Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yarım bıraktığım örgüye donucem aksam nurum:) şimdi de kitap okusam fena olmaz :)

okuyacak doğru düzgün kitabim da yok
Ne örüyosun samdanım hiç öyle şeylerim yok yaa solağım ben

Kitap okuyamayalı o kadar zaman oldu ki KPSS kitaplarından fırsat bulup, alıp sınav sonrasına saklıyorum neler okuyorsun buldun mu güzel bi kitap

Ya devlet yetkilileri koronanın olduğu illeri ve sayıları açıklamıyorya yanlış değil mi? İnsanlarımız ciddiye almıyor hiç
Bence cok dogru. Hangi ilde oldugu aciklanirsa diger illere goc baslayacak bu sekilde virus her ile tasinacak ... koronovisur topigi var orayi takip edebilirsin virusle ilgili konusuluyor

Ben şimdi ahmet ümitin elveda güzel vatanımı okuyorum çok güzel tavsiye ederim tarihi roman da sayılır

Bence cok dogru. Hangi ilde oldugu aciklanirsa diger illere goc baslayacak bu sekilde virus her ile tasinacak ... koronovisur topigi var orayi takip edebilirsin virusle ilgili konusuluyor
Zaten çoğu insan kendi memleketine geldi ki gelebilecek durumdakiler. Bütün dünya ülkeleri açıklıyor bir de hemen hemen her şehre yayılmıştır diye düşünüyorum ben

Zaten çoğu insan kendi memleketine geldi ki gelebilecek durumdakiler. Bütün dünya ülkeleri açıklıyor bir de hemen hemen her şehre yayılmıştır diye düşünüyorum ben
Yayıldı belli zaten. Belki bugün 1000 vaka olacak ama ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyi inşaallah hepsine sabır ve şifa versin Rabbim su kandil günü hürmetine vakaların büyük kısmınin umre ve Avrupa'dan gelenlerden oluştuğunu düşünüyorum. O yüzden salgın olmaz gibi ama baksana millet sokakta geziyor. İllaki bulaşıyordur.

Evet umre ve avrupa dan bulaşma çoğu ben de 1100-1200 olur diye düşünüyorum. Zaten test yapılanların yüzde onu korona virüslü çok yüksek oran bir çok kişi grip ama hastaneye gitmiyor ya da test yapılmıyor belki de korona olduk grip sanıyoruz. Kolay bulaşıyor öldürme yüzdesi çok düşük Allahtan . İnşallah kosa zamanda geçer

Ayy inşallah 40.günde biter uzamaz. Gerçi 40tan sonra özre giriyor
Amin, salgın durumuna geçmiş,dün uzmanlar öyle diyordu, bu arada umreden ve yurtdışından önceki dönenler karantinaya alınmadı,çoktan her yere yayıldı bence,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…