- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #83.901
TeşekkürlerTmm kuzu afiyet olsun
Daha yeni içtim Mehlikacımm ,teşekkür ederim güzelim
Aa ne oruyorsun bakim bende orgu oruyorum tam ev hanimi moddyarım bıraktığım örgüye donucem aksam nurum:) şimdi de kitap okusam fena olmaz :)
okuyacak doğru düzgün kitabim da yok
Ne örüyosun samdanımyarım bıraktığım örgüye donucem aksam nurum:) şimdi de kitap okusam fena olmaz :)
okuyacak doğru düzgün kitabim da yok
Ben de diyecektim çay da örgücü diyeAa ne oruyorsun bakim bende orgu oruyorum tam ev hanimi modd
BEnde de 55 gün sürmüştü ya çok zordu valla nerdeyse duvarları tırmalayacaktımBenim lohusalık 40 gün sürse de 60 a dayanmıştı taş olsa catlar dilosum
Ayy inşallah 40.günde biter uzamaz. Gerçi 40tan sonra özre giriyorBugün 30. Gün
Amin hayırlı kandillerCanlarım kandiliniz mübarek olsun
Gönlünüzde ne varsa Allah katında duyulsun hayırla size dönsün inşallah
Hoş bulduk canım teşekkür ederimTeşekkür ederimhoşgeldiinniiz
Bence cok dogru. Hangi ilde oldugu aciklanirsa diger illere goc baslayacak bu sekilde virus her ile tasinacak ... koronovisur topigi var orayi takip edebilirsin virusle ilgili konusuluyorYa devlet yetkilileri koronanın olduğu illeri ve sayıları açıklamıyorya yanlış değil mi? İnsanlarımız ciddiye almıyor hiç
Ben şimdi ahmet ümitin elveda güzel vatanımı okuyorum çok güzel tavsiye ederim tarihi roman da sayılırNe örüyosun samdanımhiç öyle şeylerim yok yaa solağım ben
Kitap okuyamayalı o kadar zaman oldu ki KPSS kitaplarından fırsat bulup, alıp sınav sonrasına saklıyorumneler okuyorsun buldun mu güzel bi kitap
Zaten çoğu insan kendi memleketine geldi ki gelebilecek durumdakiler. Bütün dünya ülkeleri açıklıyor bir de hemen hemen her şehre yayılmıştır diye düşünüyorum benBence cok dogru. Hangi ilde oldugu aciklanirsa diger illere goc baslayacak bu sekilde virus her ile tasinacak ... koronovisur topigi var orayi takip edebilirsin virusle ilgili konusuluyor
Gördüm topiği teşekkür ederimmBence cok dogru. Hangi ilde oldugu aciklanirsa diger illere goc baslayacak bu sekilde virus her ile tasinacak ... koronovisur topigi var orayi takip edebilirsin virusle ilgili konusuluyor
Amin canım inşaallahCanlarım kandiliniz mübarek olsun
Gönlünüzde ne varsa Allah katında duyulsun hayırla size dönsün inşallah
Yayıldı belli zaten. Belki bugün 1000 vaka olacak ama ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyi inşaallah hepsine sabır ve şifa versin Rabbim su kandil günü hürmetineZaten çoğu insan kendi memleketine geldi ki gelebilecek durumdakiler. Bütün dünya ülkeleri açıklıyor bir de hemen hemen her şehre yayılmıştır diye düşünüyorum ben
Evet umre ve avrupa dan bulaşma çoğu ben de 1100-1200 olur diye düşünüyorum. Zaten test yapılanların yüzde onu korona virüslü çok yüksek oran bir çok kişi grip ama hastaneye gitmiyor ya da test yapılmıyor belki de korona olduk grip sanıyoruz. Kolay bulaşıyor öldürme yüzdesi çok düşük Allahtan . İnşallah kosa zamanda geçerYayıldı belli zaten. Belki bugün 1000 vaka olacak ama ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyi inşaallah hepsine sabır ve şifa versin Rabbim su kandil günü hürmetine❤ vakaların büyük kısmınin umre ve Avrupa'dan gelenlerden oluştuğunu düşünüyorum. O yüzden salgın olmaz gibi ama baksana millet sokakta geziyor. İllaki bulaşıyordur.
Ayy inşallah 40.günde biter uzamaz. Gerçi 40tan sonra özre giriyor
Amin, salgın durumuna geçmiş,dün uzmanlar öyle diyordu, bu arada umreden ve yurtdışından önceki dönenler karantinaya alınmadı,çoktan her yere yayıldı bence,Yayıldı belli zaten. Belki bugün 1000 vaka olacak ama ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyi inşaallah hepsine sabır ve şifa versin Rabbim su kandil günü hürmetine❤ vakaların büyük kısmınin umre ve Avrupa'dan gelenlerden oluştuğunu düşünüyorum. O yüzden salgın olmaz gibi ama baksana millet sokakta geziyor. İllaki bulaşıyordur.