Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evettttt 33 gündür dakika dakika bekliyorum nerdeyse 🙈
Hatta ilk gebe kaldığımdan beridir hayalimdi. 5 ayı atlatıp o güne eriştim çok şükür 🤲🏻
5 ay derken 😵
en son buraya ugradigimda yeni hamileydin 4 aymi gecti yani ustunden yok artik 😵

ne deyim bilemedim cay :KK43: geçmiş olsun inşallah işveren gibi isciler ve çalışanlar için de biseyler yapılır 🙏🙏 eşin de üzülmesin bence çok yakında gelir açıklama 😘
işsizlik maaşı verilir ya da ücretli izine çevrilir.
Yok gulum ya ozel sektor bitik calisirken maasi istemeye istemeye veriyor calismazken zor ...

Ya ciddi misin rosum,benimde ödüm patlıyor eşime izin al diyip duruyorum ama vermezler şu aralar izin filan diyo😟 en azından tüm görüşler iptal olmuş ona seviniyorum ama ya önce ki görüşler de bu virüsü getiren olmuşsa diye de içim içimi yiyor,Allah yardımcımız olsun 🤲😕

Ya çay sıkma canını Allah büyük rızkınızı verir bı şekilde rabbim🤲 sen moralini yüksek tut ki eşinde senden güç alsın, kızınızı düşünün hatta önce,o evde ki stresi, gerginligi üzüntüyü filan sezmesin yazık ona da hisseder😟 Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah,virüs filan bulasmasindan iyidir, yanında gözünün önünde olur eşinde böyle düşün ☹
Aminn canim tabiki saglik herseyin basi Allah korusun hepimizi
Evde yanimda olsun tabiki mutlu olurum kafam rahat olur hastalk acisindan ama diger yandan evimiz kredi ayrica ihtiyaclar su bu yani maasla ev zor donuyo maas yokken 😢😢 hadi ben okdr sknti etmesemde esim psikolojik bambaska bi sekle girer stresli sinirli mutsuz olur bunu biliyorum her yonden huzur gider

Kuzum ne iyi yapmissiniz ne guzell bi yardim sadakaniz yerjne gecsin insallah nerden ne gelecegi belli olmaz

Esim geldi simdi yarin isyeri kapanabilirmis 15 gun yada 1 ay ucretsiz izin cok uzgun tabii ister istemez sksacagiz hemde baya baya ama sagliktan onemli degil destek olacagm elmden geldgnce moral vermeye calisirim ama benim esim asiri cokecek smdi biliyorum oyle bi insandir 😟😟😢😢
Bilmiyorum ne olacak Allah imm yardimcimiz olsun her birimizin
Canım geçici bir süreçtir,kapanmaz inşaallah, ,15 gün bir ay kadar idare edilecek bir süre, Rabbim bir kapıyı kapatırsa başka bir kapıyı açar,
Biz de kiracimizdan memnunuz, çok efendi saygılilar, gürültü patırtı yok, kirayı düzenli veriyorlar, 3 ay idare ederiz, çıkarsak kiracı sıkıntımız yok,aynı gün tutuluyor maşaallah,hatta eşim daha yüksek verecekti ama böyle zor bir süreçte vicdanımız el vermedi

Canım geçici bir süreçtir,kapanmaz inşaallah, ,15 gün bir ay kadar idare edilecek bir süre, Rabbim bir kapıyı kapatırsa başka bir kapıyı açar,
Biz de kiracimizdan memnunuz, çok efendi saygılilar, gürültü patırtı yok, kirayı düzenli veriyorlar, 3 ay idare ederiz, çıkarsak kiracı sıkıntımız yok,aynı gün tutuluyor maşaallah,hatta eşim daha yüksek verecekti ama böyle zor bir süreçte vicdanımız el vermedi
Zor gunde belli olur insanlik siz insanlik etmissiniz Allah daha cok versin muskul durumda olsaniz kabul edemezdinz cok cok jhtuyac olsaydi .
Bilmiyorum canim inan 1 ay bile cok zorlar ama saglikk saglikk en onemlisi ... idare edilir isyeri kapancak derken ara verilecek cnm sirket kapanmasi degil . Daha uzun sure olursa isimiz yaman olur tabi Allah buyuk bakalm napalm

ya eşim eksileri almak için dışarı çıktı. teyzenin biri ülkenin %80 i etkilenecekmis evde otursak nolur diyomus🤦 eşim diyo ki her yer kalabalık alışveriş yapan kadar da bos boş gezen yemek yiyip çay içen vardi dışarıda 🙄

bize bi sokağa çıkma yasağı lazım. Romanyada Corona virüsü bulastirana 15 yıl hapis cezası verilecekmis:KK70: keşke bizde de bulastirana 15 bin tl para cezası kesilse
Keşke verilse keske uygulansa
Bugün elektrigi üzerine almaya gitti millet fatura ödemeye gelmiş

Bizim insnmzdan olmaz olmaz :KK43:

Off onlar büyük risk şuan valla hiicc yanınızdan bile gecmesinler sizin, ozellikle de senin rosum,size filan gelmek isterlerse sakın kabul etme hatta gitsin test yaptirsinlar ya başkalarına da bulaştırmasinlar varsa :KK43:

Esine de güzel bı ayar ver ya derdi araba miymiş
Gelmesinler sakin dedm o da eve almam zaten dedi
Aslında sende gitsen iyi olur dedm :KK70:
Serviste falan temasta bulundun mu dedim yok dedi
İns öyledir
Git sende test yaptır dedim bakalim

Zor gunde belli olur insanlik siz insanlik etmissiniz Allah daha cok versin muskul durumda olsaniz kabul edemezdinz cok cok jhtuyac olsaydi .
Bilmiyorum canim inan 1 ay bile cok zorlar ama saglikk saglikk en onemlisi ... idare edilir isyeri kapancak derken ara verilecek cnm sirket kapanmasi degil . Daha uzun sure olursa isimiz yaman olur tabi Allah buyuk bakalm napalm
Canım çıkın demeye içimiz el vermedi, ben eşime olabilir sen bilirsin sen karar ver dedim,o da dediklerini kabul etti, bu zamana kadar hiç uzmediler bizi,çok efendi çocuklar, onlar da çıkmak istemiyorlar ki memnunlar, Rabbim herkesin yardımcısı olsun, ölümün ne zaman nerden geleceği belli değil, bizim de ne olacağımız belli değil,
Rabbim herkesin hayrını kabul etsin, sizin de riskinizi bereketli eylesin 🙏❤️😘

Yok gulum ya ozel sektor bitik calisirken maasi istemeye istemeye veriyor calismazken zor ...

onu devlet vericek bence çayım. sgk dan işsizlik fonu falan var ya. vermeye mecbur yani🙄🙄 çünkü çok eleştirildi açıkladıkları paket.

işsizlik fonu falan devreye girer diye düşünüyorum ben. basit bi salgın değil gördük yani🙄

Keşke verilse keske uygulansa
Bugün elektrigi üzerine almaya gitti millet fatura ödemeye gelmiş

Bizim insnmzdan olmaz olmaz :KK43:

çoğu yaşlı o insanların ya🤦 bi yandan da olseler de kurtulsa millet diyorum. en azından sonra bişey olduğunda ortalığı karistiramazlar🙈 Allah akıl fikir versin ne deyim :KK43:

Canım çıkın demeye içimiz el vermedi, ben eşime olabilir sen bilirsin sen karar ver dedim,o da dediklerini kabul etti, bu zamana kadar hiç uzmediler bizi,çok efendi çocuklar, onlar da çıkmak istemiyorlar ki memnunlar, Rabbim herkesin yardımcısı olsun, ölümün ne zaman nerden geleceği belli değil, bizim de ne olacağımız belli değil,
Rabbim herkesin hayrını kabul etsin, sizin de riskinizi bereketli eylesin 🙏😘
Amiiin Allah razi olsunnn

onu devlet vericek bence çayım. sgk dan işsizlik fonu falan var ya. vermeye mecbur yani🙄🙄 çünkü çok eleştirildi açıkladıkları paket.

işsizlik fonu falan devreye girer diye düşünüyorum ben. basit bi salgın değil gördük yani🙄
Insallah ama issizlik fonundan belli bi oranda issizljk maasi verilir normalde o tarz bisey olursa aylik gecinmek imkansiz olur gene bakalm mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler samdanim

Bisuru isyeri kepenk kapatti zaten ulkece gercekten cok zorluktan geciyoruz

Insallah ama issizlik fonundan belli bi oranda issizljk maasi verilir normalde o tarz bisey olursa aylik gecinmek imkansiz olur gene bakalm mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler samdanim

Bisuru isyeri kepenk kapatti zaten ulkece gercekten cok zorluktan geciyoruz

ama düzenlemeyle tam yatirabilirler çay. sonuçta olağanüstü bi durum kısmı vermezler. bak emekli maaşı en düşük 1500 tl oldu. en azından asgari ücret verebilirler işsizlik maaşı yerine.

C Cay6 çayım bakalım belkide samdanımın dediği gibi şeyler olur, hem de olması lazım kaç kişi var yani zor durumda kalacak aniden olan bişey sonuçta. Allah kolaylığını versin inşallah :KK43:

M mehlika nur ne güzel yüreğiniz varr ❤
Sagol canim insallah
Asiri duygusalim suan kizim babamlardan ayrilirken okdr iclendi agladi ki ben onlari cok ozluyorum el salladim veda ettim onlara diyor mahvetti beni
Eskisi gbi sk sk onlari goremeyecgni biliyor yavrum disari sk sk cikmayacagmizi ya nasil bi surec herkes hersey etkilendiii Allah im tez kurtarsin bizi insallah tum ulkemizi ve de dunyamizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X