Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bi kaç kişiye denk geldim öyle ciddi ciddi düğünde fotoğraf çekiminde filan açık gelinlik giyip sonra normal tesettürlü devam eden.

Aynen kutsişim dediğin gibi gerçekten Allah akıl fikir versin
Ohoo bende cok gordum hatta normalde kapali denize gidince piknige gidince orda tanidik yok diye acilan yahut cok sasirdigm evli bi arkadas uni bitirdi mezuniyetnde acik resim cektirmis sac yaptirip ... kinamak degil sadece anlayamiyorum dugunumde acik olursam haytnde beni gorup gorebilecek herkes gorecek zaten gerisinde de acik kalirim daha iyi iste baskiyla kapanmanin sonuclari kizlar bence belkide onlar da kendilerine goe haklidir . Sukur ki ben kendim isteyerek kapandim haa tan tesetturlu sayilamam belki ama Allah im tam anlayla yapabilmeyi nasip etsin ... bi oyle bi boyle olnca gercekten olmuyor ya herro ya merro

Mezuniyette saç filan yaptırıp açık fotoğraf çekinmeyi ilk defa duydum
Çayım isteyen açık olur tabiki açıksın diye kötü insan dinsiz imansız olmuyorsun hiç. aksine bu kapalı olup da ne yaptığını bilmeyenlere hangi isim verilmeli hiç bilemedim

Aynen kesinlikle acik kapali diye kmseye kmse bisey diyemez . Basi aciktir ama gunahlara sozde kapali biriden daha cok dikkat ediyordur namaz kiliyordur Allah katinda daha faziletlidir bunu kmse bilemez

Benim de sacma buldugum guya kapali olup dugundr vs de sac acilmasi ama iste onlar da baskiyla ayip diyerek filan kapandirilmis heralde ne biliyim anlamiyorum ...

Aynen çayım

Benim de Mesela bu yaz bi arkadaşım evlendi. Eşi istemiş biliyor musun düğünde açık olmasını. Çok şaşırmıştım.

inşallah düzelir zamanla mehlikam o zaman:) uykusuzluk çok zor. senin bide üç taneler maşallah :) dinlenmeden yetişmek de zor olur.

oy ablalık mi yapiyo minik kuzu maşallah Süphan Allah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…