Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar nasılsınız ☺ dün giremedim yine kocişim evdeydi
Ahh senin bu kocişşş ay sonu senden gelirmiş müjde bide limonsuzum simdi bide sık sık makineye çamaşır atılıyor kiiii belki günde 3 öğün çalışıyor bu makineler virüsten mütevellit

Günaydın Ponçiğimm nasılsın ☺ pipilin nasıl
Günaydın limonsuzummmm
İyiyim canımmm, pipişlim de iyii bugün cok kasık ağrım var sadece neden bilmiyorum bacaklarıma vuruyor ağrısıı yarına kadar geçmezse doktora gideceğim günüm haftaya ama o kadar bekleyemem..
Sen nasılsın canımmm

İyim balım kahvaltı yapıcaz çocuklarlatatlım bu dönemlerde normal aslında. Çok şiddetli oluyorsa bilemiyorum tabi ama evden çıkmasan iyi olur.

Ahh senin bu kocişşş ay sonu senden gelirmiş müjde bide limonsuzum simdi bide sık sık makineye çamaşır atılıyor kiiii belki günde 3 öğün çalışıyor bu makineler virüsten mütevellit
Immm şeeeey reglim bugün bitiyor

İyim balım kahvaltı yapıcaz çocuklarla☺tatlım bu dönemlerde normal aslında. Çok şiddetli oluyorsa bilemiyorum tabi ama evden çıkmasan iyi olur.
Bilmiyorum ki limonsuzum yaa fazla ağrıyor gibii yanii bilemedim yarına kadar bekleyeyimm çok olursa mecbur gidicem, panik olurum şimdi.
Afiyet olsun canım; bizim işyeri tatil verildi; işyerinden 1 kişi de vakaa görülmüş. Gelmeyin dediler dün. Bende tırsıyorum ama şimdilk bir şey yapmıyorum bekliyorum sadeceeee

Geçer inşAllah tatlımkaç haftalıksın?

Ulan sende bi nefes al be
Millet korona orana burana korum ha diyor sen günde 3 öğün diyorsun azıcık nefes alınnn biraz abartıyormusunuz sanki hayır hafta da 3 falan normal de sizinki biraz aşırı gibiii hyr canınıza yazık

Yok kuzum sakin ol. Okudum ben yakın bile değilmişsiniz. Allah ın izniyle bişey olmaz korkma

Akşama kdr evde pinekliyoruz patilim iş güç yok dışarı çıkmak yok,bol ye iç yat var e haliyle yorulmuyoruz da e malum çocuk filan da yokyan yana duran herif avrat ne düşünür başka enerjiyi bol tutan tatlilar pastalar macunlar filan da var işin içinde tabi onuda atlamayim

Yok kuzum sakin ol. Okudum ben yakın bile değilmişsiniz. Allah ın izniyle bişey olmaz korkma❤
Yok limonsuzum yakın değildik öyle merhaba merhaba sadece o kadar, zaten karşı departmandan aynı ortamda falan bulunmuşluğumuz hiç yok. Sadece aynı işyerindeyiz o yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…