-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.081
Ohoo bende cok gordum hatta normalde kapali denize gidince piknige gidince orda tanidik yok diye acilan yahut cok sasirdigm evli bi arkadas uni bitirdi mezuniyetnde acik resim cektirmis sac yaptirip ... kinamak degil sadece anlayamiyorum dugunumde acik olursam haytnde beni gorup gorebilecek herkes gorecek zaten gerisinde de acik kalirim daha iyi iste baskiyla kapanmanin sonuclari kizlar bence belkide onlar da kendilerine goe haklidir . Sukur ki ben kendim isteyerek kapandim haa tan tesetturlu sayilamam belki ama Allah im tam anlayla yapabilmeyi nasip etsin ... bi oyle bi boyle olnca gercekten olmuyor ya herro ya merroBen bi kaç kişiye denk geldim öyle ciddi ciddi düğünde fotoğraf çekiminde filan açık gelinlik giyip sonra normal tesettürlü devam eden.
Aynen kutsişim dediğin gibi gerçekten Allah akıl fikir versin
Mezuniyette saç filan yaptırıp açık fotoğraf çekinmeyi ilk defa duydumOhoo bende cok gordum hatta normalde kapali denize gidince piknige gidince orda tanidik yok diye acilan yahut cok sasirdigm evli bi arkadas uni bitirdi mezuniyetnde acik resim cektirmis sac yaptirip ... kinamak degil sadece anlayamiyorum dugunumde acik olursam haytnde beni gorup gorebilecek herkes gorecek zaten gerisinde de acik kalirim daha iyi iste baskiyla kapanmanin sonuclari kizlar bence belkide onlar da kendilerine goe haklidir . Sukur ki ben kendim isteyerek kapandim haa tan tesetturlu sayilamam belki ama Allah im tam anlayla yapabilmeyi nasip etsin ... bi oyle bi boyle olnca gercekten olmuyor ya herro ya merro
Aynen kesinlikle acik kapali diye kmseye kmse bisey diyemez . Basi aciktir ama gunahlara sozde kapali biriden daha cok dikkat ediyordur namaz kiliyordur Allah katinda daha faziletlidir bunu kmse bilemezMezuniyette saç filan yaptırıp açık fotoğraf çekinmeyi ilk defa duydum
Çayım isteyen açık olur tabiki açıksın diye kötü insan dinsiz imansız olmuyorsun hiç. aksine bu kapalı olup da ne yaptığını bilmeyenlere hangi isim verilmeli hiç bilemedim
Aynen çayımAynen kesinlikle acik kapali diye kmseye kmse bisey diyemez . Basi aciktir ama gunahlara sozde kapali biriden daha cok dikkat ediyordur namaz kiliyordur Allah katinda daha faziletlidir bunu kmse bilemez
Benim de sacma buldugum guya kapali olup dugundr vs de sac acilmasi ama iste onlar da baskiyla ayip diyerek filan kapandirilmis heralde ne biliyim anlamiyorum ...
Kolik sayılmaz ama çok gazlı,çok emiyor,gazdan emiyor emdikçe daha çok gazlaniyor,kısır döngü,
Çamaşırı sepete çıkarmıştım serdim, yatacam inşaallah, umarım oğlum güzel uyur da uykumuzu alırız
Çocuklar alıştı çok seviyorlar , özellikle kızım çok seviyor, çok belli ediyor sevgisini,
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Panco cok istiyorum da guvenemiyorum kendime yaaa
Sen naslsin canim baska bi yerde esini isten cikarabilceklerni yazmistin noldu @Youlost16
Nöbete gittiğinde geniş geniş gelip yazarım söz samdanim
Nöbete gittiğinde geniş geniş gelip yazarım söz samdanim
Günaydın
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın samdanım nasılsındoğru anlıyoruz yani
günaydın canım:)
günaydın limonsuzum:)
Günaydın samdanım nasılsın
kk birinci noteri kız sana çok sempatik geldin demiştim ya, sen de birine mi benzettin demiştin. Galiba benim kıza benziyorsun biraz
Ver yesin kız ne olacakiyiyim limonsuzum daha şimdi kahvaltı yaptık elma diye agliyo oğlan
sen nasılsın napiyosun limonsuzum
İkinize de çok kanım kaynıyor anlahahaha ciddi misin limonsuzum
huyumuz da benziyo mu
Ver yesin kız ne olacak
İkinize de çok kanım kaynıyor anla
Benim oğlan da fazladan muz yemek için şirinlik yapıyor her seferindekız kahvaltıda da muz yediha bire yerse öğlen yemeyecek yemek
yaaaaa seni yerim ben
benim de kanım çok kaynıyor sana beybi