Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mehlikam +18 de misin hemen geliyorum

fırına ekmek almaya gidiyo hiç bisey bulamazsa ekmek bayatliyomus kalinca

Ay okudum oldum gülmekten

çay alemsin ya hakkaten gezmek için yaratilmissin sen. çalışırken daha çok sıkılıyorum ben evde. is yerinde de kapalı ortamda kalıyoruz ya. ama bişey yapacak vakit kalmiyo işte.

zaten çalışınca evin temizliği eksiği yemeği alışverişi derken dinlenecek vakit bile olmuyo. İstanbuldan gidersek belki o zaman olur vaktimiz

Uyuyunca en azından o arada dinlenirsin samdanım

Ayy duramıyorlar sahiden, yeterki bi bahane olsun.

yarım bıraktığım örgüye donucem aksam nurum:) şimdi de kitap okusam fena olmaz :)

okuyacak doğru düzgün kitabim da yok

Gitme yoksa atlarim en yakin koprudennn

Seninle yakin oldugumu bilmek bile beni cok mutlu ediyioo bu gercek bakkk

Ya calisirken asla gezmeyi sevmiyodum isten cikali beri boyleyim

Kız senin bir konudaki yorumunu da okudum, somurup durmak,tukruk içinde falan,o neydi giizz, çok güldüm
Öyle ama bir süre sonra sıkıyor o ne beee öyle ağzın gözün salya tükürük içinde hep aynı fantazi kafayı sağa çevir sola cevir yakala tut bırak biraz nefes al geri bir daha haydeee sil baştan geriye dönelim

Hep sen yakalayıp tutma acıkta kocan yakalasin
Topik +18 e dönmeden ben sivisayim şuradan,
Kahve yapacim içen mi dilosum

bı kiz doguramadik ki işte anneciden ziyade aşırı hareketli ilgi bekleyen bı çocuk. sürekli oyalamak çok yorucu oluyo:) mesela babasi uyutamamis hala ayağımda sallıyorum uyusun diye.
Aah yaa cok yorucu oluyo samdanim o sekilde de kiyamam sana uyusun birazcikda sende dinlenmis olursun enazindan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…