Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagol canim insallah
Asiri duygusalim suan kizim babamlardan ayrilirken okdr iclendi agladi ki ben onlari cok ozluyorum el salladim veda ettim onlara diyor mahvetti beni
Eskisi gbi sk sk onlari goremeyecgni biliyor yavrum disari sk sk cikmayacagmizi ya nasil bi surec herkes hersey etkilendiii Allah im tez kurtarsin bizi insallah tum ulkemizi ve de dunyamizi
Ay kuzucum ya anlamaz mı çayım fark ediyorlar tabi ama sen mümkün olduğunca moralini yüksek tut ki eşin de kızın da öyle olsun.
İnşalah inşallah herşeyi kötü etkiledi 😐

Ay kuzucum ya anlamaz mı çayım fark ediyorlar tabi ama sen mümkün olduğunca moralini yüksek tut ki eşin de kızın da öyle olsun.
İnşalah inşallah herşeyi kötü etkiledi 😐
Ikiside uyuyor ben agliyorm ozellkle kizim cok duygulandirdi beni anne babama cok duskunum el salladim veda ettim onlara demesi cikmiyor aklmdan ... Allah gecinden versin onlara bisey olursa naparimm herkesn ana babasi baskadir elbet benmkiler de bana bambaskadirlar Allah im artik pskolojimiz iyice cokuyor simdi gene va kalar olumler aciklanir yakindir hep bu saatlerde acklaniyo

Ikiside uyuyor ben agliyorm ozellkle kizim cok duygulandirdi beni anne babama cok duskunum el salladim veda ettim onlara demesi cikmiyor aklmdan ... Allah gecinden versin onlara bisey olursa naparimm herkesn ana babasi baskadir elbet benmkiler de bana bambaskadirlar Allah im artik pskolojimiz iyice cokuyor simdi gene va kalar olumler aciklanir yakindir hep bu saatlerde acklaniyo
Çayım böyle olumsuz şeyler düşünüp üzme kendini. Allah gecinden versin. Hep dua etcez içimizi ferahlatmaya çalışıcaz. Hem bak eşin de öyle görürse seni daha çok üzülür. Erkekler böyle zmnlarda belli etmeseler de üzülüyorlar.

Aklını dağatacak bişeylerle meşgul olmaya çalış. ❤️

Çayım böyle olumsuz şeyler düşünüp üzme kendini. Allah gecinden versin. Hep dua etcez içimizi ferahlatmaya çalışıcaz. Hem bak eşin de öyle görürse seni daha çok üzülür. Erkekler böyle zmnlarda belli etmeseler de üzülüyorlar.

Aklını dağatacak bişeylerle meşgul olmaya çalış. ❤
Bu gece saldim iyice iyi degilimm cnm kac gndur cok gucluydm de bugun annemle babami gorup sarilamamak onlardan ayrilirken bidaha ne zaman gorusebilecegiz bilememek onlari gozleri dolu gormek kizimin aglayisi ve onlari cok ozluyorum eve gitmeyelim demesi ..... neyse kizlar kmseyi de skmayaym gidiyim ben iyigeceler

Bu gece saldim iyice iyi degilimm cnm kac gndur cok gucluydm de bugun annemle babami gorup sarilamamak onlardan ayrilirken bidaha ne zaman gorusebilecegiz bilememek onlari gozleri dolu gormek kizimin aglayisi ve onlari cok ozluyorum eve gitmeyelim demesi ..... neyse kizlar kmseyi de skmayaym gidiyim ben iyigeceler
Üzülme yarına güzel uyan olur mu. Güçlü olmamız lazım hepimizin ❤️

Canım üzülme lütfen inşaallah bulaşmadan geçip gidecek bu günler. Esin ne iş yapıyor ki?
İnşallah nihalim 😣
Eşim cezaevinde çalışıyor canım,memur
Aminn canim tabiki saglik herseyin basi Allah korusun hepimizi
Evde yanimda olsun tabiki mutlu olurum kafam rahat olur hastalk acisindan ama diger yandan evimiz kredi ayrica ihtiyaclar su bu yani maasla ev zor donuyo maas yokken 😢😢 hadi ben okdr sknti etmesemde esim psikolojik bambaska bi sekle girer stresli sinirli mutsuz olur bunu biliyorum her yonden huzur gider
Haklısın canım elbet zorlar,herkes sıkıntılı şuan,ülke çok çok zor dönemlerden geçiyor😣 yine de rabbim bugunumuzu aratmasın ne diyebilirim, insallah bı çıkış kapısı açılır size de canım :KK43:
Gelmesinler sakin dedm o da eve almam zaten dedi
Aslında sende gitsen iyi olur dedm :KK70:
Serviste falan temasta bulundun mu dedim yok dedi
İns öyledir
Git sende test yaptır dedim bakalim
Bu serviste sonuçta toplu taşıma,eşime arabayla git izin almiyosan servis kullanma diyorum,beni dinlemiyor ya,vaka sayısı da vefat sayısı da arttı yine Allah'ım daha da başka acı vermesin 😣🤲

İnşallah nihalim 😣
Eşim cezaevinde çalışıyor canım,memur

Haklısın canım elbet zorlar,herkes sıkıntılı şuan,ülke çok çok zor dönemlerden geçiyor😣 yine de rabbim bugunumuzu aratmasın ne diyebilirim, insallah bı çıkış kapısı açılır size de canım :KK43:

Bu serviste sonuçta toplu taşıma,eşime arabayla git izin almiyosan servis kullanma diyorum,beni dinlemiyor ya,vaka sayısı da vefat sayısı da arttı yine Allah'ım daha da başka acı vermesin 😣🤲
Amin bnde istemiyorm ama çok uzak iş yeri çok da yakıyor diye servisi kullanıyor :KK43:

Bir hafta gitmeyecek ama yaa sonrasi

Canım geçici bir süreçtir,kapanmaz inşaallah, ,15 gün bir ay kadar idare edilecek bir süre, Rabbim bir kapıyı kapatırsa başka bir kapıyı açar,
Biz de kiracimizdan memnunuz, çok efendi saygılilar, gürültü patırtı yok, kirayı düzenli veriyorlar, 3 ay idare ederiz, çıkarsak kiracı sıkıntımız yok,aynı gün tutuluyor maşaallah,hatta eşim daha yüksek verecekti ama böyle zor bir süreçte vicdanımız el vermedi
Keşke her ev sahibi sizin gibi vicdanlı olsa. Şu kötü zamanları bile fırsata çevirmeye çalışıyorlar, anlamıyorum vallahi nasıl vicdanları var, gece nasıl rahat rahat uyuyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çoğu yaşlı o insanların ya🤦 bi yandan da olseler de kurtulsa millet diyorum. en azından sonra bişey olduğunda ortalığı karistiramazlar🙈 Allah akıl fikir versin ne deyim :KK43:
Yaşlıların olaya bakışı tam bu şekilde😐

Eklentiler

• F4F984E2-B045-4743-8F07-F94ABCAD1090.png
    F4F984E2-B045-4743-8F07-F94ABCAD1090.png
    506,4 KB · Görüntüleme: 13
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X