- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #83.761
Offf çok zor Yaaa Allah sağlık çalışanlarının yardımcısı olsun gercektenErkek kardeşim de polis, annem burda olunca çocuklara bakmak için iki hafta izin almisti önceden, bu olaylar üzerine izni bitmeden geri çağırmışlar, gelin acil tıp teknisyeni,ona da izin vermiyorlar, üstelik 1 yaşında bebeği var emziriyor, rapor almış, gerekirse ücretsiz izin almayı düşünüyor
Canım olumlu düşün, Allah korusun,bebek sağlıklı bir şekilde zamanında doğar inşaallah,Bnmde birsuru korkularm var mehlikam cidden çok kotu zamanlama oldu
Bu strestle erken doğum olmasa bari
Herşey bu kdr mi üst üste gelir
Bir de üzerine dinlemeyen aldırış etmeyen yaşlılar olunca işin içinden hiç cikilmiyir
Amin canım, emzikli olanlara bile izin yok malesefOfff çok zor Yaaa Allah sağlık çalışanlarının yardımcısı olsun gercekten
Heee krizi fırsata çevirelim dediler yaniii. Aynen rosum kiminin yokluğu daha iyiO değil de görümcem kişisi is yerinde o virüs bulunana kişiyle temas da bulunmuş
Eşi de sarmaş dolaş gezmiş
Bir de diyormuş ki abi biz ondn glemiyoruz yanlış anlamayın
Dedm mümkünse bu kriz geçene kdr kimse gelmesin :)
Ne annen ne annem ne başkası dedm
Kimbilir kimlere dokundu kimlerle bilmeden temasa geçti böyle böyle yayılıyor işte
Gitmiyorsan da git kendini karantinaya al dedm
Müdürleri sendn bendn pimpirikliymis de ondn yoksa asla izin vermezdi diyir
Zaten ben hep tek başıma idare ediyirm herşeyi samdanm varlığı sadece yük bana
Keşke bizimki de hiç gitmesevalla ne deyim bilemedim ki rosum:) alıp kafalarını kircaksin en iyisibenim kocada evde dura dura beyni peltelesti
Aynen kuzummmHeee krizi fırsata çevirelim dediler yaniii. Aynen rosum kiminin yokluğu daha iyi
Aynen öyle yaa işte onun önüne de geçilmiyor insanlarımız sağolsun.
Ayyyyy deme deme offf ne biçim insnlar var YaaaCanım olumlu düşün, Allah korusun,bebek sağlıklı bir şekilde zamanında doğar inşaallah,
Yaşlıların cesaretine ben de şaşırıyorum, bugün arabanın içindeyken durakta oturan yaşlı bir amcayi gördüm, eldiven maske hiçbir şey yok, bir de cebinden birşeyler çıkardı peçete düştü yere, aldı peceteyi diğer pecetelerle birlikte tekrar cebine koydu
Kuzum ne iyi yapmissiniz ne guzell bi yardim sadakaniz yerjne gecsin insallah nerden ne gelecegi belli olmazBizim üst katta kiracimiz vardı, virüsten dolayı iş olmuyormuş, üç ay memleketlerine gidiyorlarmis, üç ay kiranın yarısını ödeyelim dediler kabul ettik, yazık turizm sektöründe çalışıyorlar onların da işi olmuyor artık
Allah hayrinizi kabul etsin ne güzel bir şey yapmışsınız kat be katını versin❤Bizim üst katta kiracimiz vardı, virüsten dolayı iş olmuyormuş, üç ay memleketlerine gidiyorlarmis, üç ay kiranın yarısını ödeyelim dediler kabul ettik, yazık turizm sektöründe çalışıyorlar onların da işi olmuyor artık
Keşke bizimki de hiç gitmese
Az önce su geldi onu bile elletmedm :)
Bn herkesin kafasını kircam az kaldı aksndbbsjaka
Kuzum ne iyi yapmissiniz ne guzell bi yardim sadakaniz yerjne gecsin insallah nerden ne gelecegi belli olmaz
Esim geldi simdi yarin isyeri kapanabilirmis 15 gun yada 1 ay ucretsiz izin cok uzgun tabii ister istemez sksacagiz hemde baya baya ama sagliktan onemli degil destek olacagm elmden geldgnce moral vermeye calisirim ama benim esim asiri cokecek smdi biliyorum oyle bi insandir
Bilmiyorum ne olacak Allah imm yardimcimiz olsun her birimizin
Ya ciddi misin rosum,benimde ödüm patlıyor eşime izin al diyip duruyorum ama vermezler şu aralar izin filan diyoİs yerinde birinde çıkmış ya eşimle kinustuysa temas ettiyse bilmeden
Ya çay sıkma canını Allah büyük rızkınızı verir bı şekilde rabbimKuzum ne iyi yapmissiniz ne guzell bi yardim sadakaniz yerjne gecsin insallah nerden ne gelecegi belli olmaz
Esim geldi simdi yarin isyeri kapanabilirmis 15 gun yada 1 ay ucretsiz izin cok uzgun tabii ister istemez sksacagiz hemde baya baya ama sagliktan onemli degil destek olacagm elmden geldgnce moral vermeye calisirim ama benim esim asiri cokecek smdi biliyorum oyle bi insandir
Bilmiyorum ne olacak Allah imm yardimcimiz olsun her birimizin
Bizimki 1 hafta izinli çok şükürYa ciddi misin rosum,benimde ödüm patlıyor eşime izin al diyip duruyorum ama vermezler şu aralar izin filan diyoen azından tüm görüşler iptal olmuş ona seviniyorum ama ya önce ki görüşler de bu virüsü getiren olmuşsa diye de içim içimi yiyor,Allah yardımcımız olsun
Ya çay sıkma canını Allah büyük rızkınızı verir bı şekilde rabbimsen moralini yüksek tut ki eşinde senden güç alsın, kızınızı düşünün hatta önce,o evde ki stresi, gerginligi üzüntüyü filan sezmesin yazık ona da hisseder Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah,virüs filan bulasmasindan iyidir, yanında gözünün önünde olur eşinde böyle düşün ☹
Adamlar güçlü dimdik samdanmvalla ne yapsan haklısın. vur kır parçala rosss:) inşallah çabucak biterÇin'de çok güzel ilerleme var darısı başımıza
Adamlar güçlü dimdik samdanm
Bizim halkimz da panik ve dinlemiyor
İns hemen atlatırız
Off onlar büyük risk şuan valla hiicc yanınızdan bile gecmesinler sizin, ozellikle de senin rosum,size filan gelmek isterlerse sakın kabul etme hatta gitsin test yaptirsinlar ya başkalarına da bulaştırmasinlar varsaBizimki 1 hafta izinli çok şükür
Ama hala dışarda arabya şunu yapım şunu edeyim derdinde
Çok şükür görüşler iptal
Ama bizimkiler. Orda çıkan kişiyle görümcem ve eşi temasta bulinmis ins bnm adam kardeşiyle temasta bulunmamistir
Canım üzülme lütfen inşaallah bulaşmadan geçip gidecek bu günler. Esin ne iş yapıyor ki?Ya ciddi misin rosum,benimde ödüm patlıyor eşime izin al diyip duruyorum ama vermezler şu aralar izin filan diyoen azından tüm görüşler iptal olmuş ona seviniyorum ama ya önce ki görüşler de bu virüsü getiren olmuşsa diye de içim içimi yiyor,Allah yardımcımız olsun
Ya çay sıkma canını Allah büyük rızkınızı verir bı şekilde rabbimsen moralini yüksek tut ki eşinde senden güç alsın, kızınızı düşünün hatta önce,o evde ki stresi, gerginligi üzüntüyü filan sezmesin yazık ona da hisseder Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah,virüs filan bulasmasindan iyidir, yanında gözünün önünde olur eşinde böyle düşün ☹