Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napiiim samdanım kahvaltı yaptıım bu ara çamaşır yıkamaya kafayı takmış durumdayım yine makineyi çalıştırdım derse başlıcam

Sen nasılsın napıyosuun samdanım

valla bence haklısın nurum. yıka bol bol
ohh tam ders zamani zaten güzel güzel çalış :) yanına da kahveni al :)

ben de aşırı yorgundum. yeni kalktim. esim kahvaltı hazırlamıştı kahvaltı yapcam:)

valla bence haklısın nurum. yıka bol bol
ohh tam ders zamani zaten güzel güzel çalış :) yanına da kahveni al :)

ben de aşırı yorgundum. yeni kalktim. esim kahvaltı hazırlamıştı kahvaltı yapcam:)
Aynenn tam beni anlattın samdanım kahvesiz olmaz

Oğluşun etkinlikleri mii yordu samdanım maşallahh hepimizi devirir enerji var vallahi minikte öyle anlıyorum burdan

mmm afiyet olsun eşin de iyi hazırlamış bakk yiğidi öldür hakkını yeme

günaydın şamdanım valla nasıl oliyim takılıyorum evde kahvaltı yaptık az önce şimdi kahve yapıcam eşimle yudumlicaz
sen nasılsın nasıl gidiyo

ben de biraz geç kalktim. oğlumla suluboya yaptık kahve yapicam şimdi eşim uyuyo. benim kocadan hayır yok imzos

ben de kahve içicem

oğlum etkinliklerin uslu uslu yapsa onu etkinliğe boğarim nurum adami yerinde tutamıyoruz ki ama çok şükür biraz suluboya yaptı oturarak:)

sabah kendi kalkmadi ki kalk diye ben zorla kaldirdim cay koydu iki üç tane kahvaltılık cikarmis yaptığım poğaçalari koymuş:)
şimdi de kış uykusunda

ben de biraz geç kalktim. oğlumla suluboya yaptık kahve yapicam şimdi eşim uyuyo. benim kocadan hayır yok imzos
Eşin evdeki günlerini uyuyarak geçiriyo demekki benimki uyumayı pek sevmez genelde erken kalkmayı sever bende tam tersi uyumayı severim şamdanım ama pek mümkün olmuyo benim uyumam 2 tane cellatlarım var başıma dikilen acıktık hadi kalk bütün gün uyucakmısın diye uyandırıyolar beni

benim bi tane neyseki cellatim anne beni sakla, anne hadi kalk kahvaltı saati kahvaltı hazirla, yumurta pişir diye diye 40 kere geldi sağolsun

benim esim ve ailesi kutup sülalesi imzosum ful uyuyolar. insan o kadar uykuyla yorulur yahu

Yeriim onu yaaa ama sürekli hareket halinde bi çocuk cidden sabır lazım samdanım

Olsun olsun o da bişey bide bişeyler yapayım derken mutfak da batabilirdi

Yeriim onu yaaa ama sürekli hareket halinde bi çocuk cidden sabır lazım samdanım

Olsun olsun o da bişey bide bişeyler yapayım derken mutfak da batabilirdi

tenezzül etmez hazirlamaya nurum eskiden yapardi ama artık elini sürmüyo maşallah

sabır çeke çeke akşam ediyoruz nurum :) geçen gün takla atmayi öğrendi. bakıyorum çok kosuyo şimdi takla atcaz diyorum. olduğu yerde bikana kadar takla attiriyorum jimnastik yaptırıyorum sonra birazcik oturuyo yorulup

Tam benlik keşke benim eşimle kızımda sevse uyumayı negüzel tüm gün uyusak baba kız cin gibiler mübarek bazen isyan ediyorum yeter artık saçımı süpürge ettim size sadece uyumak istiyorum beni rahat bırakın diye ama gürültüleri bitmiyorki eşimin kızıma yüksek sesle bağıra bağıra kızııııımmmm annen uyuyoooo gel burayaaa ses yapmaaaa demesi yetiyo uyanmama gelde uyu tekrar

Valla uyku ustune erkeklern cogu boyle heralde de bilemiyorm benmki kadar uyuyan varmidir firsati olsa uyur hpp yorulmaz doymaz gecen hafta bi gun dunya uyku gunuydu kutladim onun gununu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…