- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
-
- Konu Sahibi superisi1987
Emeğinin karsılıgını alrsn İnşallahBunlar da benim ovulasyon testlerim her günü değerlendirdim 29 01 03 04 ilişki oldu umutluyum sanki((
Koyu olan tarihler 30 31 01 02 çatladığı gün 03 bence tutmustur gari :))))))Bunlar da benim ovulasyon testlerim her günü değerlendirdim 29 01 03 04 ilişki oldu umutluyum sanki((
Emeğinin karsılıgını alrsn İnşallah
Canm bende bu testi kullandim ovu gunu ama pik gunu test daha yogun hal almisdi yani t daha daha koyudu c silik kalmidi sende burda iki gun pik goryorum ama bilemedim yaBunlar da benim ovulasyon testlerim her günü değerlendirdim 29 01 03 04 ilişki oldu umutluyum sanki((
Canm bende bu testi kullandim ovu gunu ama pik gunu test daha yogun hal almisdi yani t daha daha koyudu c silik kalmidi sende burda iki gun pik goryorum ama bilemedim ya
Yumurtlama 2 3 gün sürdü ben de ama çatlama 1 gün de bittiKuzum bu test 27 ekimden beri yaptigim gordugun gibisayarsan bak 30 ekimden sonra koyulasti31 01 02 pik yaptı 03 çatladı silinen 03
amin canım benim:)Allah rszi olsun bacimm allah duysun dualarinii insallah
ya kızlar herkes kabızlık oluyor diyor ama affedersiniz dün bende çok kötü bir bel ağrısı oldu daha sonra uzandım geçti 10 dk sonra karnıma bir ağrı saplandı ve lavaboya koştum ama ishaldim resmen ve sadece bir kerelik birşeydi sonra olmadı bir daha bünyeden bünyeye farkedebilirmi acabaKabızlık da oluyormuş o ne zmn oluyor ki
Belki tel dendir evet pik olmusYumurtlama 2 3 gün sürdü ben de ama çatlama 1 gün de bitti
Ben de dün aşırı kasik ağrısı çektim kuzum hatta ilk defa agrim bana hoş geldi sevindim hamilelik belirtisi diye ama benim de normalden biraz daha ince tuvalet ihtiyacim oldu ben de karin agrimi ona bağladım ama hala acıyorya kızlar herkes kabızlık oluyor diyor ama affedersiniz dün bende çok kötü bir bel ağrısı oldu daha sonra uzandım geçti 10 dk sonra karnıma bir ağrı saplandı ve lavaboya koştum ama ishaldim resmen ve sadece bir kerelik birşeydi sonra olmadı bir daha bünyeden bünyeye farkedebilirmi acaba
Ya adetden bi kac gun once ishal olyorum bide en ilginci 1 kereya kızlar herkes kabızlık oluyor diyor ama affedersiniz dün bende çok kötü bir bel ağrısı oldu daha sonra uzandım geçti 10 dk sonra karnıma bir ağrı saplandı ve lavaboya koştum ama ishaldim resmen ve sadece bir kerelik birşeydi sonra olmadı bir daha bünyeden bünyeye farkedebilirmi acaba
O zaman 12 kasım yani dogum günümde her şey belli olcakBelki tel dendir evet pik olmus
Hayirlisi canm catlama gununden 1 gun olarak say tam 10 gun test yap silik cikmasi lazim cunki oyle yapip cikan cok
bende ilk kez oldu canım bu şekildeYa adetden bi kac gun once ishal olyorum bide en ilginci 1 kere
Evet canm benim tanidiklarim bu klubde hepsi yumdan 10 gun sonra testlwri silik cikdi ve bende persenbe gunu 10 olacak yapicam bakalim hayirlisi simdi gecdolenme soz konusu olamaz yum yani dollenme gununi bilyoruzO zaman 12 kasım yani dogum günümde her şey belli olcak
Bir gebenin günlüğü ebru ceylan takip ediyor ilişki günlerini de söylüyor herkes hamiş kaldı bak ınstagramdan 6 gebelik bir de erken gebelik testi 30 ovu testi gonderiyorVallahi bu ay olmazsa gebelik hemen ovu testi alicam kac tane almam gerekbkizlar adet olarak birde az once kisir yedim ayiptrbsoylemesi midem bulandi ben cok severim kisiri yaa
Anam ne erken basladi bu mide bulanti canm kizlarda mide bulnti kusma cok olur bilgin olsunVallahi bu ay olmazsa gebelik hemen ovu testi alicam kac tane almam gerekbkizlar adet olarak birde az once kisir yedim ayiptrbsoylemesi midem bulandi ben cok severim kisiri yaa
Allahm insallahhh hepimiz pozitifleri goruruzEvet canm benim tanidiklarim bu klubde hepsi yumdan 10 gun sonra testlwri silik cikdi ve bende persenbe gunu 10 olacak yapicam bakalim hayirlisi simdi gecdolenme soz konusu olamaz yum yani dollenme gununi bilyoruz
İnşallah canım yarına kadar olmazsam yarın yapıp atarım mutlakaTama adet olmasin insallah
Yarin test yap buraya at canm