- 4 Eylül 2018
- 18.740
- 72.077
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #83.841
Tunaydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nedir canım haberim yok daKızlar operatörlerin telefonlarda başlattığı şu evdekal meselesi yokmu en güzelini türkcell yapmış yemin ederim evde hayat var diyerek vodafone direkt evdekal diyo bu evdekal da evde kalmışlara gelsin ozaman
Afiyet olsun canım ben de birazdan minikleri doyurup sonra büyükleri doyuracagimSlm kızlar ,yeni kahvaltı yapıyoruz kızımla,oğlum hasta iştahsız küçük oğlanı da uyuttum
Sen yazınca farkettim evde hayat var yazıyorKızlar operatörlerin telefonlarda başlattığı şu evdekal meselesi yokmu en güzelini türkcell yapmış yemin ederim evde hayat var diyerek vodafone direkt evdekal diyo bu evdekal da evde kalmışlara gelsin ozaman
Bu arada geçmiş olsun nesi var acaba?Slm kızlar ,yeni kahvaltı yapıyoruz kızımla,oğlum hasta iştahsız küçük oğlanı da uyuttum
Geçmiş olsun canım benim çocuklarım da bu ara çok iştahsızSlm kızlar ,yeni kahvaltı yapıyoruz kızımla,oğlum hasta iştahsız küçük oğlanı da uyuttum
Geç bile kaldılar zaten bütün bankları nerdeyse yaşlılar kullanıyor.
Tam benlik keşke benim eşimle kızımda sevse uyumayı negüzel tüm gün uyusak baba kız cin gibiler mübarek bazen isyan ediyorum yeter artık saçımı süpürge ettim size sadece uyumak istiyorum beni rahat bırakın diye ama gürültüleri bitmiyorki eşimin kızıma yüksek sesle bağıra bağıra kızııııımmmm annen uyuyoooo gel burayaaa ses yapmaaaa demesi yetiyo uyanmama gelde uyu tekrar
Valla uyku ustune erkeklern cogu boyle heralde de bilemiyorm benmki kadar uyuyan varmidir firsati olsa uyur hpp yorulmaz doymaz gecen hafta bi gun dunya uyku gunuydu kutladim onun gununu
Sağol canım, boynum ağrıyor diye başladı iki gün önce, sonra karnı ağrımaya başladı,dün ateşi 37 ydi, bugün 38 çıktı sabah, bir de ishal gibi sürekli WC ye gidiyor, bir sey yemiyor, sabah ateş düşürücü verdim düştü ateşiBu arada geçmiş olsun nesi var acaba?
Sağol canım, oğlum da sabahtan beri sadece bir bardak soya sütü içti, dün sadece bir tabsh Makarna yedi bir bardakta süt içti, gün boyu yediği buGeçmiş olsun canım benim çocuklarım da bu ara çok iştahsız
Çocuklu ev belli oluyor, sizin de bugünkü ilk öğününüz mü?Afiyet olsun canım ben de birazdan minikleri doyurup sonra büyükleri doyuracagim
Delirmiş millet valla. Hele dün birisi vardı caminin kapısını tekmeliyordu urfada adam allaha ibadet için allahın evinin kqpısonı tekmeliyorcamileri gidip kontrol edenler varmis kapali mi diye
Evet gercekten yoruluyor hakkini yiyemem ama uykuyu sevdigi de bi gercek kurban bayramnda 4 gun uyudu en son ben kizimi aldim kendi basima gezmeye gidiyordum ki bende glebilirmiyim diyip oda geldiama senin eşinin hakkı çay. adam çok yoruluyo. benimki tembel hayvan gibi evde yatiyo uyuyo oturuyo tv izliyo yatiyo uyuyo ben bu kadar enerjisiz uyuşuk bi insan değilim ama benim de enerjimi düşürüyo
Ya kardesimm evinde kilabilirsin secde sadwce camiide yokki bu israr kiyamet bize gercek kiyameti getirecek gece cok fenaydim da bugun iyiyim sukur gece cok agladm desarj oldm ☺ hava da oyle guzelki bugun ah ah Allah im kiymetini bilemedikkk mubarek gun hayrina afffeylesin bizicamileri gidip kontrol edenler varmis kapali mi diye
Ayy Allahım, bana da oğlunun enerjisiindeeenn Amiintenezzül etmez hazirlamaya nurum eskiden yapardi ama artık elini sürmüyo maşallah
sabır çeke çeke akşam ediyoruz nurum :) geçen gün takla atmayi öğrendi. bakıyorum çok kosuyo şimdi takla atcaz diyorum. olduğu yerde bikana kadar takla attiriyorum jimnastik yaptırıyorum sonra birazcik oturuyo yorulup
Delirmiş millet valla. Hele dün birisi vardı caminin kapısını tekmeliyordu urfada adam allaha ibadet için allahın evinin kqpısonı tekmeliyor
Evet gercekten yoruluyor hakkini yiyemem ama uykuyu sevdigi de bi gercek kurban bayramnda 4 gun uyudu en son ben kizimi aldim kendi basima gezmeye gidiyordum ki bende glebilirmiyim diyip oda geldi
Ayrica seninkide polis yani kolaymi canim o da yoruluyordur samdan yaaa sen herkese karsi cok naifsin ama esine uyuzlugundan gaddar misin biraz ne
Ya kardesimm evinde kilabilirsin secde sadwce camiide yokki bu israr kiyamet bize gercek kiyameti getirecek gece cok fenaydim da bugun iyiyim sukur gece cok agladm desarj oldm ☺ hava da oyle guzelki bugun ah ah Allah im kiymetini bilemedikkk mubarek gun hayrina afffeylesin bizi
Hepinizin kandili mubarek olsun bu arada dualar edelim birbirimiz icin
Hayırlı kandiller dualarımız oruçlarımız kabul olur inşallahYa kardesimm evinde kilabilirsin secde sadwce camiide yokki bu israr kiyamet bize gercek kiyameti getirecek gece cok fenaydim da bugun iyiyim sukur gece cok agladm desarj oldm ☺ hava da oyle guzelki bugun ah ah Allah im kiymetini bilemedikkk mubarek gun hayrina afffeylesin bizi
Hepinizin kandili mubarek olsun bu arada dualar edelim birbirimiz icin