- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.257
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #83.821
Napiiim samdanım kahvaltı yaptıımgünaydın nurumnapiyosun
Napiiim samdanım kahvaltı yaptıımbu ara çamaşır yıkamaya kafayı takmış durumdayım yine makineyi çalıştırdım derse başlıcam
Sen nasılsın napıyosuun samdanım
günaydın şamdanım valla nasıl oliyim takılıyorum evde kahvaltı yaptık az önce şimdi kahve yapıcam eşimle yudumlicazgünaydın imzos:) :) napiyosun nasılsın:)
Aynenn tam beni anlattın samdanım kahvesiz olmazvalla bence haklısın nurum. yıka bol bol
ohh tam ders zamani zaten güzel güzel çalış :) yanına da kahveni al :)
ben de aşırı yorgundum. yeni kalktim. esim kahvaltı hazırlamıştı kahvaltı yapcam:)
Büsüm günaydın nasılsın iyimisinGünaydın canlarım
günaydın şamdanım valla nasıl oliyim takılıyorum evde kahvaltı yaptık az önce şimdi kahve yapıcam eşimle yudumlicaz
sen nasılsın nasıl gidiyo
Aynenn tam beni anlattın samdanım kahvesiz olmaz
Oğluşun etkinlikleri mii yordu samdanım maşallahh hepimizi devirir enerji var vallahi minikte öyle anlıyorum burdan
mmm afiyet olsun eşin de iyi hazırlamış bakk yiğidi öldür hakkını yeme
Eşin evdeki günlerini uyuyarak geçiriyo demekkiben de biraz geç kalktim. oğlumla suluboya yaptıkkahve yapicam şimdi eşim uyuyo. benim kocadan hayır yok imzos
Eşin evdeki günlerini uyuyarak geçiriyo demekkibenimki uyumayı pek sevmez genelde erken kalkmayı sever bende tam tersi uyumayı severim şamdanım ama pek mümkün olmuyo benim uyumam 2 tane cellatlarım var başıma dikilen acıktık hadi kalk bütün gün uyucakmısın diye uyandırıyolar beni
Yeriim onu yaaaben de kahve içicem
oğlum etkinliklerin uslu uslu yapsa onu etkinliğe boğarim nurumadami yerinde tutamıyoruz ki ama çok şükür biraz suluboya yaptı oturarak:)
sabah kendi kalkmadi ki kalk diye ben zorla kaldirdimcay koydu iki üç tane kahvaltılık cikarmis yaptığım poğaçalari koymuş:)
şimdi de kış uykusunda
İyiyim imzoşummm sen nasılsınBüsüm günaydın nasılsın iyimisin
Geç bile kaldılar zaten bütün bankları nerdeyse yaşlılar kullanıyor.aynen bu şekiller ciddenbelediye banklari sökmeye başlamış önüne geçebilmek için
Yeriim onu yaaaama sürekli hareket halinde bi çocuk cidden sabır lazım samdanım
Olsun olsun o da bişeybide bişeyler yapayım derken mutfak da batabilirdi
Bende iyiyim büşüm evde pinekliyoruzİyiyim imzoşummm sen nasılsın
Tam benlik keşke benim eşimle kızımda sevse uyumayı negüzel tüm gün uyusakbenim bi tane neyseki cellatimanne beni sakla, anne hadi kalk kahvaltı saati kahvaltı hazirla, yumurta pişir diye diye 40 kere geldi sağolsun
benim esim ve ailesi kutup sülalesi imzosum ful uyuyolar. insan o kadar uykuyla yorulur yahu
Valla uyku ustune erkeklern cogu boyle heralde de bilemiyorm benmki kadar uyuyan varmidir firsati olsa uyur hpp yorulmaz doymazbenim bi tane neyseki cellatimanne beni sakla, anne hadi kalk kahvaltı saati kahvaltı hazirla, yumurta pişir diye diye 40 kere geldi sağolsun
benim esim ve ailesi kutup sülalesi imzosum ful uyuyolar. insan o kadar uykuyla yorulur yahu