Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar operatörlerin telefonlarda başlattığı şu evdekal meselesi yokmu en güzelini türkcell yapmış yemin ederim evde hayat var diyerek vodafone direkt evdekal diyo bu evdekal da evde kalmışlara gelsin ozaman
Bu nedir canım haberim yok da

Kızlar operatörlerin telefonlarda başlattığı şu evdekal meselesi yokmu en güzelini türkcell yapmış yemin ederim evde hayat var diyerek vodafone direkt evdekal diyo bu evdekal da evde kalmışlara gelsin ozaman
Sen yazınca farkettim evde hayat var yazıyor

ay kahkaha attım yaaa iyi ki sen uyuyosun diye kızına bakiyo

benim eşim uyur çocuğa bakmaz çoğu zaman imzosum. ben hep erken kalkar asır hareketli veletimle uğraşırken kriz gecirmemek için deli taklidi yaparım sahiden deli de olabilirim garantisi yok

Valla uyku ustune erkeklern cogu boyle heralde de bilemiyorm benmki kadar uyuyan varmidir firsati olsa uyur hpp yorulmaz doymaz gecen hafta bi gun dunya uyku gunuydu kutladim onun gununu

ama senin eşinin hakkı çay. adam çok yoruluyo. benimki tembel hayvan gibi evde yatiyo uyuyo oturuyo tv izliyo yatiyo uyuyo ben bu kadar enerjisiz uyuşuk bi insan değilim ama benim de enerjimi düşürüyo

Bu arada geçmiş olsun nesi var acaba?
Sağol canım, boynum ağrıyor diye başladı iki gün önce, sonra karnı ağrımaya başladı,dün ateşi 37 ydi, bugün 38 çıktı sabah, bir de ishal gibi sürekli WC ye gidiyor, bir sey yemiyor, sabah ateş düşürücü verdim düştü ateşi
Geçmiş olsun canım benim çocuklarım da bu ara çok iştahsız
Sağol canım, oğlum da sabahtan beri sadece bir bardak soya sütü içti, dün sadece bir tabsh Makarna yedi bir bardakta süt içti, gün boyu yediği bu

ama senin eşinin hakkı çay. adam çok yoruluyo. benimki tembel hayvan gibi evde yatiyo uyuyo oturuyo tv izliyo yatiyo uyuyo ben bu kadar enerjisiz uyuşuk bi insan değilim ama benim de enerjimi düşürüyo
Evet gercekten yoruluyor hakkini yiyemem ama uykuyu sevdigi de bi gercek kurban bayramnda 4 gun uyudu en son ben kizimi aldim kendi basima gezmeye gidiyordum ki bende glebilirmiyim diyip oda geldi
Ayrica seninkide polis yani kolaymi canim o da yoruluyordur samdan yaaa sen herkese karsi cok naifsin ama esine uyuzlugundan gaddar misin biraz ne

camileri gidip kontrol edenler varmis kapali mi diye
Ya kardesimm evinde kilabilirsin secde sadwce camiide yokki bu israr kiyamet bize gercek kiyameti getirecek gece cok fenaydim da bugun iyiyim sukur gece cok agladm desarj oldm ☺ hava da oyle guzelki bugun ah ah Allah im kiymetini bilemedikkk mubarek gun hayrina afffeylesin bizi

Hepinizin kandili mubarek olsun bu arada dualar edelim birbirimiz icin

Ayy Allahım, bana da oğlunun enerjisiindeeenn Amiin

Gündüz uyumuyor mu hiç samdanım kii

çay bir haftadır evde. benim eşim normal polis düzeninden farklı çalışıyo görevi nedeniyle. yani yorulduğu haliyle normal hali arasında fark yok bak bir gün işe gidip bi gün evde olduğu zaman da sürekli uyuyodu. 10 gün 15 gün araliksiz gece gündüz çalıştığında da uyuyodu. bi hafta evde olup yorumladığında da uyuyo

yani ben eşime karşı gaddarim ama haklı sebeplerim var :) ben gece gündüz uyumayip ağlayan çocuğa bakarken o uyuyodu. benim ateşim varken izin alıp yanimda kalacağına sehir dışına çıkıp gelince bide yatıp uyuyodu. benim eşim naiflikten anlamadığı için anladığı dilden konuşuyorum:)

işte adamlar başımızdan neler geçti bi grip için yaptıklarına bak diyolardir

diyanet işleri başkanı açıklama yapıyo ama onu da dinlemiyolar.

sen de stres olma artık daha fazla nurum. stres bağışıklığı düşürür
valla pencereden bile bakmıyorum benim için çok zor geçmiyo ev aslında:)

Hayırlı kandiller dualarımız oruçlarımız kabul olur inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…