Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar, kahvaltı yaptık çay içiyorum, miniğim bu gece iyi uyudu maşaallah, biz de erken kalktık, büyük oğlumun ateşi kslmadi karnı ağrıyor, kaç gündür bir şey yemedi ama sürekli WC ye gidiyor,bir deri bir kemik resmen,zaten zayıftı iyice zayıfladı, patates hasladim, şekerli su yaptım, onları da az yiyip icti, karnına acı elma yağıyla masaj yaptım ,hastaneye gitmemek için direndik ama akşama kadar geçmezse eşim gelince hastaneye götürecek,

Günaydın kızlar, kahvaltı yaptık çay içiyorum, miniğim bu gece iyi uyudu maşaallah, biz de erken kalktık, büyük oğlumun ateşi kslmadi karnı ağrıyor, kaç gündür bir şey yemedi ama sürekli WC ye gidiyor,bir deri bir kemik resmen,zaten zayıftı iyice zayıfladı, patates hasladim, şekerli su yaptım, onları da az yiyip icti, karnına acı elma yağıyla masaj yaptım ,hastaneye gitmemek için direndik ama akşama kadar geçmezse eşim gelince hastaneye götürecek,
Geçmiş olsun mehlikam 🙏 miniğini sev benim yerime 😘 inşallah gerek kalmaz ya hastaneye gitmeye :KK43:

Benim oğlan da fazladan muz yemek için şirinlik yapıyor her seferinde 🤦‍♀️ 😄 😄
Karşılıklı kaynaşıyoruz yani:KK8::KK19:

benimki kavga dövüş 🤦 bakti olmuyo gider kendi karıştırır yiyecek bisey bulur mutlaka:KK70: :KK70:

aynen karşılıklı limonsuzum😍😍

geçmiş olsun canım ya:KK43: inşallah geçer akşama kadar 🙏🙏 bebeğin uyumasina çok sevindim. yakında herşey girecek düzene

Başım gece yine başladı samdanım, sabah uyandım hala ağrıyordu. O yüzden yattım ben de. Daha yeni başlıcam 💁

olsun saat daha oniki. akşama kadar bi sürü şey çalışır toparlarsin nur. geçmiş olsun:KK43: ilaç aliyo musun baş ağrısı için

Bu süreçte evde kalmanın haricinde, önlem adına evimizde yapacağımız şeyler,
🌼Bitki karışımından bitki çayı, içinde zencefil, karanfil,kabuk tarçın, papatya, ıhlamur,meyan kökü,kekik, havlıcan , çay gibi demliyoruz
🌼Yağlardan ev icin bir nevi dezenfektan, özellikle lavanta yağı ve çay ağacı yağı olmalı
🌼Bir bardak sıcak suyun içine 6-7 damla lavanta yağı damlatıp bulunduğumuz odaya koymak gibi
İbrahim Saraçoğlunun tavsiyeleri💐

Eklentiler

• IMG_20200322_115246_104.jpg
    IMG_20200322_115246_104.jpg
    236,7 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20200322_115246_113.jpg
    IMG_20200322_115246_113.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20200322_115246_115.jpg
    IMG_20200322_115246_115.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 13
inşallah düzelir zamanla mehlikam o zaman:) uykusuzluk çok zor. senin bide üç taneler maşallah :) dinlenmeden yetişmek de zor olur.

oy ablalık mi yapiyo minik kuzu maşallah Süphan Allah😍😍
Evet canım, büyüklerin çok sıkıntısı yok maşaallah,evde oldukları için evi dağıtıyorlar gerçi, şuan kızım anakucaginda sallıyor ben mutfağı topluyorum, fırsat buldukça işleri gün içine yayarak yapacağım artık
kız kahvaltıda da muz yedi🤦 ha bire yerse öğlen yemeyecek yemek🙄

yaaaaa seni yerim ben😍😍😘

benim de kanım çok kaynıyor sana beybi 😍
Ne güzel canım yararlı şeyler yiyor çocuk, gerekli vitaminleri alır ne güzel 👍
geçmiş olsun canım ya:KK43: inşallah geçer akşama kadar 🙏🙏 bebeğin uyumasina çok sevindim. yakında herşey girecek düzene
İlk sefa güzel uyuduk ❤️ akşam saatlerce uğraştırdı ağlama noktasına geldiğim anlar oldu ama gece güzeldi hamdolsun 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X