Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napiiim samdanım kahvaltı yaptıım 😋 bu ara çamaşır yıkamaya kafayı takmış durumdayım yine makineyi çalıştırdım 😊 derse başlıcam 🙍

Sen nasılsın napıyosuun samdanım 😍

valla bence haklısın nurum. yıka bol bol🙄
ohh tam ders zamani zaten güzel güzel çalış :) yanına da kahveni al :)

ben de aşırı yorgundum. yeni kalktim. esim kahvaltı hazırlamıştı kahvaltı yapcam:)

valla bence haklısın nurum. yıka bol bol🙄
ohh tam ders zamani zaten güzel güzel çalış :) yanına da kahveni al :)

ben de aşırı yorgundum. yeni kalktim. esim kahvaltı hazırlamıştı kahvaltı yapcam:)
Aynenn tam beni anlattın samdanım kahvesiz olmaz 😋

Oğluşun etkinlikleri mii yordu samdanım maşallahh hepimizi devirir enerji var vallahi minikte öyle anlıyorum burdan 😊

mmm afiyet olsun eşin de iyi hazırlamış bakk yiğidi öldür hakkını yeme 😊

günaydın şamdanım valla nasıl oliyim takılıyorum evde kahvaltı yaptık az önce şimdi kahve yapıcam eşimle yudumlicaz :KK53:
sen nasılsın nasıl gidiyo :KK36:

ben de biraz geç kalktim. oğlumla suluboya yaptık:KK70: kahve yapicam şimdi 😍 eşim uyuyo. benim kocadan hayır yok imzos:KK70:

Aynenn tam beni anlattın samdanım kahvesiz olmaz 😋

Oğluşun etkinlikleri mii yordu samdanım maşallahh hepimizi devirir enerji var vallahi minikte öyle anlıyorum burdan 😊

mmm afiyet olsun eşin de iyi hazırlamış bakk yiğidi öldür hakkını yeme 😊

ben de kahve içicem😍😍

oğlum etkinliklerin uslu uslu yapsa onu etkinliğe boğarim nurum:KK70: :KK70: adami yerinde tutamıyoruz ki🤦 ama çok şükür biraz suluboya yaptı oturarak:)

sabah kendi kalkmadi ki kalk diye ben zorla kaldirdim:KK70: cay koydu iki üç tane kahvaltılık cikarmis yaptığım poğaçalari koymuş:)
şimdi de kış uykusunda:KK70::KK70:

ben de biraz geç kalktim. oğlumla suluboya yaptık:KK70: kahve yapicam şimdi 😍 eşim uyuyo. benim kocadan hayır yok imzos:KK70:
Eşin evdeki günlerini uyuyarak geçiriyo demekki :KK70: benimki uyumayı pek sevmez genelde erken kalkmayı sever bende tam tersi uyumayı severim şamdanım :KK70: ama pek mümkün olmuyo benim uyumam 2 tane cellatlarım var başıma dikilen acıktık hadi kalk bütün gün uyucakmısın diye uyandırıyolar beni :olamaz:

Eşin evdeki günlerini uyuyarak geçiriyo demekki :KK70: benimki uyumayı pek sevmez genelde erken kalkmayı sever bende tam tersi uyumayı severim şamdanım :KK70: ama pek mümkün olmuyo benim uyumam 2 tane cellatlarım var başıma dikilen acıktık hadi kalk bütün gün uyucakmısın diye uyandırıyolar beni :olamaz:

benim bi tane neyseki cellatim:KK70: :KK70: anne beni sakla, anne hadi kalk kahvaltı saati kahvaltı hazirla, yumurta pişir diye diye 40 kere geldi sağolsun:KK70: :KK70:

benim esim ve ailesi kutup sülalesi imzosum ful uyuyolar. insan o kadar uykuyla yorulur yahu:KK70:

ben de kahve içicem😍😍

oğlum etkinliklerin uslu uslu yapsa onu etkinliğe boğarim nurum:KK70: :KK70: adami yerinde tutamıyoruz ki🤦 ama çok şükür biraz suluboya yaptı oturarak:)

sabah kendi kalkmadi ki kalk diye ben zorla kaldirdim:KK70: cay koydu iki üç tane kahvaltılık cikarmis yaptığım poğaçalari koymuş:)
şimdi de kış uykusunda:KK70::KK70:
Yeriim onu yaaa 😂 ama sürekli hareket halinde bi çocuk cidden sabır lazım samdanım 😊

Olsun olsun o da bişey 😊 bide bişeyler yapayım derken mutfak da batabilirdi 😂

Yeriim onu yaaa 😂 ama sürekli hareket halinde bi çocuk cidden sabır lazım samdanım 😊

Olsun olsun o da bişey 😊 bide bişeyler yapayım derken mutfak da batabilirdi 😂

tenezzül etmez hazirlamaya nurum:KK70: :KK70: eskiden yapardi ama artık elini sürmüyo maşallah 🤦

sabır çeke çeke akşam ediyoruz nurum :) geçen gün takla atmayi öğrendi. bakıyorum çok kosuyo şimdi takla atcaz diyorum. olduğu yerde bikana kadar takla attiriyorum:KK70: jimnastik yaptırıyorum:KK70: :KK70: sonra birazcik oturuyo yorulup :KK70:

benim bi tane neyseki cellatim:KK70: :KK70: anne beni sakla, anne hadi kalk kahvaltı saati kahvaltı hazirla, yumurta pişir diye diye 40 kere geldi sağolsun:KK70: :KK70:

benim esim ve ailesi kutup sülalesi imzosum ful uyuyolar. insan o kadar uykuyla yorulur yahu:KK70:
Tam benlik keşke benim eşimle kızımda sevse uyumayı negüzel tüm gün uyusak :KK53: baba kız cin gibiler mübarek bazen isyan ediyorum yeter artık saçımı süpürge ettim size sadece uyumak istiyorum beni rahat bırakın diye :KK70: ama gürültüleri bitmiyorki eşimin kızıma yüksek sesle bağıra bağıra kızııııımmmm annen uyuyoooo gel burayaaa ses yapmaaaa demesi yetiyo uyanmama gelde uyu tekrar :olamaz:

Valla uyku ustune erkeklern cogu boyle heralde de bilemiyorm benmki kadar uyuyan varmidir firsati olsa uyur hpp yorulmaz doymaz 🤣 gecen hafta bi gun dunya uyku gunuydu kutladim onun gununu 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X