Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kuzucum ya anlamaz mı çayım fark ediyorlar tabi ama sen mümkün olduğunca moralini yüksek tut ki eşin de kızın da öyle olsun.
İnşalah inşallah herşeyi kötü etkiledi

Ay kuzucum ya anlamaz mı çayım fark ediyorlar tabi ama sen mümkün olduğunca moralini yüksek tut ki eşin de kızın da öyle olsun.
İnşalah inşallah herşeyi kötü etkiledi
Ikiside uyuyor ben agliyorm ozellkle kizim cok duygulandirdi beni anne babama cok duskunum el salladim veda ettim onlara demesi cikmiyor aklmdan ... Allah gecinden versin onlara bisey olursa naparimm herkesn ana babasi baskadir elbet benmkiler de bana bambaskadirlar Allah im artik pskolojimiz iyice cokuyor simdi gene va kalar olumler aciklanir yakindir hep bu saatlerde acklaniyo

Çayım böyle olumsuz şeyler düşünüp üzme kendini. Allah gecinden versin. Hep dua etcez içimizi ferahlatmaya çalışıcaz. Hem bak eşin de öyle görürse seni daha çok üzülür. Erkekler böyle zmnlarda belli etmeseler de üzülüyorlar.

Aklını dağatacak bişeylerle meşgul olmaya çalış.

Bu gece saldim iyice iyi degilimm cnm kac gndur cok gucluydm de bugun annemle babami gorup sarilamamak onlardan ayrilirken bidaha ne zaman gorusebilecegiz bilememek onlari gozleri dolu gormek kizimin aglayisi ve onlari cok ozluyorum eve gitmeyelim demesi ..... neyse kizlar kmseyi de skmayaym gidiyim ben iyigeceler

Üzülme yarına güzel uyan olur mu. Güçlü olmamız lazım hepimizin

Canım üzülme lütfen inşaallah bulaşmadan geçip gidecek bu günler. Esin ne iş yapıyor ki?
İnşallah nihalim
Eşim cezaevinde çalışıyor canım,memur
Haklısın canım elbet zorlar,herkes sıkıntılı şuan,ülke çok çok zor dönemlerden geçiyor yine de rabbim bugunumuzu aratmasın ne diyebilirim, insallah bı çıkış kapısı açılır size de canım
Gelmesinler sakin dedm o da eve almam zaten dedi
Aslında sende gitsen iyi olur dedm
Serviste falan temasta bulundun mu dedim yok dedi
İns öyledir
Git sende test yaptır dedim bakalim
Bu serviste sonuçta toplu taşıma,eşime arabayla git izin almiyosan servis kullanma diyorum,beni dinlemiyor ya,vaka sayısı da vefat sayısı da arttı yine Allah'ım daha da başka acı vermesin

Amin bnde istemiyorm ama çok uzak iş yeri çok da yakıyor diye servisi kullanıyor

Bir hafta gitmeyecek ama yaa sonrasi

Keşke her ev sahibi sizin gibi vicdanlı olsa. Şu kötü zamanları bile fırsata çevirmeye çalışıyorlar, anlamıyorum vallahi nasıl vicdanları var, gece nasıl rahat rahat uyuyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çoğu yaşlı o insanların ya bi yandan da olseler de kurtulsa millet diyorum. en azından sonra bişey olduğunda ortalığı karistiramazlar Allah akıl fikir versin ne deyim
Yaşlıların olaya bakışı tam bu şekilde

Eklentiler

• F4F984E2-B045-4743-8F07-F94ABCAD1090.png
    506,4 KB · Görüntüleme: 13
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…