
Yok limonsuzum yakın değildik öyle merhaba merhaba sadece o kadar, zaten karşı departmandan aynı ortamda falan bulunmuşluğumuz hiç yok. Sadece aynı işyerindeyiz o yani.Yok kuzum sakin ol. Okudum ben yakın bile değilmişsiniz. Allah ın izniyle bişey olmaz korkma❤