- 12 Haziran 2019
- 17.556
- 106.464
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.101
Günaydın fıstıkGüüünayydıınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın fıstıkGüüünayydıınnnn
Takip ediyorum ama pat diye dalmak istemedimFeslegen Kokulu Nane neden bu topige gelmiysen hiccc
Evet aşk sorhosu avradim ben aasskkdoğru anlıyoruz yani
Geçmiş olsun mehlikam miniğini sev benim yerime inşallah gerek kalmaz ya hastaneye gitmeyeGünaydın kızlar, kahvaltı yaptık çay içiyorum, miniğim bu gece iyi uyudu maşaallah, biz de erken kalktık, büyük oğlumun ateşi kslmadi karnı ağrıyor, kaç gündür bir şey yemedi ama sürekli WC ye gidiyor,bir deri bir kemik resmen,zaten zayıftı iyice zayıfladı, patates hasladim, şekerli su yaptım, onları da az yiyip icti, karnına acı elma yağıyla masaj yaptım ,hastaneye gitmemek için direndik ama akşama kadar geçmezse eşim gelince hastaneye götürecek,
Benim oğlan da fazladan muz yemek için şirinlik yapıyor her seferinde
Karşılıklı kaynaşıyoruz yani
Evet aşk sorhosu avradim ben aasskk
Günaydın kızlar, kahvaltı yaptık çay içiyorum, miniğim bu gece iyi uyudu maşaallah, biz de erken kalktık, büyük oğlumun ateşi kslmadi karnı ağrıyor, kaç gündür bir şey yemedi ama sürekli WC ye gidiyor,bir deri bir kemik resmen,zaten zayıftı iyice zayıfladı, patates hasladim, şekerli su yaptım, onları da az yiyip icti, karnına acı elma yağıyla masaj yaptım ,hastaneye gitmemek için direndik ama akşama kadar geçmezse eşim gelince hastaneye götürecek,
kk birinci noteri ımm şalını paylaştın mı ben mi görmedim acaba
Hmmmm pekaalaaa pekalaaaaayok canım :) paylasmadim K Kendinisevenbirii gibi yoğun aktivitelerim oldu bakamadim şala
Hmmmm pekaalaaa pekalaaaaa
Başım gece yine başladı samdanım, sabah uyandım hala ağrıyordu. O yüzden yattım ben de. Daha yeni başlıcamsen naptın bakalım hangi konuları bitirdin bu saate kadar
Başım gece yine başladı samdanım, sabah uyandım hala ağrıyordu. O yüzden yattım ben de. Daha yeni başlıcam
Oouuvvvvv şal da neymiş diyosun yağğnniii hmm anladimmmyok canım :) paylasmadim K Kendinisevenbirii gibi yoğun aktivitelerim oldu bakamadim şala
Oouuvvvvv şal da neymiş diyosun yağğnniii hmm anladimmm
Evet canım, büyüklerin çok sıkıntısı yok maşaallah,evde oldukları için evi dağıtıyorlar gerçi, şuan kızım anakucaginda sallıyor ben mutfağı topluyorum, fırsat buldukça işleri gün içine yayarak yapacağım artıkinşallah düzelir zamanla mehlikam o zaman:) uykusuzluk çok zor. senin bide üç taneler maşallah :) dinlenmeden yetişmek de zor olur.
oy ablalık mi yapiyo minik kuzu maşallah Süphan Allah
Ne güzel canım yararlı şeyler yiyor çocuk, gerekli vitaminleri alır ne güzelkız kahvaltıda da muz yedi ha bire yerse öğlen yemeyecek yemek
yaaaaa seni yerim ben
benim de kanım çok kaynıyor sana beybi
İlk sefa güzel uyuduk akşam saatlerce uğraştırdı ağlama noktasına geldiğim anlar oldu ama gece güzeldi hamdolsungeçmiş olsun canım ya inşallah geçer akşama kadar bebeğin uyumasina çok sevindim. yakında herşey girecek düzene
Sağol canım, inşaallahGeçmiş olsun mehlikam miniğini sev benim yerime inşallah gerek kalmaz ya hastaneye gitmeye