-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.281
Peki para cezasi varmi belki caydirici olur cikmazlar artkYa adamlar banklari kaldırıyor amcalar yerde oturuyor haberler de gösterdiler şaka gibi
Zaten bu ücretsiz izin ya da zorunlu izne ayrılanların memleket tatil sevdalarini anlamıyorum anlamayacqgim da insanlar bu durumu tatil olarak gördükleri surece bu illetten kurtulamayacagiz orası kesinPeki para cezasi varmi belki caydirici olur cikmazlar artk
Ya isyeri tatil olanlar memleketlere gidiyolar onu da cok tehlikeli buluyorum sahsen memleketlerde genelde dha yasli nufus var hastaneler buyuk sehirdekiler kdr gelismis olmayabilir belki onu bilmiyorum da genc orta yaslilar virusu koylere ordaki yaslilara filan da goturecekler
Evet cnm kmse laf anlamiyor napacagiz boyleZaten bu ücretsiz izin ya da zorunlu izne ayrılanların memleket tatil sevdalarini anlamıyorum anlamayacqgim da insanlar bu durumu tatil olarak gördükleri surece bu illetten kurtulamayacagiz orası kesin
Cooook tatli ayrica senin diger gonderdgn resjmlere de baktim cok guzel cok zevklisin Allah hayirla saglikla kullanmayi nasip etsn bebisinle
Evde bol bol etkinlik yapın canımEvet cnm kmse laf anlamiyor napacagiz boyle
Kizim aksam anneannemi cok ozledimm diye agladi olur olmaz seyden agladi biliyorm cani daraldi skldi anlatiyoruz anlayabildgi kadar anliyor hergn disari cikalim diyen cock smdi cikalim demiyor ama iicinde ne yasiyor km bilir cok cokkk uzuluyorummm cocklarimiz etkilendi bizler oyle siz hamileler oyle Allah im nr zor bi sinavdam geciyoruz
Hepsi birbirinden guzelll gerçektenCooook tatli ayrica senin diger gonderdgn resjmlere de baktim cok guzel cok zevklisin Allah hayirla saglikla kullanmayi nasip etsn bebisinle
Yapiyoruz ben napiyosam o da benle yapiyo zaten oyuncak viledasi var yer silsem ona da azcok su koyuyoruz o da siliyo vs vs oyuncaklariyla da oynuyo cizgi film saati de yapiyor ama hergun illaki markete de olsa cikmaya aliskin park yuruyus vs annemlere ozellikle sk sk gelmelerine yada gitmemize ...Evde bol bol etkinlik yapın canım
Ne bileyim onun haricinde pasta börek falan
Yani canı skilmasn dışariyi falan unutsun yapacak başka birşey yok
Ahahah aynen poncikimmm
Oyy oyy harika bayildimm. Maşallah
Sen nerelerdesin,Ahahah aynen poncikimmm
Çok güzelmiş as
Senin minnoklar napiyoOyy oyy harika bayildimm. Maşallah ❤
Coronayla kafayı yiyorum sen nerdesin :)Sen nerelerdesin,
Bende yememek içn başka şeyler ile kafamı meşgul etmeye çalışıyorumCoronayla kafayı yiyorum sen nerdesin :)
Büyük kizim kıskançlık krizine girip minnaklarin yatağında yatmak istedi onların da bir park beşiği var onu paylaşıyorlar ablalarindan kalanSenin minnoklar napiyo
Şu aldigimz ekmekler bitsin bende kendim yapicam YaaaBende yememek içn başka şeyler ile kafamı meşgul etmeye çalışıyorum
İsabel ekmek yapmayı paylasmis ctesi gnu ben evde denemstm isabelin anlattığı gibi yapmisim halbusem,ama ekmek haric hrseye benzedi Allah affetsin
Hadi ya ben de baya umutlanmistimBende yememek içn başka şeyler ile kafamı meşgul etmeye çalışıyorum
İsabel ekmek yapmayı paylasmis ctesi gnu ben evde denemstm isabelin anlattığı gibi yapmisim halbusem,ama ekmek haric hrseye benzedi Allah affetsin
Sen yap nihalim ben yapamadım herhald bnd netten tarifle yaptım smdi baktm hemen hemen aynı yapmışım ama olmadı yani nerde hata yaptm bLmiyorm ,Hadi ya ben de baya umutlanmistim
Kaç kilo oldun gülimŞu aldigimz ekmekler bitsin bende kendim yapicam Yaaa
Zaten pasta birekten hamur gbi olucaz
Hala stabil 68 imKaç kilo oldun gülim