Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy Allahım, bana da oğlunun enerjisiindeeenn Amiin

Gündüz uyumuyor mu hiç samdanım kii

şimdi yüzüme kafa atti sinirlenip babasina bıraktım. uyumadı daha. ama normalde uyur öğlen savaş vere vere.

tam çocuk gözünü kapattı. uykuya dalarken esim eve geldi nerdeydi diye sorarsan arabaya marti pislemis boya yanığı olmasin diye silmesi lazımmış yaşlılar gibi hergun gidecek bisey buluyo dışarıya.

Haklisindir ben sana naparsan sebebni bilmesemde kefilim canim ona suphem yok ...
Koca iyi bisey olsa adina koca demezlerdi derler ya bi kocakadin fallamasi
Simdi gelecek benimki kahvaltilik hazirliyorum c.tesileri ona yer ondan sonra 8 e dek uyuyacak pazara gidiyordum normalde tabi 2 haftadir gitmiyorum yorgunlk disinda benm esimde seker vs acisindan da belirtiler var aslnda ama doktora gitmedigi icin tani konulamiyor

Annem de oyle evde olmaktan sklmaz normalde de evden pek cikmaz ben kime cektiysem
Dun gece okdr uzuldm stres oldmya hele vaka sayisini filan duyunca gece ... sabah kafam kadr bi sivilcem cikmis cenemde hakikaten stres vucuda iyi gelmiyor vucut aninda tepki veriyo

Yaa yerim seni been senin ki tam anneci demekki benim kız tam babacı olduğundan en çok babasıyla oyun oynar anlaşır yalan yok bana o konuda çok desteği vardır eşimin

seni yerim ben eşime sorsan ben haksizim çay herkes kendi açısından anlatiyo işte.

şeker olması için kikolu olmasına da gerek yok üstelik değil mi şu corona geçsin de gider inşallah çayım
pazara gitmiyosan sebze meyveyi kim aliyo benim koca hergun dışarda. bı gün geç ciksin başlıyo huysuzluga. almicam yakında eve

sakin olmaya çalış cayim ya zor günlerden geçiyoruz ama çok şükür vak hala sağlıklıyız. bı şekilde atlaticaz.
valla ben istediğim gibi olmayacaksa kendi halimde takilmayi tercih ederim. kuzenim senin gibi ama. yeterki gezme dolaşma de. onun deyimiyle uçarak gidiyo benim çok şartım var çıkıp dolaşmak için

Yaa yerim seni been senin ki tam anneci demekki benim kız tam babacı olduğundan en çok babasıyla oyun oynar anlaşır yalan yok bana o konuda çok desteği vardır eşimin

bı kiz doguramadik ki işte anneciden ziyade aşırı hareketli ilgi bekleyen bı çocuk. sürekli oyalamak çok yorucu oluyo:) mesela babasi uyutamamis hala ayağımda sallıyorum uyusun diye.

Esime soyluyorum meyve sebze biseyler ne ihtiyac varsa smdi gelirken aldi biseyler mesela ben de marketten patates karnibahar sogan vs almistim oyle idsre ediyoruz pazara gittigmdeki gbi iyi urun olmuyor ama napalim yaa ... esin nereye gidiyo hergun alisverise filan mi yoksa gezmeye mi gezmeye filansa alma bence de

Tabi cnm saglik herseyin basi suan zor gelmiyor ama normal zaman icjn bende oyleyim mesela 10 gun evde olayim is guc vs severek yapmam ama biyere gudeceksem o gun yemegm yoksa enerjik bi seklde yapar giderim hic yorulmam annemde sasiriyo bana usenmiyosunda diyo cocukla yurumeli etmeli zorlu yerlere de gttgm coktur calisan insan evde duramiyor ondan samdanim calisirken cumadan alisverisimi yapar c.tesi pazara bile cikmazdim cmtesi pazar hic evden cikmak istemezdim ....

Evet canım işte uyku bölünmesinin sonuçları biraz da
Aynen ben de uyusa da uyusam diye 11 e kadar yataktan çıkmadım, 5 ten 6,5 a kadar uyanık durdu, sonra uyur heralde dedim sabah 7,5 olmadan kızımın sesine uyandı, sonra da sürekli mizmizlanarak uyudu,yat kalk yat kalk bir tuhaf oldum ben de

Uyuyunca en azından o arada dinlenirsin samdanım

Ayy duramıyorlar sahiden, yeterki bi bahane olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…