- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #83.861
Ayy Allahım, bana da oğlunun enerjisiindeeenn Amiin
Gündüz uyumuyor mu hiç samdanım kii
Haklisindir ben sana naparsan sebebni bilmesemde kefilim canim ona suphem yok ...çay bir haftadır evde. benim eşim normal polis düzeninden farklı çalışıyo görevi nedeniyle. yani yorulduğu haliyle normal hali arasında fark yokbak bir gün işe gidip bi gün evde olduğu zaman da sürekli uyuyodu. 10 gün 15 gün araliksiz gece gündüz çalıştığında da uyuyodu. bi hafta evde olup yorumladığında da uyuyo
yani ben eşime karşı gaddarim ama haklı sebeplerim var :) ben gece gündüz uyumayip ağlayan çocuğa bakarken o uyuyodu. benim ateşim varken izin alıp yanimda kalacağına sehir dışına çıkıp gelince bide yatıp uyuyodu. benim eşim naiflikten anlamadığı için anladığı dilden konuşuyorum:)
Annem de oyle evde olmaktan sklmaz normalde de evden pek cikmaz ben kime cektiysemişte adamlar başımızdan neler geçti bi grip için yaptıklarına bak diyolardir
diyanet işleri başkanı açıklama yapıyo ama onu da dinlemiyolar.
sen de stres olma artık daha fazla nurum. stres bağışıklığı düşürür
valla pencereden bile bakmıyorumbenim için çok zor geçmiyo ev aslında:)
Yaa yerim seni been senin ki tam anneci demekki benim kız tam babacı olduğundan en çok babasıyla oyun oynar anlaşır yalan yok bana o konuda çok desteği vardır eşiminay kahkaha attım yaaaiyi ki sen uyuyosun diye kızına bakiyo
benim eşim uyur çocuğa bakmaz çoğu zaman imzosum. ben hep erken kalkar asır hareketli veletimle uğraşırken kriz gecirmemek için deli taklidi yaparımsahiden deli de olabilirim garantisi yok
bendede evde hayat var yazıyo çaydaşım kaynanamın ki vodafone bitek onda evdekal yazıyo sadeceSen yazınca farkettim evde hayat var yazıyor
operatörün neyse hani yukarda yazıyo yaa orda benim türkcell olduğundan evde hayat var yazıyo kayınvalideminkinde evdekal yazıyo kuzumm onu didim ben :))))Bu nedir canım haberim yok da
Çok geçmiş olsun kuzum tez vakitte atlasınlar sağlıklarına kavuşsunlar inşallah.Slm kızlar ,yeni kahvaltı yapıyoruz kızımla,oğlum hasta iştahsız küçük oğlanı da uyuttum
Şamdanım kimiside cami kapalı diye caminin kapısını falan tekmeliyormuş sinirdencamileri gidip kontrol edenler varmis kapali mi diye
Haklisindir ben sana naparsan sebebni bilmesemde kefilim canim ona suphem yok ...
Koca iyi bisey olsa adina koca demezlerdi derler ya bi kocakadin fallamasi
Simdi gelecek benimki kahvaltilik hazirliyorum c.tesileri ona yer ondan sonra 8 e dek uyuyacakpazara gidiyordum normalde tabi 2 haftadir gitmiyorum yorgunlk disinda benm esimde seker vs acisindan da belirtiler var aslnda ama doktora gitmedigi icin tani konulamiyor
Annem de oyle evde olmaktan sklmaz normalde de evden pek cikmaz ben kime cektiysem
Dun gece okdr uzuldm stres oldmya hele vaka sayisini filan duyunca gece ... sabah kafam kadr bi sivilcem cikmis cenemde hakikaten stres vucuda iyi gelmiyor vucut aninda tepki veriyo
Evet canımÇocuklu ev belli oluyor, sizin de bugünkü ilk öğününüz mü?
Yaa yerim seni been senin ki tam anneci demekki benim kız tam babacı olduğundan en çok babasıyla oyun oynar anlaşır yalan yok bana o konuda çok desteği vardır eşimin
Esime soyluyorum meyve sebze biseyler ne ihtiyac varsa smdi gelirken aldi biseyler mesela ben de marketten patates karnibahar sogan vs almistim oyle idsre ediyoruz pazara gittigmdeki gbi iyi urun olmuyor ama napalim yaa ... esin nereye gidiyo hergun alisverise filan mi yoksa gezmeye mi gezmeye filansa alma bence deseni yerim beneşime sorsan ben haksizim çay herkes kendi açısından anlatiyo işte.
şeker olması için kikolu olmasına da gerek yok üstelik değil mişu corona geçsin de gider inşallah çayım
pazara gitmiyosan sebze meyveyi kim aliyobenim koca hergun dışarda. bı gün geç ciksin başlıyo huysuzluga. almicam yakında eve
Hmmm tamam canım bende bir şey yazmıyor turktelekom bimcelloperatörün neyse hani yukarda yazıyo yaa orda benim türkcell olduğundan evde hayat var yazıyo kayınvalideminkinde evdekal yazıyo kuzumm onu didim ben :))))
Tabi cnm saglik herseyin basi suan zor gelmiyor ama normal zaman icjn bende oyleyim mesela 10 gun evde olayim is guc vs severek yapmam ama biyere gudeceksem o gun yemegm yoksa enerjik bi seklde yapar giderim hic yorulmam annemde sasiriyo bana usenmiyosunda diyo cocukla yurumeli etmeli zorlu yerlere de gttgm coktursakin olmaya çalış cayim yazor günlerden geçiyoruz ama çok şükür vak hala sağlıklıyız. bı şekilde atlaticaz.
valla ben istediğim gibi olmayacaksa kendi halimde takilmayi tercih ederim. kuzenim senin gibi ama. yeterki gezme dolaşma de. onun deyimiyle uçarak gidiyobenim çok şartım var çıkıp dolaşmak için
Evet Urfa'da birisi Müslümanlar nerdesiniz diyorduŞamdanım kimiside cami kapalı diye caminin kapısını falan tekmeliyormuş sinirden
Amin imzosumm teşekkürlerÇok geçmiş olsun kuzum tez vakitte atlasınlar sağlıklarına kavuşsunlar inşallah.
Aynen ben de uyusa da uyusam diye 11 e kadar yataktan çıkmadım, 5 ten 6,5 a kadar uyanık durdu, sonra uyur heralde dedim sabah 7,5 olmadan kızımın sesine uyandı, sonra da sürekli mizmizlanarak uyudu,yat kalk yat kalk bir tuhaf oldum ben deEvet canımişte uyku bölünmesinin sonuçları biraz da
Uyuyunca en azından o arada dinlenirsin samdanımşimdi yüzüme kafa attisinirlenip babasina bıraktım. uyumadı daha. ama normalde uyur öğlen savaş vere vere.
tam çocuk gözünü kapattı. uykuya dalarken esim eve geldinerdeydi diye sorarsan arabaya marti pislemis boya yanığı olmasin diye silmesi lazımmış yaşlılar gibi hergun gidecek bisey buluyo dışarıya.